MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 27, 2011

yusry & lisa surihani : aku restu :)

alahai yusry...seme pompuan2 yang ko dekat seme nye cantik2....aku je yang tak cantik time ko cuba nak dekat2 ngan aku mcm entry NI yang aku cite dulu kekekek...


skang ni kecoh yusry nga ngan lisa plak....dua2 madu aku ni aku penah jumpe live...ngeh2x...

pe kes nak tepek lagi gambo2 ngan yusry ni?heheh saje xpuas ati sebab yusry ngan lisa skang..tapi apa2 pun aku restu diorang...kalau btol la diorang bercinta yusry mmg pandai pilih pasangan la wa cakap lu...si lisa ni dah la educated, cantik, bijak, berbudi bahasa, tak seksi..

cakap pasal yusry tak sabar plak nk g tgk cite KARAK tiket wayang dah ada tp 31 baru bole redeem nk bli kt mydeal itu ari la...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

okeylah tu dua-dua pandan...

eT said... [Reply to comment]

wahaha...jambu la plak gambo nana ngan yusri tuh...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

aku pungggggg

kalau ngan lisa
aku setuju sesangat....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

me too...aku pun restu gak.. :-)
suka tgk diaorng...sama2 sweet...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

betul tu, sama cantik sama padan

deqlis said... [Reply to comment]

bergambi ngan Yusry tu, Nana nampak muda lagi..umuq berapa tue??



My new entry : Join Newskaki.Com berpeluang menang RM500 dan tiket wayang
Jom Join 4th batch GA Deqlis
terasa nak makan dodol? dodol segitiga  pun ada Confirm Sedap!

deqlis said... [Reply to comment]

deqlis pun restu...sama cantik sama padan:-)

syanasaid said... [Reply to comment]

suka sgt lisa
yeahh aku pn restu

tiefazatie said... [Reply to comment]

kelako la tajuk sis tue..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...