MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, May 14, 2011

menang tempat ke 2 contest KAMI FOTOGENIK.

alhamdulillah....menang lagi....tq dekat anim yang inform dekat shoutbox, menang tempat ke-2 contest KAMI FOTOGENIK. sebenarnya ramai yang inform tau..tq...korang hehe..aku mmg dah buat autopublish entry ni ..aku tau result ni pagi semalam..

tp mcm biasa la..entry2 aku semua autopublish..tu terpaksa delay 1 ari entry ni..lagipun kang klw satu hari asik2 wat entry pasal menang je kang takut orang bosan plak (wah statement mcm velagak je bunyi nye hahah..tak pon niat nak velagak ke hapa ek..bukan menang kete ferarri pon nak velagak2 heheheh..)

memang dah banyak dah gambar2 kat broga ni menang contest...maybe sebab pemandangan menarik tu la satu bonus kot...orang yg tak fotogenik tiba2 bole nampak fotogenik hehehe....ish mmg nak kena banje juga kawan2 aku ni..sebab diorang ni pon bawa tuah juga..banyak gambar aku ngan girlpren2 sekalian menang contest ni

ini lah gambar yang konon2 fotogenik tu..masalahnye fotogenik kah??fotogedik ada lah..hahaha...
penganjur tak tau..dengan peluh lencun2 & menjejes2 time amek gambar ni...tak de makeup2 pon..


pic duo.



pic beramai-ramai.
kemenangan ke-13 utk may 2011
total 2011 : 96 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahhh..hebat nana!!!!! fotogenik lagiiiii...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! pic ni sgt byk ong!!

Ena said... [Reply to comment]

tiap2 hari ada je kemenangan bestnyer.. Tahniah nana..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah!! mmg fotogenik pon! kita pon suka kalo tgk gmbr nana..memanjang hepi je..mmg fotogenik..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana, gambo ni memang shantek k, teringin nak sampai ke sana snap2 gambo balqis

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats sis!:)semua chantek..hehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bertuah sgguh mek nana nih... menang sokmo...

tahniah nana...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

congrats kak nana!

kita contest fotogedik boleh ler nk menang..ekkekeke

fazilzura said... [Reply to comment]

TAHNIAH awak .. wah2 sakan bersnap2 yek ..

daku x photogenik lew.. huhuhu segan

etiey.com© said... [Reply to comment]

asyik menang jer nana nih. heheh rejeki kan

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh.. tahniah.. kt xsmpat join contest ni.. sbb sibuk crk gambar haha.. mmg cantik gmbo kat broga hill ni.. bila la alycia bole jejak kaki ke situ huhu..

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

heheh
idok la fotogenik sebenarnya
fotogedik hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq.. tu la pasal
mmg sgt2 ong

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
alhamdulillah
rajin join
insyallah da yg sangkut hehehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
heh tq..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

heheheh...
fotogenik la sangat
kita lg suka fiza bergambar
mcm model
pandai buat ekspresi

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe
alhamdulillah
rezeki kak
tq

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

tq..hahaha
ala...ni sebab view dia yg lawa..
idok la fotogenik pon benarnya

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe
nak bawa aqish naik?
kita ni xberani nak bawa damia
sebab bahaya gak la..
jalan dia
tak sesuai bw budak

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
la tak join ke hehe
alycia kan banyak gmbr lawa2
nak2 kat pualu carry tu

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

tq..hehe
alah..klw dah gile bergambar tu kan
mmg muke tu makan gambo je kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©
hehe
alhamdulillah
rezeki

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..kagum2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...