MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 14, 2011

di seprise oleh kawan2 & encik suami


<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

Lokasi kejadian : Secret Recipe, Wangsa Walk

Date : 13 June 2011 ( sehari menjelang birthday)

Master Mind : Deah & Amrul

Tali Barut : Nana & Falsya

Tersebut la kisah....semalam kan aku dah janji ngan girlpren nak tgk cite KL Gangster sama2...tapi kali ni amrul pon join sekali tgk wayang sebab kebetulan amrul keje kt KL kan..so g la tgk wayang sama2 girlpren + somi...

Sampai je wangsa walk deah ajak lepak secret recipe, katanya si nana & falsya dah tunggu kat situ nak lepak minum2 dulu sebelum tgk wayang...aku ckp xpe la..aku nak tros naik kat TGV sebab nak g bli popcorn..tetiba amrul plak cakap kat mana nak bli topup??aku pon ajak masuk dalam kat vitacare tu ada juai topup..sekali tengah jalan2 tu amrul ajak masuk secret recipe..aku tanya nak buat apa??dia kata saje je..nak usha2 harga kek...aku dah heran dah ni..aik..pelik nau amrul ni pesal tiba2 nk usha2 harga kek?bese kalau dia nak bli dia beli je xde nak usha2...

Ok la..aku pun ikut je dia...sampai je dalam secret recipe tgk si nana, falsya & deah tgh lepak minum pastu diorang suh aku duduk kejap tunggu diorang abes minum...tengah dok borak2 tiba2...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....HAPPY BIRTHDAY TO YOU....adehhhhhh....gile malu ko...tekejut gile aku rasa mcm nak kencing pon ada...staff secret recipe tu datang kat meja aku sambil bawa choc brownies dengan lilin yang menyala....adoi...serius la wei..aku tak sangka girlpren2 aku ni bole wat seprise gini...terharu ko...rasa nak peluk2 cium je diorang kat situ juga....

Tengah dok seprise dapat brownies tu kan..tiba2 datang satu lagi seprise...staff secret recipe tu datang bawa bunga pastu dia kasi amrul...hah...time ni aku gile terkedu tak tau nak cakap apa dah...amrul amek bunga kat budak tu dia kasi aku....hadoi..aku terus menjerit kat situ..time tu aku tak kira dah lantak lah orang nak tengok aku ke hapa...

Heheh..serius aku tak sangka...amrul bole pakat ngan deah nak buat seprise untuk aku...bila dah abes tiup2 lilin aku Tanya kat amrul...bila masa dia plan ngan deah??rupa2nya dari minggu lepas dia dok pakat ngan deah nak buat seprise kat aku...pastu deah plak cite...petang semalam kul 4 ptg amrul sms dia suh blikan bunga..dia tak reti nak pilih katanya....hehhe....so sweettttt....

Walaupon beday ni di sambut awal sehari, tapi xde hal ah..aku sangat2 hepi...terharu gile...kepada girlpren2 aku deah, falsya & nana...tq sangat2 korang..sesungguhnya aku adalah insan yg paling bertuah kat muka bumi ni ada kawan2 macam korang...tq sangat2 aku sayang korang semua....

Kepada amrul suami yg tersayang...tq atas segalanya awak..setelah 5 tahun kita berkahwin kan, ni la kali pertama awak ada dengan saya pada tarikh hari jadi saya 14 jun.biasa tahun2 sudah amrul balik lepas seminggu beday aku..kira memang selalu celebrate beday aku lewat seminggu, tapi tahun ni special skit sebab kebetulan amrul keje kt KL so dapat la celebrate beday aku sama2 pada hari yg sebenar....tq awak..sayang awak sangat2....


