MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 6, 2011

sangat penat, sangat stress, sangat tak suka

huwa..benci tau..ni la pertama kali aku buat topping xmenjadi...dah ler nak wat kek hantaran kawen adik aku..kalau nak wat makan sendiri tu xpe juga kan?jenuh oter kasi nampak ok...sudahnye xberapa nak ok di mata aku...

tadi balik keje buat 2 biji kek satu petak utk hantaran satu bulat utk makan sendiri...sedih la kalau nak cite...banyak dugaan btol nak wat kek arini ...malam ni aku tunjuk kek utk makan sendiri je lah dulu...kek hantaran tunggu senin la plak ye

ni la hasilnye kek bila kita buat dalam keadaan tertekan...
disebabkan aku dalam keadaan tertekan..aku tulis je mcm hape2 HAPPY MOTHER'S DAY atas kek tu...mmg huduh ye..aku ngaku sebab aku stress topping xmenjadi..ko tengok tanda seru!! mmg aku btol2 marah hehehe...
kek ni nak potong esok pagi sebelum gerak g melaka, utk makan family je biar lah huduh2 xpe...kena plak ari ahad kita nak sambut mother's day kan..esok seme family berkumpul tu gatal nak tulis2 tu klw tak nak biar kosong je..anak buah aku la cakap tulis la hepi mother's day hehe..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

lawa la...
tingin lak nak makan...
=)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg penting sodap ;)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

setuju dgn mz... yg penting sedap kan????

MamaRifqy said... [Reply to comment]

alaaa..kalau sedap..org dah lupe yang luaran ituuuu!!

~izan~ said... [Reply to comment]

betul2,yg penting sedap.utk mkn sendiri mmg kira lawa sgt dah tu =D

rahayu said... [Reply to comment]

bagi akak dah cantik dah kek nana ni..Melaka gi kat mana?

ieda said... [Reply to comment]

alor dikk dah pandai buat tuu satu advantage tauuu .. jgn mcm akak buat kek ke lautt sokmooo ..

alasan utama x der oven muahhaha :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...