MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 3, 2011

sambut beday damia kali ke-2

seronok....walaupun penat tapi aku PUAS...yes tu la yang kau bole kata...tak tau la..maybe sebab penat lelah aku buat kek damia tu..aku rasa sangat2 puas hati dengan beday damia yang ke-3 ni.mcm aku kata aritu lah...sebeday party ni mmg wat khas utk family je..tak jemput sorang pon kawan..lain kali la..insyallah ada rezeki bole wat besar2 skit ajak kawan2.

deco pon ala kadar je..tampal tulisan HAPPY BIRTHDAY tu pastu aku print nama DAMIA kat A4 paper pastu gunting tampal kat dinding hehehe..tu tengah xde keje la tu tetiba datang idea nak print nama DAMIA pastu siap ada bentuk ❤

menu2 pun simple je..seme aku masak sendiri mehun goreng, popia kemboja, puding laici, puding nenas & mcm biasa lah..kek beday harus la air tangan sendiri juga hehe..mmg tak dan nak wat menu bagai2 nak deco kek pon dah amek masa juga..tu pon terkejar2 nk masak kat dapor, ni baru nak maska utk 20 org ni..kalau la wat besar2 masak sendiri mau pengsann, majlis kecik2 ni wat kat umah mak, umah aku kecik je xmuat plak kang nk duduk ramai2

simple decor, belon kiri lain kaler kanan lain kaler haha...dah siap2 tiup ada je yg pecah dah tu ni je tinggal..bantai je lah kale campor2 ponposing dlu sebelum ptg kek
cubaan abah damia nyalakan lighter dan2 plak gas abes ehehhe
celebrate kali ke-2 sebab khas utk amrul..sian kan tiap2 taun terlepas celebrate beday anak
sebeday girl yg dah basi kekeke...
suka tgk damia hepi..insyallah damia..nxt time klw bmama akn wat kek utk damia juga..
thn depan mama kena wat nombor 4 plak hehe..
celebrate kali ke-2 walaupun hari jadi dah 2 mgu lepas
bila menyanyi lagi hepi beday..
damia lah orang yg nyanyi paling kuat & org paling eksited hehe..
herot2 mulut nyanyi beday eheh..
DAMIA 3
potong kek
tangan sape paling gelap??cepat mengaku hahaha
gambo ni lawak..aku ckp damia cpt buka mulut kita amek gambar mama suap damia kek..dia pon bertindak mengikut arahan..pastu buka mulut konon2 mcm nak makan kek tu...tapi dia xmakan pon action je utk amek gambo hehe...bagus..bagus..senang bekerjasama heheh
tetiba feeling mcm artis plak ramai org amek gambar hahaha..
bile saya rajin memasak..maka terhidang la juadah ini eheh..
kek yg dah dikorbankan
damia & geng baru rayyan
mak ngah damia & cousin damia rayyan yg baru pandai babai2 orang hehe kiut je tgk dia babai


gambar2 yang cantik ni ihsan dari nikon D90 mak ngah & pak ngan damia, tq korang..tq sudi datang & tq hadiah tu...bole la damia praktis main keyboard xyah g class music hahha...

mesti ada yg tertanya2 nape aku celebrate beday damia 2kali, sebabnye masa beday damia 13.4.11 yg lepas amrul kan keje...aku celebrate kecik2 je ngan kwn2...so kena la wat lg sekali utk kasi chance damia & abah nye tiup lilin sama2..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

58 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pics lawa!! kek+deco2 pun lawa :) nanti jgn lupa dtg utk besday zahrafn tau ;)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

sekejap jek dah 3 tahun yer kak nana.. biler nak tambah adek lak??hahahahha


larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk~!

fazilzura said... [Reply to comment]

hapy belated besday Damia..

besh nyeeee cbrate besday dgn kek yg beso tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

kesian amrul yek..slalu terlepas besday..xpela..celebrate hari apa2 pn ok jek..hehe..aku nk gelak plak tgk bentuk kek ko tu..tp lg untung woo.fully utilized..xde la terbuang..hehe..sedap wei kek cekelat tu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah tu..tak kisah la lambat ke cepat..
janji dpt celebrate 1 family..
cukup bermakna...

eLYies said... [Reply to comment]

tahniah..anda berjaya menyediakan smeuanya..utk anak dara yg comey tu!!

happy besday damia!

MRS. K said... [Reply to comment]

yes! bukan senang nak buat semua tu sendiri! syabas bete..

Miza Yusof said... [Reply to comment]

sedapnya kek tu. happy belated birthday to damia :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya shantek la kek tu kreatif sungguh la nana ni, cantik header baru kita punyer lom email kat fieza pun ,

Ciklinn said... [Reply to comment]

hepi besday sayang....
simple tapi meriah kan....

sedapnyr kek coklat tu... mesti anak dara tu suka sgt sbb mam adia yg buatkan....

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

amboi kek besaunyee..hehhe cantik tu sure sedap tu..
happy b/day damia..wah banyak kali celebrate yea..
nnt jumpa kat b'day kyra ye next week..

lia said... [Reply to comment]

nmpk sgt moist kek ko tu.... nyummmyyyy

Isteri @ Ibu Cute said... [Reply to comment]

Hai! Damia..Achik Ucapkan Happy Birthday Untuk Damia..

Nana Buat sendiri ke kek tu...,pandai nana buat...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

wah..meriah besday damia
sampai berkali2 sambut
yg penting
cake di buat dengan penuh kasih sayang .....so special

comel plak anak dara tu
rambut damia di potong erk nana

munna said... [Reply to comment]

Wah... pandainya nan buat kek ... rasa puas hati kan bila buat sendiri...

