MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 20, 2011

pertama kali membeli @Mydeal.com.my

1st time membeli kat mydeal, selama ni dok tengok2 iklan nuffnang kan xpernah nak amek tau haha...oleh sebab minggu depan nak g tengok wayang cite nur kasih..tadi aku dah sambar set popcorn....dapat half price kan..sape xmau..

senang je cara2 nak bli tak yah register bole tros beli je...aku amek combo set ni, normal price RM8.50 dapat RM4.50 bayar pakai m2u je
aku amek 3 set so total RM13.50 murah kan??

dah settle bayar seme nanti dia emailkan voucher kat email kita
time nk bli popocorn nanti tunjuk je kat kaunter
oleh sebab semalam nur kasih dah start tayang..so arini ramai blogger wat entry review pasal nur kasih...tapi oleh sebab lambat lagi aku nak tengok cite nur kasih ni..aku xakan baca mana2 review dari blogger pasal cite ni haha...nanti kang nk tgk xde feel...sorry ek kengkawan..kalau aku xkomen kat entry nur kasih korang muahaha.....

status @ fb arini
fiza,zura & azlyn pon xmau baca review pasal nur kasih hehehe



p/s: korang nak bli ada masa lagi ni...hanya utk TGV terpilih sahaja, seb baik laTGV kesukaan aku @ wangsa walk ni ada dalam senarai

e-Vouchers are to be redeemed from 25th May 2011 until 25th June 2011
cantik la tu..aku nak tgk nur kasih 25 may mmg kena pada masanye hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

yehu , nk jgk ler ..cz nnt nak tgk pirate

Ena said... [Reply to comment]

nak jugak tgk tp ntah bila la tu.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

cikmOt said... [Reply to comment]

takmo ar beli...hahaha

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kita tak pernah try beli lagik, ari tu ramai yang try beli spa punyer tu kan

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

nak tgk gak nur kasih...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

nak try jugak beli... mrs.k jom

atty's said... [Reply to comment]

nak amik gak ler..nak tgk pirate lak

Fieza79 said... [Reply to comment]

nk tgk jgk..tp ntah bila..last2 tgk VCD je hehee..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

kt pun slalu tgk iklan mydeal tu menari2 kat blog.. tp mcm xminat pulak nak beli..wah nana, bestnya dah nak pg tgk... kt bila lg ni huhu..

chichi said... [Reply to comment]

thanks..sesuatu yg patut dikongsi bersama..sungguh bagus..

deqlis said... [Reply to comment]

Nana...deqlis pun beli lepas baca entri nana ..mmg teruja hehe..
TQ nana

jom baca kat my entri http://ellismelia.blogspot.com/

mama rifQy said... [Reply to comment]

ooohhh...kite sgt2 la tak pernah beliiii..memang takkan belii laaaa..hahahaa..jauhhhh!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

huhuhu, galaksi cakap tiket sold out sapai 25 ni, cpt bookinggg tu!!..
malatooopppp...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sgt la best n ie..rugi sni xde cinema..sob2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...