MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 23, 2011

2 BE baru

disaat blog aku tengah ada satu be je..ari2 aku cek kot2 ada be baru....pagi tadi cek tengok2 ada 2 lagi BE baru...proton inspira & trudy and teddy.harap2 beranak pinak mcm BE DiGi Facebook Anniversary.

tangan dah gatal nak cash ni..tunggu hujung bulan je ni...bak nasihat kawan2 kalau nak cash baik tunggu hujung bulan baru la tak lama sangat menunggu cek datang kat umah hehe..baik kali ni aku akan tunggu hujung bulan..masa 1st cashkan dulu awal2 bulan g tekan cash..sudahnye nak masuk 2 bulan baru dapat cek dengan nama nye salah..tu yg delay tu

rekod BE terbaik RM88.58
THANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)


be
ke 17 & 18 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah skali 2 ye..kita be yg br dpt tu mcm tk brp nk gerak..hehehe

eB ezrin said... [Reply to comment]

eB x der nuff lagi la... ;p
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday.html

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alolo..beshnyeee, weh td aku kol ko

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak de bE baru,, be tunggal me dh stop, akan jd ME dh tu--so tak sempat cecah Rm100 adess

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best la ada BE..heheh..sue mmg x da la..x penah pon

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun satu jer..tu pun dah lama frost je tgk...alahai..

ajumohit said... [Reply to comment]

tahniah nana...terbaeekkk

fazilzura said... [Reply to comment]

leh wat duit raya tu

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

kumpul duit raya ni...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wowww...rm88+ tu mmg terbaik ahhhh..eli tak penah cecah hihih

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestnya..mantap s ungguh..lama dh xdpt BE nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...