MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 30, 2011

1st time order menu ikan bawal

ni 1st time oder menu ikan bawal time makan kat luar..saje la nak try kan asik2 amik siakap 3 rasa je..last week aku main oder je...amrul tak de time aku wat oder sekali dia tgk bawal..la..kenapa oder bawal?katanya dia dah muak makan ikan bawal kat kem hehe..mana la aku tau...sudahnye tak abes pon ikan tu..

ktorg kalau g makan kat luar memang selalu makan menu yang sama..sup ekor, kailan ikan masin, siakap 3 rasa, telor dadat tu je la..dok ulang2..kalau tak oder siakap tuko ngan ayam masak or udang masak petai hehe..kadang2 tu klw g makan kat luar tak tau dah nak oder menu apa...pastu dok repeat la oder menu yg sama

bawal masam manis
kailan ikan masin
sup ekor
damia gatal nak amek gambo ktorg hehe..
damia yg suke makan tolo

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

ko nyer order standard mcm aku weh..cuma aku sup daging jer..:)

notti netti said... [Reply to comment]

uish...cam penuh perhiasan atas bawal tu. semalam sorrylah cakap kat phone cam skema..sebab net tgh kerja...kalo ikutkan..aku huha huha dlm phone..tapi ada majlis resmi..so ckp pun skema skit. eheheh

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

homaiii..lapar lak pepagi ni...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

shodapnya...nak gi carik ikan bawal lah hujung minggu ni :)

lia said... [Reply to comment]

area umah aku ada kedai yg wat package, nasi, siakap, sayur, sup daging, air buah smua utk 2 org mkn, RMxxx

byk package so x penin nak pilih ;p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra suka giler ikan bawal especialy goreng makan panas2..
Kat area opis ada 1 kedai ikan bawal goreng, sminggu sekali wajib terjah :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha... lawak plak muke amrul tuh...

akak suker gak bawal... masak sweet sour...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cedap2.....

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

huwaaaa.. pagi2 dh ada gmbar mknan.. laporrr hehe.. damia menang la.. tgk kat sini..

http://kasihabadi03.blogspot.com/2011/06/result-contest-si-manja-lappy.html

adarnadzmie said... [Reply to comment]

menu yg selalu akak order klu mkn luar... sama la kita... hehe.. tolo tetap pilihan anak2...

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tk pernh order bawal..slalunye siakap or kembung or kerapu

yantz-yeem said... [Reply to comment]

ikan bawal pon sodapppppp!!!isi banyak palks tu...

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

ieda said... [Reply to comment]

pagi2 layie dah dijamu ngan makanan yg menyelerakan ..siksanyaaa jiwa akak yg pose nie :))

bawal masam manis sedap lah dikk , seyes sbb ikan dia leh makan sampai licin kan .. akak suke .. tapi adakalanya mahal sikit rege setanding siakap dan kerapu ..

fazilzura said... [Reply to comment]

fuhhhhh menu sodappppp tu ... bwl masam manis yum yum

cg4dis said... [Reply to comment]

windu nak makan besar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...