MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, June 5, 2011

3 ketol fm sabah & 1 kad suncrise KFC untuk dimenangi



nak join?senang je caranya2 :

1. buat satu simple entry amek gambar bawah tu sebagai banner
2. like http://www.facebook.com/SabahanBloggersClub

3 like gambar ni http://www.facebook.com/ibudamia#!/photo.php?fbid=178016252252397&set=a.177961675591188.57272.146847825369240&type=1&theater

4. tinggalkan link korang & id fb dalam entry ni tu je..

5. kepada mereka yang dah vote sebelum entry ni dibuat, harap bole tinggalkan id fb korang kat sini

6. tarikh tutup : 30/6/2011


hadiah2 nye ialah :
3 biji FM sabah utk mereka yang bertuah
sekeping KFC sunriser kad
kad ni melayakkan korang utk dapat diskaun 20% twister combo every Wednesday & 20% discount a.m platter combo every sunday valid sampai 31/12/2012 kad ni
kat dalam tu ada juga voucher discount meal2 yg terpilih
LINK PENYERTAAN HANTAR KAT BLOG CONTEST YE

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/nana-giveaway.html


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...