MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 18, 2011

TGV Cinemas Monday Promotion - RM2 Off on Ticket Prices

sapa2 yang kaki wayang tu...ada berita baik......nak2 aku lah tu heheheh..
setiap ari isnin bole dapat RM2 discount tiket wayang dengan hanya tunjuk name card/ business card korang kat kaunter tiket..

wah ni suda baguss bole dating ngan girlpren nengok wayang kat wangsa walk, dah ler tgv wangsa walk paling mahai tiketnye normail price RM13, save RM2 bole la wat bli air ice lemon tea tambah lagi 3 hengget wat bli popcorn hehe...


promo ni sah hanya di TGV sahaje ye
lepas ni kena bubuh name card banyak2 la dalam wallet hehe..bese name card tu tak pernah berganjak pon dari kotak dia..seb baikla name card aku xde no handphone klw tak mesti mcm2 sms masuk kan?tp ada email..sure nanti tgv akan anta email berjuta2 lemon

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

huhuuhh
bestnya..dah dekat la dgn tmpt keje aku dah ni weih...
huuhuh...
bussiness card aku pun jarang sgt kuar kotak melainkan ade supplier dtg buat marketing kat sini.
huuhuh...

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

lame tak tgk wayang..minggu ni citer pirates kuar..nk kena set dating ngan mr papa nih..huhuhu

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

ye ke?tnjk kad je la eah...leh la aku tnjk kad aku pas nie...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...