MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 25, 2011

yeay dapat tiket 10 sen ke MEDAN!

yeay...berjaya lagi dapatkan tiket 10 sen..ni kali ke-3 berjaya lepas booking tiket airasia utk promo 1osen yg start ari isnin tu,kalau ari isnin aku dah book tiket utk aku & family ngan jue & family untuk ke tawau, kali ni luar malaysia plak, ke MEDAN, Indonesia...
aku tak pergi bertiga..tapi kali ni pergi berlima....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
caya la tu...aku g luar negara hehe...memang tak la kot dalam masa terdekat..amrul kata tunggu dia senior skit dalam 2013 tu maybe senang skit prosesnye nak keluar negara..almaklum la..abang askar kan..bukan leh keluar negara senang2..

sebenarnya bukan aku yg nak g medan..tapi kawan aku kak aishah..pagi tadi la dia msg kat FB suh aku tolong booking kan tiket utk 5 orang ke medan
dapat ko..tiket 10 sen tu....

aku booking pagi tadi kul 8 pagi..memang senang sekali booking je terus dapat..xde nak masuk waiting room pon...memang rezki kak aishah la..dapat tiket murah ni.aku ingatkan dah masuk hari ke-3 promo abes dah seme tiket 10 sen..ada rupanya sakit baki tiket murah ni...
tapi kul 10 pagi tadi aku try buka...dah abes dah tiket 10 sen ke medan...tarikh 18/4/12 tu
tak caya??
sila tengok kat bawah 5 guest RM1.00
Airport Tax RM125.00
so RM126.00 bahagi 5 orang
sorang kosnye pergi balik KL-MEDAN:
RM25.20/person!

gile wei..harga tiket kapal terbang utk sorang pergi balik dari KL-Medan bersamaan tiket bas amrul dari KL-Kluang hehehe...murah nak mati....

haih..jelesnye bila la turn aku nak g luar negara plak ni

p/s : fiza..skang dah caya kan?ada tiket ke Medan harga 10 sen kekeek...

p/s : kak aishah tq sebab kasi saya upah...ngeeeeeee.....kak aishah ni regular customer airasia stiap kali ada promo..aku plak mmg orangnye yg tlg booking ka tiket dia sebab katanya kt opis dia website airsia mmg hang manjang..
agaknye sebab line internet kt opis aku ni super duper laju la kot..tu pasal dapat book tiket murah ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

45 ribu orang memberikan idea bernas:

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

jeles nih..jeles nih..hikhik..ku dr smlm x dpt masukkk..hukhukhuk..

mama tisya said... [Reply to comment]

tu psl taglined AA-everone can fly..kalo tkde AA tk merasa ler nk p oversseas...kekekeke...wah dpt upah ..bgs2..hehehe

AYuNG said... [Reply to comment]

huaaaa...jelez nya!
ayung nih tiap kali masuk yg paling murah pun 84hingget..tensi2!!

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh nyeeee

ieda said... [Reply to comment]

waa besh nie... bolehlah minta tolong nana book kan akak tahun depan punye ...

nak sgttt ke sarawak dik huhuhu .. akak nye tenet di opis punn selalu down jugak huhuhuh .. :)
x dpt seposen pun x per .. janji murahh :)), satu lagi x pandai betul bila buke web site dia nie .. sbb x biasa satu lagi huhuh

InaAchik said... [Reply to comment]

aku nk gi kuching tp xder pon tiket seposen. semua 60++. pastu tambah tax segala, jadi rm150++ sorang!. mencik!

amiey lee said... [Reply to comment]

aduhh jeles tahap gaban dah ni...tadi amsuk tgk tiket seposen dh takde ke kuching, kk, brunei suma takede...tapi berunei ada la 10 hinggit tuk 4 org jadi 400 huaaaa haru

tapi ke penang ada lagi 10sen..heee..tak mauuuu

Gieyana said... [Reply to comment]

wahh..tahniah2...igt utk ko rupa2nya uktk kwn..:D..

Cute MuM said... [Reply to comment]

ingat nana nak pergi medan..
kat sana best jugak tau..
uyun dah pernah pergi..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

yuhuuuu mmg best sbb tiket 10sen je, zura pun g medan utk 3 org tiket g balik+tax RM75.60, murahkannnn he3 - bak kata mama tisya AA-evryone can fly

qemaishak said... [Reply to comment]

jeles..jelesss..nanti nak upah kak nana gak la tlg booking hehe asik hang je web AA nih huhu

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

jelessssssssssssss~!!!

huhuhu

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

sebbek saya takut naik plane...
kalu tak memang mintak tolong nana book flight p penang / kl selalu...
heheh...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

erk kita cayalah nana..yg tk caya awal2 tu k.ayu..hihihihih

dh kata ada promo 10sen AA mestilah caya ..sbb tk ckp pon utk negara ttntu kan.hihihihi

~miZz_nizZ~ said... [Reply to comment]

ye keeee...???wa..nk gak.murahnye!

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha..dah cayer..dah cayer...siap isi form bagai lagi...sambil2 isi form, googled jugak cari tempat2 menarik kat medan...sekali tgk feed back yg gi medan tu...huhu..terus tak jadi nak buat payments...ayu dapat RM100.80 utk 2 adults 2 children...

lagipun ayu dah booked 2 destinasi...hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes me akan mintak tlg nana nanti heheh upah no prob :) org berbudi kita berbahasa heheh

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

wow...speechless ler nana..murah beno tu...

sall said... [Reply to comment]

Biar betul..
terlepas lagi...
jelesssnye..

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

uish murah tue kak,
mmg berbaloi-baloi terbang bersama AA nie kan:)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ramai yg jeles dgn nana nih...
asal booking jer dpt...
akak pon jeles... huhuhu...

nnti klu ader rzki nak gi holiday, nak mtk tlg nana jgkla...
upah no hal... hehehe...

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

bestnye la...kt dibekukan sehingga baby besar skit..br la leh dpt murah kan..

Nana said... [Reply to comment]

@♥Mrs.Eady♥
la yeke..kita ok je
bole msk tp ari pertama tu je la
slow skit
ari ke-2,3 dah ok dah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe kan
mgm kena la tagline dia tu
klw xde aa
mgm sampai kesudah xmerasa naik kapalterbang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
hehe kena pandai carik date
mesti ada tu
cari date by date

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
murah gile tu yg bez

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
insyallah kak
bole xde masalah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
aik asal
lambt buka kot nok
klw buka cpt2 sure ada

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
bese fav destination mmg cpt abes..
kena try book 1st day sure ada

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hehe ntah bile aku nk g oversea tah

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
yeke?
insyallah satu ari nanti
tingin juga nk pg

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
wah tu dia
berbaloi2

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
insyallah bole..

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hehe xpe len kali klw nk book gtau akk

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
hehe
saya mmg selau book tiket pen-kl utk staff

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
eh yeke
haha salah org plak

Nana said... [Reply to comment]

@~miZz_nizZ~
hehe btol xcaya ek

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
kekeke..
xpe ler
thn depan plak ye hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

bole xde masalah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine
hehe murah sesangat

Nana said... [Reply to comment]

@sall
hehe ada lg
smpai 29
try la cari

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
tu ler
nk terbang ngan MAS mahai hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehehe
ala kak
nasib je kot
internet pon ok
bole la
bole kak insyallah

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
btol..ada bb mmg xde la dapat tiket promo
hehe tgu umr 2thn ok la

Biqque said... [Reply to comment]

ha, nak tips apa ada kat medan, gi blog i :D

http://biqque.blogspot.com/search/label/*indonesia-medan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...