Ena said... [Reply to comment]

behnyer...

Happy birthday damia.. dah pun 3 tahun.. irfan bakal menyusul lah nampaknya.. :D


meriah la majlis party damia tu nana.. nak nak ngan kek yg mabeles tu.. sedapnya... yum yum..

syanasaid said... [Reply to comment]

aku pn tgh pikir2 party iman ni
hahaa ade lg 2 bulan :p

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

meriah sebeday party damia...
part nyanyi paling kuat dan eksaited tuh akak setuju..
sbb airel pon paling semangat nyanyi utk beday sdiri...
hehehe...
tp comeiii kansss????

The Queen @ Widelia said... [Reply to comment]

wahh double kek dia..

hepi besday damia...

juelee said... [Reply to comment]

seb bek suke adiah tu.. ponin paler nak beli adiah budak umo 3 tahun hehehhe

juelee said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
.m y z. said... [Reply to comment]

wah bestnya! sodap je tgok kek tu ha. terliur. hehehehh.

ehem, damia bila nak dpt adik?? heheh :P

YaNNa said... [Reply to comment]

epy besday damia..
mg panjang umo jadi anak solehah ye... muahhhh dr untie, adam&adani...

YaNNa said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
~ana~ said... [Reply to comment]

besar nya kek damia...kenyang la dpt mkn kek coklat sepuas hati..:)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

aku suka dgn huruf damia yg ko print tu..sgt cantik..deco pun cantik..... papepun... api belated bday utk damia..moga jadi anak yg soleh..... mesti dia sgt gembira bila abah dia potong kek kat sblh dia....

mama tisya said... [Reply to comment]

mau nye tk penat, smua masak sendiri..kalo wt cupcakes lg penat cz nk deco satu2...apa2pn damia merurut perintah bila soh posing..hehehe


**hah tklama lg trip ke mabul la plak ye

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

rajin btl..semua msk sndr..kek pun buat sndr...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq...saya harap sgt saya dapat datang
insyallah klw saya ada kt KL mgm saya akan datang
teringin nk jumpe mz

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

ala..adik yg lemah ni hahha
tunggu la
damia pon xminta adik kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

tq..
ala tak beso mana..
kek tu tak tinggi
nipis je hehe

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

itu lah..
tu pasal la aku selalu kena repeat..
haha nape nk gelak lawak ek
aku main tibai je wei
nk potong2 kang
syang plak kan..
wat gini tak membazir hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

btol...sangat2 bermakna..
wlpon terlewat sambut nye

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

tq..
bersilat sorang2 kat dapor
masak seme ni
malam tu tido mati haha
penatt

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

tq..
buat kecik2 bole la msk sendiri
klw nk buat beso2 mmg tak larat la

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
hehe
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tq..kek tu kita amek contoh mcm kek sercret recipe
combine 2 biji kek & wat nombor 3
owh anje xemail lg ek
kita ingt kita yg xkasi2 lg hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ciklinn

hehe tq..
dai sgt suka tolong mama dia wat kek
bersila depan besen
tgk mama dia wat kek

Myra Jay said... [Reply to comment]

Akak mmg kreatif, walau akak kata Deco ala2 je tp Myra tengok dah cukup meriah ha ;)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sgt seronok!penat tp puas hati kan kak..=)

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin a.k.a Kyra MomS

heheh beso2 tu pon abes juga
ingt xabes
insyallah sedap kot ngeh2x..
lin xdpt jumpe mgu dpn kita xde kt KL

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ahh ni mmg choc moist cake

Nana said... [Reply to comment]

@Isteri @ Ibu Cute

tq..
ahh wat sendiri
ala..wat simple2 je saya reti la hhe
nk wat lwa2 xreti

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hehe
aritu amrul xdpt celebrate sama2
tu kena repeat
xde potong pon rambut dia zana
mmg gitu je rmbt dia

Nana said... [Reply to comment]

@munna

bole la..
wat simple2 tu reti la..
mmg puas ati
bila wat kek utk anak sendiri

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe
irfan xlama lg nk sebeday ek
party simple2 je
sambut ngan family kak
xbole wat besar2 xde bajet kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

xlama dah tu wei
sila la fikirkan konsep ye hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ala sambut kecik2 je kak
hahah kan?beria2 nyanyi sekuat2 ati
mmg comei

Nana said... [Reply to comment]

@The Queen @ Widelia

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
tp abah nye yg terlebey suka hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@.m y z.

adik?
alamak ni yg lemah nk jawab ni hehe
nanti2 la
tgu damia 5hn haha bole?

Nana said... [Reply to comment]

@YaNNa

tq aunty
dah lama dah beday damia ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

mmg saje wat besar
sebab klw wat 1
takut tak ckup
biasa wat 2 baru puas makan

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

hehe tq..
tu tiba2 je dtg idea
nk deco2 sikit2 tu
tq..tu la mmg eksited dia
ptg kek ngan abah dia

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tau xpe
tu psl kita tak wat cupcake
leceh
nk deco sorang2
hahah tu la'ikut je apa org ckp
mabul?insyallah heehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
hehe
sekali sekala..
ni je yg termampu

Mama Kyra said... [Reply to comment]

happy belated besday damia..untie doakn damia jd ank yg baik n solehah ye..berjaya dunia dn akhirat..sedara rupanya ngn jue mama rayyan ye..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

happy sebesday damia...kejap jer dah 3 tahun..pas tu 4 tahun, pastu 5 tahun..pastu...dapat adik baru..ngeh ngeh ngeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...