MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 3, 2011

tahun ni tema PINK

sebenarnya tak pon plan nak celebrate ni tema PINK, tp damia je la yang pink aku & amrul xde la pakaia PINK hehe..sebab kebetulan damia ada satu dress PINK yg dia blom pakai lagi, yang aku menang contest aritu, so xyah la aku bli baju baru utk sebeday dia kan..bila dah baju PINK cekak pon g carik kar pasar malam warna PINK, kek pon warna kan krim dia PINK

untukmu damia...ari jumaat mama balik keje terus buat 2 biji kek damia yang nak dijadikan nombor 3.dok siap2kan seme kelengkapan utk masak eso arinya..ari jumaat tu aku tido pukul 2, nak sudahkan buat kek damia ni...tapi letih tu seme hilang bila mana tengok kek damia menjadi nombor 3 yg aku plan2 kan tu hehe..walaupun tak secantik mana..tapi xpela..asalkan cantik di mata aku sudah.







saya ngan kek mama saya buat
love damia love
terlebey la plak
pink nye mulut awak pakai MITIK ye heheh
sronok juga wat sebeday anak ni kan...tapi penattt...heheh ni baru wat majlis utk kaum keluarga je...letih aku rasa...klw wat besar2 mau siap amek cuti nak rehat kan hehe..

klw ada gambo yg lawo2 tu seme dari nikon D90 mak ngah damia..mana gambo gelap2 tu seme dari kamera cap ayam mama damia hehe...

ok..dah abes dah cite pasal beday damia utk arini..sekian kita berjumpa lagi di birthday yang ke-4 tahun depan...kek utk tahun depan : nanti nak cari idea buat kek no 4 plak..wah over ..ada 11 bulan lagi tau eekekekek..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

n a d e a said... [Reply to comment]

wah kreatif nye mama damia buat kek 3 tu sndiri ! cayalah ~

hurm damia dah 3 tahun.. boleh kot ade adik dah... Hihi ;))

btw happy belated birthday damia !
Semoga jadi anak solehah.. Amin
Ikhlas dari , KAK NAD. ;p

New Beauty Regime : NH Colla Plus | .NEVER ENDING STORIES.

ibu qaleesya said... [Reply to comment]

selamat hari lahir damia.. moga jadi anak yang taat ye

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih..dh plan utk 4th besday..giler lama lagi..baik ko plan utk buat 1st besday utk adik damia..means buat ank ler tu..ekkeek:D

SyaNa said... [Reply to comment]

xpe plan dr sekarang :p

Ena said... [Reply to comment]

hehe..

k la tu nana..

akak ni tak pernah wat party lg setakat ni.. seme wat utk family kecik kami jek... huk huk..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kak... cantik ar header baru..jeles nengok :)
Myra nk buat baru tak terbuat ha, sbb tak kereti :)

Kek akak memang nmpk sedap, Si comel Damia pun teruja je :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..nampak sedap la kek akak!simple but nice!hihi

happy besday damia..=)

munna said... [Reply to comment]

pink dgn gegirl mmg tak boleh di pisahkan...

Wahidah said... [Reply to comment]

alololo..tomeinyaaa dieeee...HB syg...:)

Lelord said... [Reply to comment]

epi besday damia

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bday girl sgt comel!! kek pun cute :) :)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

serius..mmg sgt seronok bila tgk anak hepi n org mkn masakan kita... tp penat jgn citer..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

comell damia oakai mitik yer..hehe

wahhh dah plan utk tahun depan pulak..dasyatttttt..hhehehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

comel damiaaa !!!!! dah plan da untu tahun depan kah??

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

alololo,
comeynyer kek dier,
sayang plak nak mkn...

hihihihihihihi

:: noremy bte rahmat :: said... [Reply to comment]

COMEL SGT!!!

shiemz said... [Reply to comment]

dah besar anak dara hang nana.. comey lagu mak dier gak.. heheh

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

ala wat huduh2 je nad
nak deco beria aku tak reti hehe
gini je lah termampu
adik damia?insyallah tunggu la beday ke 5 ke hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ibu qaleesya

amin2..tq..

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahahaha
adeh kena aku sekali
ramai nau suh wat adik utk damia
nanti la ek
sama2 kita tunggu adik damia hahah

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
haha
over....
lmbt lg tu

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
kak
ni pon kecik2 juga ni
family je
xde pgl kwan2 pon

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe tq..
tu pon hadiah ga mj
akk mana reti buat
kek insyallah sedap kot ahaha

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe tq..
xsuka serabut2
simple2 gini nmpk mcm nice sket

Nana said... [Reply to comment]

@munna
hehe
itu la nye
sinonim girl ngan pink tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@Wahidah

hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

tq..dah 2mgu lepas pon hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq mz...hehe
kek zharfan nanti sure kebabom juga kan

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

btol2
penat tu mmg xkira la
tp rasa berbaloi kan

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hehe
kasi makeup sikit2 je
dah lambat siap
pakai mitik je la
haha over kan
lambt lg tu
dah fikir nk wat beday 4thn plak

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hehe
slow2 plan
kena belaja deco2 dulu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

tq..hehe tu la
rasa sayang nk potong
tgk kaler2 pink tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@:: noremy bte rahmat ::

tq!

Nana said... [Reply to comment]

@shiemz

tq..adeh malu ai hahahha
beso dah
bole jadik kak long kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...