MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 29, 2011

damia dapat menan baru

ni la dia "barang" yang aku amek dekat anje sabtu lepas..suruh anje tolong belikan..sebab berkenan sangat tengok scooter aqish yang kaler pink ni, tingin nak bli satu untuk damia...tapi tak tau nak cari kat mana..tapi lepas je aku bli kan utk damia semalam aku ada nampak orang jual dalam FB harga dia RM80 siap pos.

mula2 tu risau juga takut damia tak reti main..ye la takut mcm susah nak imbang badan..tapi skuter ni dia ada rosa 2 kat belakang kira mcm kasi sokongan untuk scooter tu bergerak dengan stabil...

masa ktorg amek scooter ni damia tido tau..so dia tak tau ktorg blikan dia scooter..lepas je pegi the curve aku sorok scooter ni dalam bonet..damia tak tau lagi..balik rumah je damia dah tido dia still tak tau lagi ada hadiah utk dia...aku saje letak scooter ni depan pintu bilik esok pagi damia bangun kan, aku suruh dia bukan pintu bilik...sekali dia buka pintu

"eh..eh...apa ni ma?" .eh..eh PINCESS la ma...damia cakap
aku jawab la..hadiah mia la tu...
sape beli??damia tanya hehe..mama la bli..hadiah utk mia...
pastu kemain suke la try2 scooter dia tu

scooter pincess damia
posing dlu ngan scooter sebelum bawa g praktis
pagi ahad tu bawa damia g taman kt area umah kang nak bagi dia main atas tar jahanam lak tayar tu kan..mula2 dia tolak slow2..nak blaja imbang badan
makanye sesi kelas pemanduan scooter pon bermula..
tgk muke damia kemain eksited kan
amrul la juruletih yg ngajonye
ceh..ceh dah bole jalan skit2


ok kelas memandu dah tamat jom kita balik..dah nak balik tu dia dah penat nak tolak ngan kaki dia suh amrul tarik hehe
"peluh la mia..dady tarikkan la.."malas la tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

anak2 lynn pun nak jugak.. tapi tak larat la nak beli sekali 2.. nak kena cari mana2 yg jual borong

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

terbaik, wah dah teror main tu, nanti kat bukit kiara leh la main sama2, rege kita lagik murah tu...ha ha ha kita dah tak jual la scooter tu nana, maleh plak rasanya cukup la untuk nana + ayu je...leh gitu, cuma ada satu lagik stok la rege sama cam nana punyer..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

WAAHH BESTNYER..NAK GAK LA BELI TOK SYAWAL.HEHHEHE

lia said... [Reply to comment]

itu bkn nama malas... itu nama damia nak manjak2 dgn daddy nyer ;p

Mama AA's said... [Reply to comment]

bestnye die...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...best tu...
tak amik lagi kat Anje..tak tau la bila nak amik...

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi, lawo nye skuter nye...
kalau akil sure x sesuai psl dia dh tinggi

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mak pon berkenan hampir2 beli haitu msa kat jualan..murah sgt seketul rm60..pk2 balik darwisy mna buleh lg main ni..huhu..nti nk beli jgklah.

Bionic women said... [Reply to comment]

comel jer princess tu kan. dhiya punyer warna biru, kosong jer, ayah sedara dia belikan, katanya warna pink dah abis. hehehe.

dhiya dah terer dah ni, sekarang duk bising nak rollerblade. hadoiii

Ena said... [Reply to comment]

ni kalo dak anis tengok sure mintak goleng2 ni.. sbb akak kater tu menan budak lelaki.. hahaha.. pdahal memg tak nak kasi dier main mende ni sbb kat taman u jalan tar.. jalan berbukit pulak tu.. kalo main kat parking jekk abis di langgornya seme benda.. cam beskal dier tu.. sudahnya beskal pun dah rosak rantainya.. hahah.. kalo nak beli kena beli dua.. huhuhu..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hishhh... klu airel nmpak mesti dia pon guling2 nak ni...
klu beli kt airel, abg ngah pon nak jgk nih... huhu...

irma said... [Reply to comment]

wah cantiknya skuter kaler pink..kalo ank dara ima ni mmg jatuh chenta lah...huhu

nanakimie said... [Reply to comment]

comey skuter tu:) sonok damia dapat men..hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik ar scooter tu..siap ada gmbr princess2 lg..hu3x..ni taman yg kat sebelah lrt dato' keramat tu erk..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

waaaa beshnya!!

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu nmpak dak kenit akumau meraung ni...princess tu
najlaa punya kaler ijo, dah 4 bulan beli baru ada yg princess kat baby shop

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wah wah dah ada kenderaan pink baru :)

mama tisya said... [Reply to comment]

wah terror damia main scooter ye

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

cuba try carik kat GM plaza lin
kalau nak bli borong situ la ok kot murah

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tu la pasal harga anje lagi murah
hehe aritu aqsh ngan damia xjumpe kan
xpe nanti kita kasi diorang jumpe sabtu ni insyallah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh terpengaruh sudah
klw nak bli kat syawal kena bli yang ben 10

Nana said... [Reply to comment]

@lia

hehehe tu la nye
saje la tu nk manja2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama AA's

tu la sian dia asik tgk anak jiran main je
xbole jadi
asik dia tgk2 je jiran tu main
tu kena bli gak tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehehe kita amek cepat2
sebab xsabar kasi damia main hehe
maknye yg over

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

eh scooter ni bole laraskan ketinggian dia
kita ni pon bole naik hehe

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

heheh saba2 tunggu darwisy dah beso esok
bole bli
ntah2 time tu
harga dah murah kan

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women

hehe damia mmg minat kaler pink & princess ingt nak dora tapi xde plak
wah dah terer ek damia baru beginer

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehe yang ni pon damia main dalam umah
lagipun umah saya depan surau'
kat sura ada kawasan lapang
sesuai utk dia main scooter ni

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

heheh seb baik saya sorang je
klw ada anak 2 xde la kot nal bli smpai 2 haha share2 la jawabnye

Nana said... [Reply to comment]

@irma
hehe ni mak dia yg over..
anak xminta pon
tp sebab dah lama xbli mainan utk dia
tu blikan 1

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

heheh tu la
mak dia yg over eksited haha

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

ahh..kat dato keramat

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

dulu mak dia xmerasa
so kasi chance anak la rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

owh yeke
sure najla dah terer skang kan

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

kenderaan pink lama damia (beskal) dah jahanam hehe tu kena ganti kenderaan lain

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

heheh blom teror lg
baru slow2 je dia jalan

Myra Jay said... [Reply to comment]

Comel.. pink kaler..
Abes ar nanti Mia ari2 nak main skuter, jenuh la mak ngan daddy Mia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...