muke tekejut berok kena seprise hehee
dah tua dah aku heee
choc brownies adiah dari kawan2
tiba2 time tiup lilin amrul kasi plak munge heheh...
owh time ni dah feeling mcm nora elena dapat munge dari seth tan..biar pon tak sebonet mcm nora elena...tapi dengan 3 kuntum ros merah ni buat aku tersenyum sampai skang haha...
mereka nyawa aku
secret recipe choc brownies
dan lagi tu kena seprise pon smpt nk amek2 gmbr hee
mereka plak kawan2 sejati aku..sayang korang!
2 insan kesayangan :)
mocha ice blended
falsya & deah
lepas abes celebrate tros g tgk wayang nk tgk seth tan ;) angkut dengan bunga2, kek & adiah sekali hehe
adei...bez nye dapat munge ni...sonok hahah 3tahun lepas last amrul kasik bunga masa mothers day
kad ucapan dari deah...terharu baca
frame rekaan nana
adiah dari kawan2 & suami tersayang



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

70 ribu orang memberikan idea bernas:

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

sweet suprise! :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alalala so sweet!!

hpy bday kak nana!!

watyz said... [Reply to comment]

hepi besday nana... semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, kebahagiaan berpanjangan, dilimpahi Rahmat dari NYA. love u...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sweetnya!!! bestnya dpt surprise gitu. terharu kan.. mmg senyum smpai esok lah..hikhik..mlm td berbunga² lah ye.. hahahaha

* kita tk pnh dpt surprise aysik mengkantoikan suami je mcm mna dia nk bt surprise.. isteri ni yg sibuk sgt..hahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweet giler....
dah macam seth tan dah amrul...
apa pun..memang seronok bila dpt suprise mcm nie....

GoJeS said... [Reply to comment]

bestkan surprise2 ni..knpom sengeh menjang berminggu2 pny...hik3..
neway...happy 28th birthday;)

MRS. K said... [Reply to comment]

HEPY BESDAY NANA

Pn. Zana said... [Reply to comment]

happy besday! best nyerr dpt bunga!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

olololoooo.... so sweet... sukernya dpt bunga... nnti beday akak bln nov nanti, nak sruh somi akak romantik mcm seth tan jgakla... bulih??? hahahahaha.... nak jgk tuh....

bestnyer dpt seprais dari insan tersyg... rasa diri dihargai sgt2 kan????

btw, hepy beday nana.... smoga terus sukses dan hepi sokmo dgn insan2 tersyg... amin.....

risa said... [Reply to comment]

wah wah..bestnye

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh bestnyer dapat bunge.. :)
Tahniah ye :)

SyaNa said... [Reply to comment]

suwitttt nye abg askar
hahaa
dlm hati ade taman bunge

fazilzura said... [Reply to comment]

WAHHHHHHHHHHH besh nye dpt suprise gitu .. dh lama dh x dpt suprise huhuhu

Sara said... [Reply to comment]

_ó(*¤*)ò./”/_ Ŧʘk..ŢØk..Tuan rumah yang ÇÄñŢįķ lagi bΔƗķ ǶȁŢȴ..Boleh ŜąŘƋ perkenalkan diri?

hepi besday

CaDLyNN said... [Reply to comment]

happy bday :)

Gieyana said... [Reply to comment]

sweet jer..suka yg kalerful sume tue dr Ikea kan? nk cr nnt lah utk buat picnic..:)

neway..hepi birthday again k!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh bestnya.. kalau kt pun sure terkejut beruk gak hehe.. amrul dh pndai jd romatik mcm Seth la hehe...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

so sweet!!! me senyum2 jer baca entry ni! happy bday nana!!!

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

alahai..sweetnya..sy pon x pernah merasa surprise party..huhuhu

btw,

HAPPY BIRTHDAY KAK NANAAAA!

cepat2 tambah anak ek!hahahah

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alolo..amrul seth nih,hahaha..nana,ko dikelilingi bff & family yg best2!

aku rs las dpt bunge mase konvo kot dr apai, huwaaaa

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

comel sunggul surprise gitew..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ekeke..
sweet la plak abang sojar tu,.
huhuhuhu..
nana weioh..
aku ad eup entry tuk ko.
sekian tima kasih.
semoga pnjng umur babe n urah rezeki selalu.
amin.!!

Aziela said... [Reply to comment]

happy birthday Nana

ieda said... [Reply to comment]

wow ! supriseee ... eppy bday dik ! .. :)) bestnya kalau hubby buat suprise mcm nie siap ada bunga ! .. jeles !!

