MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 26, 2011

♩ ♪ ♫ nur kasih...nur kasih...♩ ♪ ♫

akhirnya.....baru kesempatan nengok cite nur kasih....xyah cakap apa la..memang BEZ sebabnye aku memang layan dia nye drama xpernah miss satu episod pon..ingat lagi masa last episod dia tu masa hari raya haji, aku g kuantan..amrul ajak g makan mcd kat teluk cempedak tp aku ajak g makan kedai2 melayu yg ada TV sebab nak tgk episod last nur kasih heheh...

aku xnak komen banyak nak cakap 2 je

1. aku sangat2 suka dengan sinematografi filem ni..sangat terbuai dengan keindahan suasana padang pasir..kehijauan sawah padi..sangat cantikk!!

2. cerita ni kita tak bole teka apa kesudahannya...memang tak bole agak apa yang akan jadi lepas ni...
sebelum wayang start g lepak kat Secret Recipe dulu
puan nana vs cik nana
ada lagi 4 org xmsk dlm gmbar
mereka bersama set popcorn yg dibeli dengan menggunakan voucher mydeal
tapi aku agak musykil ni..sebab setitik air mata pon xkeluar..walaupun cite ni sedih mungkin sebab aku dah biasa nanges kot time tgk drama nur kasih dulu hehehe...

off topic : balik tgk nurkasih tengok drama SAHARA last episod malam tadi meleleh2 air mata nanges time tina cakap mama maafkan tina

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

hehe..

memg tertanya2 kan.. dah saspen juga rasanya.. cuma bab meleleh tu ada la juga ker akak yg cengeng?? haha.. tp tak lama la sbb happy ending kan.. :D.. tp kata huby.. dier tak puas tgk cier ni sbb nak tgk watak nor & adam tu lg.. wataknya cepat sangat rasanya bertukar ke tua...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..kalu tak ikut cita nur kasih mesti tak paham sgt kot...

ayu sejak dgn ian & Iris nie..mesti susah nak ikut cita sambung nie...asyik katun jer...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak nak tgk sbb tak paham jln citer kan

tak sbr nak tgk citer "sekali lagi" -lisa surihani &sam tu--end of june rasanya :)

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya nana, dah tgk nktv ni...:)

GoJeS said... [Reply to comment]

wuit...xnanes ka...kte 2 3 minit stat air mate dh bergenang dh...huhuhuh...touching2:)

Mama Gee said... [Reply to comment]

takmo bg berapa bintang ke nurkasih ni?
ramai plak yg kata filem nurkasih ni kurang menyengat berbanding dgn dramanya...huhu

atty's said... [Reply to comment]

hahahaha..sama lah..kty pun tade menitiskan airmata..

masa kty tgk aritu..bab adegan mariam , mesti ada je yg tergelak .

Cute MuM said... [Reply to comment]

tak tengok lagi nur kasih..
tapi sahara tgk..
sedih kan last sekali tue..
tina minta maaf kat mama die..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

xtgk lg nur kasih nie..

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
btol pandai dia pusing kan
kasi kita saspen
kepala dok fikir
apa selepas ni?hehee
btol la kak..
xsuka dia abes ngn watak dah tua

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe klw sape tak ikut
mesti tak paham tgk movie ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tu la
klw tak tgk drama dia
sure xfaham jalan cite
ahh sama2
suka tgk sam
xsaba tgu filem tu

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
apa lg ana
sila la terjah wayang heee

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hahah tu la
heran gak tu
selalu mgm sesitip kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee
kasi 4 bintang la kot heheheh
tu la
rasanya drama lg bez btol la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe sama la kak
degil tol air mata nk jatuh

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

gile touching
time tina minta maaf tu
sedih gila2

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
hehe xpe
ada masa lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...