MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 16, 2011

menang tempat ke-2 1st Giveaway By Syima Em

alhamdulllillah...rezeki tak putus2 menang GA / contest...sampaikan ada orang komen minta tips mcm mana nak menang..hehehe....kawan2 sekalian...aku ada buat entry pasal tips tu..kalau korang rajin sila la terjah link kat bawah ni..sila baca samapai abes..& baca sekali komen kawan2 yang selalu menang contest tu..nanti korang akan tau..mcm mana cara diorang nak menang contest ni ok..

http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/tips-nak-menang-contest-ga-lucky-draw.html

http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/menjawab-soalan-mcm-mana-nk-menang.html


tapi yang ni nama pon random kan..so nasib je la ni.dah nama nye rezeki kan....
tq dekat miza yang inform kat fb...& tahniah juga pada pemenang yg lain. nak tgk result klik sini

kemenangan ke-14 utk may 2011
total 2011 : 97 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah, wak sokmo menang je la nana ni

Syima Emi said... [Reply to comment]

salam akak, thanks for this entry :) oh ya, nak minta bagi details semua balik sebab yg akak bg kat komen semua komen hilang due to blogger maintenance last week. thanks ya..

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe
alhamdulillah
rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Syima Emi

ok dah bagi dah tadi
kat komen

tiefazatie said... [Reply to comment]

tahniah sis!hihi

Nana said... [Reply to comment]

ifa-tq!

InaAchik said... [Reply to comment]

tgk... ko mmg lucky kan!!!

dah, skrg aku TAG ko plak...
so sweet contest!

Syima Emi said... [Reply to comment]

thanks kak nana. insya Allah bila semua pemenang dah email details saya pos. nak pos sekaligus.. ada seorg lagi yg belum email. dah bagitau tapi takde respons gak. kalau takde respon gak, saya pos yg dah bagi details semua ni. thanks again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...