MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 15, 2011

bowling tournament 2011 - we are the champion!!

ari ahad lepas ada bowling tournament office punye wat kat wangsa walk...tak ramai pon staff yang join..ada 33 orang je..group ada 11, satu group 3 orang...

sebenarnya ramai dah ramal group aku akan jadik champion..sebabnye ktorg nye leader tersangat la terer...aku ni cuma menumpang ketereran dia je..hehe..kalau aku group orang lain agaknye xmerasa la jadi juara....

alhamdulillah....group aku juara keseluruhan..& ktorg seme dapat medal+cash money RM70 setiap sorang & piala pusingan...

untuk kategori individu plak...aku menang tempat ke-3 dapat la trofi +cash money RM50 alhamdulillah..rezeki tu..saje2 je dapat RM120...turun berlatih sekali je pon dengan modal RM14 3 hari sebelum pertandingan....hik2...tak sangka plak dapat tempat ke-3 utk kategori pompuan..sebab 1st game gile mcm hampeh aku main...xsampai seratus...last game je la ok skit dapat 146 point..

hadiah utk lucky draw tapi aku xlucky hehe
piala & medal
ni leader group aku terer gile

bersama jiran wakil PPSB, wan pon dapat medal gak..group dia menang no 3
boz lama kalungkan medal utk juara keselurahan
yeay..we are the champion!!
akibat eksited menang kan..aku tak perasan tangan aku terpegang tangan si ahmad budak baju itam tu hehehe...dah tgk gambo baru pasan...adess ni klw bozz tgk ni...aik tangan awak pegang tangan sape ni??hahah..almaklumla...opis i ni kan islamik skit ngee....
2nd runner up female
team n0 4
gile hepi muka aku kan dapat duit heheh...
bro yg tengah2 tu la harapan bangsa & negara...kalau tak de dia tak merasa la ktorg jadik juara
bersama hadiah kemenangan
gambar ramai2

ni la piala pusingan yg menjadi rebutan semua orang..
yang beznye lepas ni akan di tempah satu plate utk lekat kat tepi trofi tu nama kumpulan yg jadi juara harga trofi ni RM170
meh kasik closeup medal & piala
lawa kan piala dia
rezeki..total $$ seme RM120

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

perghh!
smart la trophy tu!!
huuh..
aku rindu plak nak membaling.
congrats nana.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! champion tu...
single pun no 3.kira ok la tu..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

dasyat! kita suka piala dia! mantappp!

eh keselurahan lah.. lain maksudnya tu..hahahaha

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wah dasat.....tahniahlah :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

taniah! lama dh tak main boling

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!! ko ni mmg ade luck la beb...

fazilzura said... [Reply to comment]

fuyoh , ni sure terer bangat ni ..

Ena said... [Reply to comment]

TAHNIAH... BESTNYER..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

wah... dapat duit lagi....bestnya

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah byk menang wang besar...ehheheh

cun adiah individu ..mn tempah??

~ana~ said... [Reply to comment]

dahsyat...juara tuh..;)

nana, company aku keje nih, tiap2 thn kena buat kat times square sbb situ lane banyak kan. kalu xsilap aku 45 lane. semua tu penuh. semua staff dok pakat berebut nak join..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tahniah weh!! jom blogger boling tonomen,chop 1 team dgn ko,hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

hehe kan?
tempah kat wangsa walk ada kedai kt luar tu
bile plak kita nk wat blogger tonoment ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tq...tu pon sebab leader terer klw x
tak mrasa jadi champion hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh tq..piala tu tempat kt wangsa walk, sendiri tempah sendiri dapat hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tq...sama la kita..
last main boling thn lepas kot
pastu baru main balik nk praktis tournament

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq..hehe
tu la
mayb nasib aku baik aritu kot
baling mcm hampeh pon dapat no 3 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

xde la..biasa2 je
boling ni ada masa ok ada masa ko hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

tq kak.

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hehe tu la
cash yg plg bez

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tq..tempah kat wangsa walk kedai kat sebelah karoke tu

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

wow ramai btol staff
ktorg staff xramai
tu la ada chance menang n0 3
kalau ramai xmerasa la menang kot

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahaha
jangan la wei
aku ni kekadang ke laut..kekadang je ok
banyak kelaut dari ok nye..
ada masa ikut luck juga boling ni

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

cantik la hadiah tu, tapi kita tak reti main bowling...caya tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...