Cute MuM said... [Reply to comment]

bestnya nana dapat suprise camtue..
akhirnya amrul jadi romantik..
sukalah tue kan..
hihi..
"Happy Besday Nana..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.AMIN"

Ena said... [Reply to comment]

bestnyer dapat surprise gini.. memg berbunga2 je la hati tu kan nana.. hihi

mama tisya said... [Reply to comment]

dh agak sure ada surprise ....korang mmg COUPLE SURPRISE...hehehehe..feel2 mcm nora elena la ye

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah bestnya....
happy bezday nana...moga allah panjang umur seta di murahkan rezeki dan kekal bahagia bersama-sama insan tersayang...

bezday kita beza sehari....

ibuayu said... [Reply to comment]

happy birthday nana
bestnya dapat kejutan...akak belum pernah rasa

[-suziey-] said... [Reply to comment]

giler best arr serprise cenggitu..hiks..mmg diawang2an je la kan..heh..happy besday babe!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

selamat hari lahir nana

Nana said... [Reply to comment]

@♥Mrs.Eady♥

tu la pasal
sengeh2 smpai mlt xleh tutup hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tq fara!

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq beb
i love u too

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahah tau xpe
klw terkenang blk peristiwa semalam
otomatik senyum jek hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
pasni kena tuka nama amrul tan plak la kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS

hahahha tu la
lama tu minggu2 bole sengeh
tq jiran hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Pn. Zana

heheh tu la
dah lama sgt nak bunga ni
baru dpt

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahahha
adoila
skang seme pompuan dah ngidam bunga kan
nak somi seromantik seth tan kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@risa

ehehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

hahah
tahniah utk apa mj?

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

muka legend
tapi hati cute kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehehe
tu la..
sama la kita
dah lama xdpt seprise gitu

Nana said... [Reply to comment]

@Sara

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

ahh set pinggan tu seme dari ikea
kalerpul kan

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
haha tu la nye
xsangka btol

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheheh
saya yg melalui ni lagi la mz
tiba2 klw tingat psl semalam
senyum manjang haha
kang org ckp gile plak

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

heheh yeke
xpe nanti suh kwn buatkan kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheh amrul seth ek
tu la..bertuah aku ada diorang seme

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
heheh tu la
rasa nk peluk2 jek

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

tq ayu..terharu rasa
ko up entry utk aku

Nana said... [Reply to comment]

@Aziela

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah tu la kak
saya xcaya dia bole bagi bunga tu
part seprise tu dia mmg dah bese wat seprise

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hahahha tu la
selama ni dok tunggu2 dia jadik romantik
nampak nye dah ke arah tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahahha
tu dia
dah dapat title
couple seprise dah

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

tq kak
owh esk bedya akk yea

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
hehe ye ke kak
akk kena buat utk org
nanti sure ada org buat utk akk

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahah
tau xpe wei
mmg rasa melayang2 je

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin

tq..

MamaRifqy said... [Reply to comment]

baru sempat komen..petang tadi duk bace je..

wah..sgt gembire kan..mesti nana malu2 meowww sbb dapat bunga..hubby na pernah buat delivery bunga kat opis mase besday..padahal duk 1 opis je..hahhahhaaaa

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Happy 28th Bday Nana..!!! sweetnye abe amrul wat seprais2 ek..hehehe..tmbah meriah bile ada bff yg sume sporting2..mesti antara kenangan terindah kan smbut bday taun nih..=)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

nana, sekali lagi... epi besday!

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

hahaha tu la pasal
mmg malu gile la
seme org tgk plak tu
wat beznye
dapat bunga kt opis
kita xpernah rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
tu la..adoi
tak sangka dia bole pakat ngan kwn2 kita nk buat seprise

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

tq..

IDAZS said... [Reply to comment]

bestnya dapat bunga,

happy birthday !

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

sian kita nana weii..baru sempat baca entry ni...huhu..

btw memang sweet suprises...cool lah amrul...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...