MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 16, 2011

burger @ wendys buy 1 free 1

dah lama xmakan wendys, tadi saje usha2 mydeal..tengok ada promo buy 1 free one burger kat wendys...rembat la...murah kan...sape xmo..hehe...dah lama dah dok usha2 deal ni tapi xbeli..arini masuk mydeal tengok ada lagi promo ni...tangan tros terasa gatal nak rembat...bese asik bli tiket wayang & popcorn je kan...arini saje nk try bli makanan yg menyenyangkan plak.


esok dah bole pakai voucher ni..bole la wat kunyah2 hehe...
haish...mydeal ni..sekali dah terjebak....rosak binasa....heheh..manjang ada je deal yg bez2...duit manjang kuar mcm air..xpela..amik deal murah2 je...mahai2 tunggu gaji la ehehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

Nasib area aku x de kedai burger tu, kot x, aku pon da tjebak kui3

juelee said... [Reply to comment]

suke mkn wendy ni, last week bru makan kat JJ AU2.. pasan gak deal yg ni tapi saya tak suke berger ni, suke berger yg grill.. lagi sedapp dan banyak cheeseeee yg penting smapai menjejeh2 cheese die

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

wendy's aku suke mkn sbb klu menu ckp size beso..
sumenya penuh la dulang..
btw,klu la burger king ade mydeal demo ni mgm aku beli nana..
wendy's mcm takde deal ni pun ok kot?!
tpi yg aku thu,maybe sbb dia tak bape nak popular sgt even dah popular..
bagus jugak ade deal ni..
yum yum yum
teruknay aku..
mlm tdi bru layan ice room,la ni rasa nak mkn wendy's..
aiseh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...