MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 4, 2011

ole2 dari kawan2 & hadiah bday damia

hari sabtu lepas, hari yang buat birthday damia tu, ada dapat hadiah abang posmen hantar...mcm kena pada masanya....antara kandungan hadiah dalam tu ada hadiah utk damia..kira adiah beday damia gak la hehehe...

ni lah dia hadiah2 yang di datangkan khas dari LONDON, tapi tuan empunya diri dah selamat pun sampai kat malaysia tanah air tercinta...tq mz...bagi ole2 dari LONDON....sangat2 bezzz ada FM bukan 1 tapi 2! wah..sangat terharu tau...dulu selalu join mz punye lucky draw utk dapatkan FM ni tapi nama tak pernah kena...hehe...

ni la dia ole2 nya
mothercare tshirt warna PINK utk damia
FM Paris
FM London
Purse Clarks warna PINK, suka sangat..amrul siap nak cilok dia berkenan..ceh..sebok je lelaki mana bole pakai kaler PINK hehe
p/s : nak sangat jumpe mz..harap2 kita bole jumpe time beday zharfan nanti ek..insyallah..

ni plak baru je 2jam yg lepas sampai dari Sungai Petani, dapat courier dari huda, staff kt SP anta mai stoberi jeruk & FM udang dari cameron highlads...mekaseh huda..
adiah beday damia plak :

keyboard mak ngah, pak ngah & rayyan kasi, tq...
damia suka gile..sebab keyboard ni siap ada mic tau..dia pegang mic tu past mula dia merepek...bukan nak nyanyiw tapi dia merepek2 cakap mama busuk...mama tak comei...saje la tu nak cari gaduh ngan aku haha..
pastu paling lawak dia cakap PAPER LAMA..PAPER LAMA..
mic tu bole tahan kuat gak bunyi dia heheh..
homemade coklat anak jiran kasi adiah beday damia
baju tido kakak aku kasi
stationary set aunty wil pos minggu lepas dari penang
ada keychain langkawi sekali..tq..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

aku paling jeles sal fm tu...hehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haah kan izan... mmg jelez bab fm tuh.... huhu..

MRS. K said... [Reply to comment]

murah rezeki..

Cute MuM said... [Reply to comment]

nana pergi ker besday party zharfan tue?
uyun tak tahu lagi..
kalo takder plan sambut besday dania, kami pergi..
nak jugak jumpa MZ..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

murah rezeki.....

juelee said... [Reply to comment]

seb bek suke keyboard tu ahhaha mmg sesuaii la tu carik gadoh ngan mama die...saja je la tu nak cakap kuat2..

ieda said... [Reply to comment]

banyaknye damia dpt adiah .. paling dia suke piano tuu lah tuu :))

FM london ! nak jugakkkk huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun....jeles bab fm tu..london takpe..paris tu...uwa..nak jugak kak suzie..he he he..
wah banyan damia dpt hadiah..suka la dia...
keyboard tu sama ngan Ian punya, tapi Ian punya dah lama masuk stor...

NM02 said... [Reply to comment]

wow!.. semuanya best belaka

munna said... [Reply to comment]

rezeki damina...cantik fm tu..

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa kaki gado gak ko ngan damia ek
cute jek terbaynag dia ckp mama busuk..

tiefazatie said... [Reply to comment]

sis..best gle dpt clark u...hihi..tahniah la adik damia...murah rezeki..=)

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hehe
apa lg kirim la kt pilot ko hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheh
jgn la jeles

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
nak pegi
insyallah klw xde hal
mmg datangla
hrp2 dapat jumpe kt sana

Nana said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

tq

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahah tau xpe
dia cakap kuat2
dia gelak hehe
lawka giler

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

damia suka giler piano tu
eksited main hehe
nak ke tunggu la saya g london plak kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehehe
yeke
ian dah xmain ke
damia baru nk start blajo heee

Nana said... [Reply to comment]

@NM02
hehe
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@munna
alhamdulillah
rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

mmg pon
ada je menda dia nak cari pasal ngan aku

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe tu ;a
xsangka
mz nak kasi adiah tu

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

bnyk dpt hadiah..rezeki..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahhh..damia dapat hadiah best2...nanti boleh karaoke sama aleesya yer...hehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tudia byknya hadiah..hikhik

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah best2 cantik purse clark tu,baju tu pun cantik, tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...