MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 18, 2011

sepetang di taman tasik permaisuri

sambungan lagi cite ari sabtu..lepas abes tgk cite KONGSI tak tau nak g mana..saje la ronda2 kat taman tasik permaisuri...tak pegi belah tasik pon..pasal malas nak jalan..tros g kat playground je..kasi damia main2..bese la budak2 ni mmg tempat peberet diorang la ni...

kalau nak ikutkan mmg banyak tmpt cantik2 kt tasik permaisuri ni..malas je nak pegi..lagipun kamera xberapa lawa kan..tu xghairah nak bergambo...gambo2 kat bawah ni pon seme pakai kamera la sony yg dah nazak tu...utk xnak nampak sgt gmbr2 tu xlawa..tu edit ala2 vintage tu hehehe..

kalau la aku bawa dslr..mau aku pusing satu tasik carik port menarik2 utk
berphotoshoot...haih...bila nak dapat dslr sebijik ni..ada tak sape2 nak hadiahkan? muahahah....tak pon menang contest adiah dslr ke..kan bezzz..


kat jambantan gantung yg tak menyeramkan hehe..
gambar yg tak cantik sebab kamera dah nazak
mcm biasa...itu budak mmg menurut arahan hehee
poyo sungguh jambatan gantung ni...bukan tinggi pon sekadar hiasan semata2 kot
banyak plak gambo aku kali ni hehe
damia di dera oleh bapaknye..ada ke amrul g biar damia tergantung mcm tu...
tapi damia kuat plak tu tangan dia..tak jatuh hehe menjerit2 suh amrul pegang dia
panas2 main gelongsor...adeh
si bapa yg setia menanti sementara si mak dok mengipas bawah pokok hehe
syahdu je aku tgk gambar ni...gambar 2 beranak yg melepas kan kerinduan setelah 2minggu xjumpe...
mcm ni la cara kitaorang..kalau tak de aktiviti nak dibuat mesti carik juga aktiviti utk luang masa sama2..ate..jumpe pon 2minggu sekali..memang tak de la nak duduk umah je kalau amrul balik kan...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

makin cung plak mek ni pakai inner...hehehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

ingat lagi kat umah nenek akak, ada lagi jambatan gantung camni. time kecik2 dulu slalu gak main2 kat situ...best

juelee said... [Reply to comment]

apa lagi, sambar la dslr sebijik hehehe sony punye dah murah dah skang

d_LA said... [Reply to comment]

comeynye posing atas jambatan^^

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

suker nengok damia tuh...
selalu bertindak ikut arahan mama dia... hehehehe...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah shantek gambo, kena beli baru camera tu nak kasik lagi thumb up gambo...

cik dah ganu kiter said... [Reply to comment]

hai nana..
comey betul damia..pandai ikut arahan posing....x kalah ngan mak dier yek...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantik!! wink! cntik gmbr edit vintage tu..ekeke dan tuan tanah yg makin cntik dgn inner..suweettt

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kire hebat le nih amik gamba kamera nazak pon nmpk lawo je edit
aku nk bli gak 1 ,tp nnt,hehehe

Ena said... [Reply to comment]

akak pun rasanya dah lama tak ke situ.. pdhal selalu sangat p belah2 situ..

a'a. kan nana.. tahan plak damia gantung gitu.. tinggi jugak tu.. :D

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syoknyer dapat jalan2 satu family...

eLYies said... [Reply to comment]

makin cun..body makin power....i LIKE!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

bukan main lagi bergambar....berjalan hujung minggu dengan family memang bestkan

A y e s h a Ramlee said... [Reply to comment]

depan rumah ayesha je tu... best2, cuma tak berkesempatan masuk taman lagi, agipun baru 2thn pindah sini... uhuhu

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik gak la kak picture2 nie..leh msk kontest nie..hihi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok nya jenjalan...Ayu pulak yg tak tau nak jalan gie mana..

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hehehe
malu la wei
baru2 pandai nak pakai inner

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

kalau tak tinggi bez la
kwl tinggi gayat woo

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

ala dah alang2 sambar
kena amek yg idaman hati heee

Nana said... [Reply to comment]

@d_LA
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah
damia sokmo gitu kak
mmg ikut je apa mak dia surh

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tu la..
kalau amek pkai dslr lagi lawa kan
apa kan daya
xmampu lg heee

Nana said... [Reply to comment]

@cik dah ganu kiter

hehehe
dia mmg gitu
lagi over dari mak dia kalau posing

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe
sebab gmbr ni nampak cacat sket
pakai kamera nazak tu kena edit
kasi vintage xnampak cacat hehehe
alamak segan nye...
kita br bli inner kaler..
dok pakai inner itam je

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe
segan wei
gmbr ni klw tak edit
mmg xlawa
sama la
nak bli satu
tp nanti la

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe
kuat tu tangan dia
paut kat besi tu

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Hamzah

bukan selalu ada peluang mc ni

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
hehehe
ni seme sebab PB heee

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe
kami kan mmg gile gambo ngeh2x

Nana said... [Reply to comment]

@A y e s h a Ramlee

situ lawa tau
nak2 area tasik
lawa utk photshoot

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

hahah
dah ada dah 1 msuk contest
gmbr ke2 tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

haha
kdg2 tu jenuh fikir mana nak pegi?
kdg2 tu jalan je xkuar kete hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...