MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 24, 2011

1st time pakai jubah percayalah :)

percaya tak?selama umur 28 tahun ni..baru sekali aku pakai jubah heheh...ntah la rasa mcm tak sesuai....aku rasa klw pakai jubah lagi nampak aku mcm lebor...ntah camane arini terbuka ati nak pakai jubah..tu pon bukan aku punye..kakak aku tertinggal kat umah haha...aku bedal la pakai....

arini feeling ala2 ustajah bahiyah hahaha..masuk opis je tadi ramai dok pakat tegor..ada kata mcm nak g majlis nikah la..ada kata mcm ustajah nana la hehehe....berangin je rasa angin masuk ikut bawah kekekekek....

susah la nak cari jubah yang berkenan di hati..aku suke gini jubah yg nampak mcm ada cutting skit, hehe vengong pakai jubah pon nak cutting2 eeheh....suke jubah arab tu..lawa je..

ni gambo panas2 lagi ni, baru je tadi amek, wat self timer amek gmbr nyorok2 dalam compactus room hehee...
nmpk cam kembang je kan? hee...
ustajah nana :)
eii tetiba petang ni aku angin plak..pasal kisah orang yg tak reti bersyukur orang dah kasi makan banyak plak ko nk komplen! sape makan cili dia la terasa pedas..baru je nak feeling ala2 ustajah bahiyah..kang aku kasi ceramah pasal bersyukur kang baru tau hahah...

"Syukurlah terhadap nikmat Allah jika kamu sungguh-sungguh menyembah kepada Nya." - (Surah an-Nahl, ayat 144)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

zura_habib said... [Reply to comment]

jubah tu warna putih ke silver...mcm kain dia tu satin....seksi u...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantik la jubah nana tu, kita tak pernah pakai sebab tak de size, kita pndek je so kalo beli mesti kena potong tang bawah then haq tang bawah tu la yang selalunya corak lawa2

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik jubah tu...sue pun klo g keje ari jumaat pun slalo pakai jubah...

Izan Ishak said... [Reply to comment]

cantiklah jubah tu... sweet je~

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ok je..aah cam color pengantin akad nikah tp tkdelah mcm baju pengantin..hihi..nmpak ayu2an lg nana.

ieda said... [Reply to comment]

ahahhahah aah lah dikkkk dah mcm perantin majlis nikah wooo .. dah tuu warna putih lakkk .. seyesss anggun lah dik !! :)

Mama Gee said... [Reply to comment]

lawanyaaaaa suci murni je dgn jubah putih.... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..tantik2..ayu pun ada 2 helai je jubah...kadang2 pakai gak ari jumaat la...

~ana~ said... [Reply to comment]

nmpak sopan sungguh...:)

shera haifa said... [Reply to comment]

COMEL2X..
nk try pkai gak ahh..tp jubah pun xde lg

iduraz said... [Reply to comment]

pakai jubah memang nampak sopan..kiter suka..tapi kita pon tak pakai gak sebab terasa sangat "besar" kalau pkai..huwaaa

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekkee aku baru tempah abaya kat sini, nanti dh siap au tayang ek

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib

dia ada 2 tone
cream + pepel cair
seksi klw dok kat ekon melekat haha

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

hehee ni pon bkn jubah kita ni
orang punye main bedal je pakai haha
saje nk test pakai jubah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
suka tgk org pakai jubah
tp tu la
bila nk pakai takot xsesuai

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh mmg cute dan ala2 ustazah gitu..
mmg cam nak mnikah, putih suci gitu :)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahaha
baju tu simple je
cuma dia kain satin
tu nampak kilat kot

Nana said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehehe
saya nikah dlu pon xpakai putih tau kak

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee
hehe dah mcm org nk g aji pon ada kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ok gak tu
ada jubah kita langsung xde
pakai org punye hehe

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
ada gaya jadi ustajah x heee

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
hehe
jom pasni pakat cari jubah
akk pon xde lg jubah

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
tu la pasal..
tak penah pkai tkt nmpk beso gak

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

aku suke tau abaya tu....lawa serius lawa

syanasaid said... [Reply to comment]

tuuu dia ustajah nana da marah
sile bersyukur ye kawan2

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak pun tak penah pakai jubah, bila pakai rasa pendek semacam je. tapi bebaru ni mil akak baru balik dari umrah, dia hadiahkan akak jubah, kena pakai gak la lepas ni kan

lia said... [Reply to comment]

Tomei jer aku nengok... Xtau mana celah lebar nyer pon ;p

Bionic women said... [Reply to comment]

cantik ler jubah tu..hehehe...
xder jer nampak lebor..
nampak suci murni, bersih dan lawa jer

watyz said... [Reply to comment]

ok je ko pakai jubah beb...

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik la kak nana..=)

suliana said... [Reply to comment]

Klu nk tgk jubah eksklusif n ade cutting, jenguk kt sni, cntik n material sgt berkualiti.

http://athirah-boutique.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...