MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 27, 2011

dah redeem bag free @GNC KLCC

ari ahad g redeem bag free kat GNC KLCC, tak parking pon...sebab tujuan utama ke KLCC nak amek beg je..amrul tunggu kat luar dalam kete...aku lari kejap masuk dalam suria g cari GNC, kedai ni letak nye opposite A&W @ ramlee mall tingkat bawah sekali.

time nak redeem tu dia xde tanya apa sgt..cuma dia tanya dah jadi member GNC ke?dia pon terangkan la..klw jadi member bole dapat diskaun..bla..bla..aku ok emm..ok emm..hahah ingt aku nak jadi ahli??register ni pon sebab nak amek adia free jek amoi oit...kekekek...

dia xde pon minta ic ke hape..tunjuk je voucher yg diaorg email tu then diorang semak dalam list diorang..masa dia semak page by page ternampak nampak mz & mamatisya blom redeem lagi hehe...aku amek sling beg kale merah & biru pastu amek beg kecik kaler gold tu utk letak makeup bole la..
ubat kat sini seme mahai gile time aku tunggu diorang amek adiah sempat la juga usha2..kat kaunter tu ada ubat pil hape ntah sekotak RM1073 bapak mahai ko

dapat 3 bag seme,ni redeem atas nama aku, amrul & adik aku
sling beg tu klw bli rege dia RM29.90
beg kaler gold ni kecik je..jgn tertipu ngan gambo ye, bule la wat letak makeup
tengok la orang tu dah "gori" beg baru hehe...tau x apa "gori'? klw tak tau g tanya oghe klate ehehe..
aku tengok dah ramai yg g redeem beg ni antaranya ayu arjuna (dari dia la tau menda ni hehe..)nett, mummy ayu,(redeem kt MV katanya beg merah & biru tu xde stok),mj (penang).korang yang mana dah register bila nk g redeem?tgk pagi ni dah 5305 orang dah like kat GNC so xde harapan la sape2 yg blom like tu..sebab utk 5ribu org pertama jek yg dpt


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

hehehe, aku tak redeem lagi ni...ishhh...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu redeem 2, tapi dpt 1 jer..yg sling bag tu takde stok..
and yes..ingat kan beg gold tu besar, rupanya tomei jer..ayu pun guna letak make up.penuh...

ibu qaleesya said... [Reply to comment]

wahhh gori doh eh?? bgus la.. bubuh mekap ke?? heheheee

zura_habib said... [Reply to comment]

baca gak pasal nie kt beberapa blog tp x like pun...

nana: jom join
http://shahzurahabib.blogspot.com/2011/06/lovely-moment-giveaway.html

fieda said... [Reply to comment]

DAH PI REDDEM JGK SEMALAM KAT LEISURE MALL CHERAS TP MENYAMPAH LER JURUJUAL TU CEREWET GILER...BERSUNGGUH2 NK TGK IC...HUH...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue g mid valley semalam...x leh redeem lagi..sedey je...yela...dier kata dah abis tok....mmm...kn la tgu lg dua minggu lg

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

DAH REdeem sabtu ari tu, redeem sekali 8 bag...banyak punyer

lia said... [Reply to comment]

aku ada tgk gak blogger kecoh pasal ni tp x ley wat apa pasal aku xde fb ;p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra ada pilih beg Gold, register name my dad tapi smpai sekarang tak dapat emel lg..huuhhh

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh dh redem ye...

zr lum redem lg.. agak2 jgn le abis stok lg..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

olorrrr.... cepat deh amrul gori beg tuh... hehehhe...

akak dah redeem gak tp dok gori agi... hehehe...

Bionic women said... [Reply to comment]

dah redeem kat sunway pyramid..huhu.
first impression, terkejut ngn sizenya..hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun dh redeem--belum tulis entry lagi hehehe me siap posing2 dgn GNC KLCC tu :p

munna said... [Reply to comment]

munna blm redeem lagi...

ieda said... [Reply to comment]

ermm ramai gak yg cerita pasal redeem nie .. :) manrik .. leh tahan cantik beg tu dik :)

KSWSK said... [Reply to comment]

mmg mahal pun ubat2 kat situ..sape nak bdan cantik ketak2 dorang suka la dtg sini bl protein tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

kt tganu xde..huhu..tp ifa gatal tgn isi je..haha..klu g kuantan blh la..tp lmbt dh kot..xdpt la..haha

watyz said... [Reply to comment]

blm redeem lagik. ptg ni br nk g redeem..

mama tisya said... [Reply to comment]

tk ambik lg..hehe

syanasaid said... [Reply to comment]

aku da reedem
syarul pny sejibik mcm amrul
mmg dapat2 teros pakai

aku amik gold tu
ingat besau..hahaaa cinonit jek

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

g redeem cpt kang abes stok
nasib la dpt menda lain hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahah tau xpe
ingt kan beso
sekali kecik je

Nana said... [Reply to comment]

@ibu qaleesya
hehe yg amrul pkai tu
dia buh brg dia la
yg beg gold tu
utk ltk barang makep kita hehe

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib

hehe menda free i likeee

Nana said... [Reply to comment]

@fieda

yeke
kt klcc dia xde nak cek ic pon

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

owh yeke
ramai kata mv dah abes stok kena tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

hehe banyak gilerrr

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ko tak de fb?
baru aku tau

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

aik yeke
nape leh jadi mcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe tu la..
lmbt2 kang abes stok
kang dia kasi menda lain plak kang

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha
ntahnye
xsaba2 nk pakai

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
hahah
tau xpe
kecik je rupanye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha
siap posing tak tahan
sy g sorang
xde sape nk amek kan gmbo posing2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@munna

cpt2 redeem

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

menda free kak
seme cantik je hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK

tu la pasai
xkemampuan rasa
nk bli ubt2 situ

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe
nape xckp
klw tau akk bole amekkan pastu pos kt ifa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe nanti tepek kt blog ye

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la tgk nama eryn blom tick

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

hahah tau xpe
kecik bebeno begnye

mama rifQy said... [Reply to comment]

oh..kite mmg taktau apekah iniii....ade la tengok entry kat blog kwn2.tapi tak pahammm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...