MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 24, 2011

duit hasil kemenangan bowling

aritu kan dapat duit sebab menang bowling, total RM120, xleh la nak makan sorang kan duit tu..sikit sama merasa la bak kata pepatah hehehe...malam lepas menang tu tros ajak amrul g uptown danau kota...saje dah lama tak g sana kan...

tapi sebelum tu singgah makan dulu dekat restoran periuk belanga dekat platinum walk danau kota, opposite flaming steamboat, oleh sebab amrul suka makan ayam penyet & suka minum bandung soda tu aku ajak dia makan kat sini sebab bandung soda dia paling sedap aku penah minum stakat ni...ok la meh nak tunjuk hasil berbelanjan dari duit kemenangan bowling aritu hehe...

hadiah untuk amrul :
bawa g makan kat periuk belanga, danau kota

air bandung soda yg sedapp giler
amrul amek set keli
aku amek ayam penyet
adiah utk diri sendiri :
pas abes makan g uptown
jalan punya jalan terbekenan ngan beg ni..murah jek tros rembat
hadiah untuk damia :
baju tido dora..dia kan peminat dora..masa g uptown tu pantang nampk seme menda dora seme dia nak..aku bli baju je la..kaler pepel ngeh3x
hadiah utk kawan2 opis :
arini aku bawa kek ni utk sedekah kt kawan2 opis..diorang suh banje sebab aku menang bowling kan..ok la..aku banje kek coklat je..deme yg request hehe...
gatal aku bubuh happy birtday nana...padahal birthday dah lama lepas
ni la pes time aku wat kek tulis happy birthday nana haha..
dah tu dari biar kosong je kan..aku tulis je la..sayang krim ada banyak lebih
pastu kan lepas abes tournament aritu boz suh tampal gambo pemenang kat notice board opis hee....vangga je rasa muahahah..
kasi closeup skit :)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alhamdulillah murah rezeki nana..kalo kongsi2 nanti lg bertambah murah rezeki kan..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

oklah kan??? dpt duit tuh bkn selalu...
ape salahnya blanja org tersyg mkn...

cantik henbeg tuh...
akak pon suker yg simple gini..
murah x kisah, asalkn suker, akak pon beli jerk...

zura_habib said... [Reply to comment]

sy kalu main boling mesti menang punya...peserta tercorot hihi...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..s.emua pun nampak best..tambah2 kek choc tu..yum yum...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg bertambah rezeki tu...baguih egat org slaloo ni...

GoJeS said... [Reply to comment]

dh rase kek...sedapppppppppppppp!!!!
nnti boleh la nk tempah kat jiran;)

neway...mcm best je periuk belanga tu..nk try la nnti

~ana~ said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki sama2 di kongsi...moga murah rezeki lagi pasni...comel la baju dora damia tu..:)

syanasaid said... [Reply to comment]

bagus la pasti ni makin murah rezeki ko
bag tu cun la

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

bestnya ayam penyet hihihihi...Taniah!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki2..wah gmbr menang bowling ditampal lg

shera haifa said... [Reply to comment]

arghh cari ayam penyet kat kelantan xjumpa lg nie.

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

pergghhhh ni mesti sokmo strike ni..
ok apa tulisan kt kek tu.xdop la huduh mana pun hihih

ZanaNordin said... [Reply to comment]

berbaloi gark tu nana
takpe....janji semua merasa
ye tak..

ieda said... [Reply to comment]

wah2 terserlah gaya pemenang tuu dik ! .. alhamdulillah bila dah menang , kenalah share kan , insyaallah rejeki berpanjangan :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah best tu, damia macam balqis la suka dora, balqis sampai ingat semua kawan2 dora tu...siap nyanyi lagu dora lagik

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

mmg nmpk best soda bandung tu la..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

insyallah..dapat rasa sikit2 jadi la
sebab seme tu bukan hak kita 100% kan...sama kongsi rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tu la..
time mcm ni la pon nk banje org2 tersayang kan hehe
ala beg murah je tu kak
wat basahan g keje

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
hehe
xpe mula2 corot
pastu sure terer

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe ayu suka kek coklat ek

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

menda yg sikit kita kongsi insyallah akan jadi banyak kan

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hehe tq jiran
bole...klw nak tempah ketuk je pintu opis hahaha
penghantaran percuma ke opis anda hehehe

sedap anne kt situ
try la g makan

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

insyallah...
sedekah kt orang
dapat pahal gak kan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

amin2..
masin mulut ko moga2 murah rejeki aku
ala beg murahan je

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
apa yg bez heee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute

sini bez sebab dia ada kuah sup
xkering nasi tu ada kuah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh boz suh tampal
saje kasi bakar bdak2 opis heee

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa

la yeke
kesian dia

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
hehe kdg2 je
ada masa nsb baik ada la strike hehe
tulisan tgh dok perbaiki lg

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
tu la nye
sikit sama2 la rasa
klw banyak sama2 la juga rasa banyak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

btol tu kak...
xleh nk kedekut kan?
klw nak sentisa murah rezeki
kita sendiri pon kena sentiasa jadi pemurah

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe
bole geng la ni
sama2 geng dora

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

sangat mantapp

watyz said... [Reply to comment]

cantik beg tu nana...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..murah rezeki kak nana..best2..sedap la ayam penyet tue kak..beg pun smart nii..bj damia comel je..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...