MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 8, 2011

bukan 4 tapi 8 tiket wayang NUFFNANG bagi!

semalam amrul yang baik ati g amekkan tiket wayang adiah bezday dari nuffnang, aku suh dia amekkan gambo kat opis nuffnang tu tapi dia lupe..

tapi kan...ingatkan dapat 4 keping tiket je..sekali aku dapat 8 keping tiket wayang tu...dia kata special untuk aku...orang lain dapat 4 je....amrul tanya kenapa??orang kt opis nuffnang tu kata aku banyak buat entry pasal movie...& nampak sgt aku ni kaki wayang....tu pasal dia kasi aku tiket lebih...

korang caya ke cite aku?hehehe...xde la...aku dapat 4 je..lagi 4 aku tolong amekkan utk ayu mak setot & ara dah alang2 amrul g amek kan...aku tlg la amekkan sekali untuk ayu..lagipun ayu ada jerit kat fb tanya camane nak amek tiket tu..

minggu ni marathon tengok wayang la nampak gayanya..
sementara amrul ada kt KL sampai 15 jun, tiket wayang yang bli kat mydeal pon ada lagi satu 13hb baru bole pakai..so ada 3 cite yg bakal aku nengok..
balik keje kang nak g tukor pass ni nak amek tiket tgk cite KL gangster esok
tiket ni valid sampai 31 August 2011 ari raya tu hehe

THANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

58 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

aku tunggu bulan 8 ni la

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, tup2 sampai turn kita bulan 9 nanti dah tak de tiket wayang free huhu

GoJeS said... [Reply to comment]

wawawesss....nk jeles lg..hahaha
eh...nnti tgk KL gngster...jgn lp review best ke x eh

mama tisya said... [Reply to comment]

marathon wyg la pasni....

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said... [Reply to comment]

birthday saya pun bulan ni gak...tak dapat pun...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih2 ko..kemain lagi yek..nk marathon wayang..bgs gk..pastu ko buat review..full story..xyah aku tgk dh..ekekk:D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu....agak2 Ayu nanti dpt ker?

ieda said... [Reply to comment]

wah2 !! sgt2 .. sgt2 .. sgt2 jelesss !

tahniah dikkk .. rejeki tuuu :))

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mak jeles noks...8 tix nuff kasi ini adalah tak adil hahahaha

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

best nyer :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahaha..
ko saje kan?!
ahaha..
tq beb...
aku dah gigil nak gi tgk ni...
ehehe.

ZanaNordin said... [Reply to comment]

bestnya dah dapat
boleh orang ambilkan yerk nana
hu hu hu..naper nuffnang tak hantar lagi tiket free utk aku nie...

fazilzura said... [Reply to comment]

heheh sib baik x caya lg. psl rs nye limit mmg 4 keping je..
zr pun ambik 8 , tlg ambik kan tuk kwn

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

MZ tertipu hehe baru nak jeles2 jap heheh

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh... sukanya... camne nk dpt ekk.. nk jugakk..

deqlis said... [Reply to comment]

deqlis tak dpt pun huhu,,,,(agaknye baru sgt darfat nuff) thn depan insyaAllah....

jgn tak bagi nak majuk ngan NUff..hehe...:)))

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

alar kak nana..
bg ar sekeping tiket..heheheh

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

mcm mana nak dpt?

risa said... [Reply to comment]

ish ish ish jeles sungguh!! hehehe
selamat berwayang!! erkss

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wow Bestnyer dapat tiket wayang..
Camne nak claim ek??
Kena masuk peraduan pape ke??
Hehee nampak sangat tak tau..:)

ajumohit said... [Reply to comment]

HALLAMAK
bestnya, malas nk buat review..mmg patutla tak dpt tu kan hehehe

ajumohit said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

lama dia valid eh. akak retu rasanya sebulan je. tu yg dpt tgk antu kak limah tu. huhu.

Eh. bes dpt pree bln ni. bln ni byk citer bes. Transformer lagi.. bes..bes..

Gieyana said... [Reply to comment]

weh..bestnyer...sure ko suka hati nie..

tiket2 nie kita leh select movie yg kita nk tgk ker?

A y e s h a Ramlee said... [Reply to comment]

mcm mana nk dapat, cer cerita cer cerita..

InaAchik said... [Reply to comment]

mmg tiap kali birthday kite dpt free ker nok?

giler byk ko...
meh sedekah brg sekeping! hehehee

SyUhAdA said... [Reply to comment]

wah..
besnye..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana, agak la kan bulan 12 ni nuffnang kasi lg tak tiket wyg free? hahaha

Biqque said... [Reply to comment]

hampir terpedaya daku hahahahaha!

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
ehehe sure dapat tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe mesti ada tu anje
nak2 mcm anje acc yg masyukk mesti dapat nye

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
heheh ok tp minggu depan la ek

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh tau xpe
tiket mydeal ada 1 xpakai lg
total ada 3 semee

Nana said... [Reply to comment]

@(Lizz) http://www.mummycute.com/
owh yeke
dia xseme dapat katanya
tak tau la

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahaha
save ko ek
xyah g tgk wayang
baca review jek hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ehhe tau tau nk kata la
sure dapat kot
kalau yg aktif2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tq..
nuffnang yg pertama kasik adiah beday heheee

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

yes org lain bole tlg amekkan
kasi email address je

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe over la plak kan
klw dapat 8
marah org lain kang heee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahahha
4 je mz
sama mcm org len

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

tak tau la
dia bagi atas kriteria apa
sebab ada yg dapat
ada yg xdapat

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best la..xpernah dpt..haha

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

tak tau la deqlis
mayb juga kot
sebab xsemua yg reg dapat tiket ni
xpe tgu thn depan mana tau dapat kan

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
klw bulan ni cite xmenarik
mmg akk kasi dah heheh
tp seme cite bez2 bln 6 kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

tak tau la
tiba2 je dia email hehee

Nana said... [Reply to comment]

@risa

tq...heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tak masuk apa2 contest pon
memang untuk beday kita
dia kasi
tapi xsemua dapat katanya

Nana said... [Reply to comment]

@ajumohit
eh bukan sebab selalu buat review la..hehe
ni pon dia email je
suh g amek

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

ahh tu la pasal
ada kwn2 yg dah dpt dulu katanya sebulan jek
tu la pasai
xsabar tgu tranformers ni

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

yup apa2 movie pon bole
tp after 2wks movie tu release kat wayang
3d xleh tgk

Nana said... [Reply to comment]

@A y e s h a Ramlee

hehe
tak tau la
dia email je
xde msk apa2 contest pon

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik

ahh..tapi thn lepas aku xsure plak ada ke tak org dapat
aku start tgk thn ni ramai yg dapat

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
hehe
jimat duit

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

mesti ada tu
dia mesti kena adil...
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Biqque

kui2...xkan nuff nk kasi 8
marah mana2 org yg xdpt tu kang

Afida said... [Reply to comment]

wahhh....bestnyer nana....mau kena ambik cuti satu hari nie...nk g tgk wayang :)

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehehe bole xyah amek cuti sehari satu movie heheee

fieda said... [Reply to comment]

NANA...nak tanya pass wayang ni nanti masa kita nk pi menonton nk kena tukar ke kt kaunter...??nana jwb kat shoutbox saya ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...