MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 6, 2011

exora VIP test drive event

ari sabtu lepas kami ke event exora VIP test drive, sebenarnya aku dapat tau event ni dari MZ,oleh sebab MZ ada hal & tak bole nak pergi event ni tu mz pas kat aku...bila mz sms tu dia ckp ada hadiah cash money tu yang tak teragak2 nak join hehe..lagipun aku tak pernah lagi pegi mana2 even mcm ayu arjuna, tingin je kan tgk ayu g event tu saje nak try..

tapi apa2 pun kami nak ucap terima kasih banyak2 dekat bro eyriqaz sebab submitkan nama kami...menurut bro eyriqaz dia submit 6 nama tapi yang dapat aku & ayu je...rezeki kami la kot..tq bro..jasamu kami kenang..nanti ada event pape panggil kami lagi ek hehe...

ekceli event ni di organize oleh proton bertujuan untuk bagi kita rasa sendiri pengalaman memandu kereta exora kat atas jalan & atas trek.sangat la teruja ok..bole bawa kete exora..walaupun dalam masa sehari.event ni start kul 9 pagi abes kul 4.30ptg

lawa gile deco kat fullhouse ni
deco kat dalam
kami peserta pertama yang register..so sebelum start program makan la dulu

lepas di beri taklimat ringkas ada safety presentation pasal product safety & child development talk
mendengar dengan penuh khusyuk hehe
dah abes talk seme kena g kat perkarangan suway giza untuk bawa kete exora, sebelum tu harus la posing dlu

bersama eyriqaz & wife, ayu arjuna
posing dlu kat main entrance fullhouse
kami yang bersemangat nak test drive
satu kete kena share ngan 2 couple
untuk perjalanan dari sunway giza ke parkcity group ktorg dulu yg bawa
aku bg deah bawa sebab aku xberapa pandai nak bawa auto hehe
sampai kat parkcity ada 2 challenge yg menanti kami
1. pile in challenge (kami juara)
2. blindfold parking ( kami buat lebih dari 2mnt , masa kami 6minit)
untuk pile in challenge, aku & deah adalah juara...sangat tak sangka ok..kami adalah satu2nya group yg dua2 perempuan..yg lain seme pasangan asben& wife & pasangan lelaki+lelaki yg sasa2 belaka...utk challenge ni kami nye masa 34second yang paling PANTAS antara 20 peserta hehe...
jangan pandang rendah ngan kaum pompuan ok..kami dah buktikan..kami sama hebat ngan org lelaki..even kami lah paling hebat sebab dapat kalahkan org lelaki hahaha..
hadiah utk challenge tu kami ni kira mcm VIP la..dapat duduk ngan instructor dia bawa kete tu atas trek dalam keadaan yg sgt berbahaya la rasa nak terbang je haha...tp dia tu pro...xde risau la terbalik ke apa
ni nad wakil dari proton yang jaga group kami..tq nad!
mata memasing dah sepet xleh nak buka sebab time tengah panas terik ni
pastu setiap kapel diberi peluang utk test dia nye break..time ni kena pecut abes2 pastu tekan break emergency sonok gile wat menda ni haha..lenjan abes2 kete exora...
aku wat pertama kali instructor tu kata too cautious 2nd time aku break sampai berbunyi dia ckp very good! hehee
masa nak gerak dari parkcity ke sunway giza, kali ni group lg satu plak bawa ktorg dok bakang
sambil2 tu jawab la soalan yg dia bg dari situ la markah di campur dengan challenge kat litar sape menang tempat pertama cash money RM1k
sampai je kat fullhouse kami makan dulu..sedap2 seme makanan dia..aku & deah bantai makan Spaghetti Aglio Olio
pastu ada lagi talk :
relationship talk
image talk &
investment talk
last sekali..saat yang ditunggu2 prize giving..kami dapat saguhati je..
adiah saguhati RM200/couple, jadi lah kan..sape nak kasi saje RM200 kan?hehe
kami yg hepi..dapat makan bez2, dapat lanyak kete exora puas2 dapat duit plak tu
last but not least..dapat goodies bag
dalam tu ada towel, note book, fridge magnet exora &
voucher SPA-full body massage x 60mnt yeay..ni yg paling aku suke hehe
so far aku tersangat2 la enjoy dengan event ni...bukan suka sebab dapat duit..tapi banyak menda kita bole belajar...once again,tq kat eyriqaz a.k.a abang iman sebab kasi kami peluang mrasa g event mcm gini..tq!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

47 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me baca entry ni dgn penuh excited plus jeles tahap gaban heheheh
besh dpt cash, voucher spa tu!!!!

Ciklinn said... [Reply to comment]

wah syokk tu.... makan2 drive2... n dapats duit tu yg paling best....hehehh

ajumohit said... [Reply to comment]

wahh jeles tahap cipan ni, isi gak borng tp xde pun panggil...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

betul kata MZ... best giler event ni.. paling best dpt duit n voucher spa..jeles!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahhh bestnye...nk gak..huhuhuhu

cikmOt said... [Reply to comment]

wah tak pasai2 dapat rm100 kan..saper mau kasi free weii...hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg bertuah cz saguhati pn dpt rm200

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya dapat duit + dapat pi spa tu, cayalah jeles2...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu dapat gi event2 mcm nie...dpt goodies bag, dpt makan2..dpt cash lagi..best!!

~ana~ said... [Reply to comment]

wah...best2..dpt mkn2, dpt duit, part dpt lenjan keta tu best tuh....:)

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wahhh happening nyer event nihh! mmg besttt... lenjan, voucher & cash for FREE!!
sedap2 gak menu kat full house tuh!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nana- balik tu ayu terus terbongkang, encik hubby duk gigih masak kat dapur...ai bagi alasn penat buat aktiviti break2 keta...hahahaha

SyUhAdA said... [Reply to comment]

wah..
siyes nmpak bes..

mekchu said... [Reply to comment]

selalu ke team exora wat test drive mcm ni erk? sbb ri tu dah ada yang dijemput gak kan.. beruntung uols.. siap dpt cashh money money money...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!!best gle!untung sis..=)

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

wow...bestnyer event nih...:-)

Ilhamny.com said... [Reply to comment]

eyriqazz ada ajak jugak aritu..tp x dpt attend sbb de kenduri kakak..jeles... bestnyerr tgk... harap len kali kalau de rezeki leh gi..:)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa dpt lanyak exora..best..rezeki ko dpt merasa .. :)

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

takde luck terpilih.. eyriqazz dah tolong calonkan aritu.. huhuhu

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

bahagia nya dapat duit free

GoJeS said... [Reply to comment]

waaaaa...beshnye jirannnnnnn...nk jeles jugak la...hhihihihi

syanasaid said... [Reply to comment]

bestnye!!!
aku pn teringin nk join event camni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehehe
xpe mz
lain kali sure ada lagi ni

tu la spa tu bezz

Nana said... [Reply to comment]

@Ciklinn

tu la pasal
dapat lanyak kete exora
pastu dapat duit
dapat voucher spa plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@ajumohit

owh ada isi form ek
dia kata
xsemua terpilih

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
heheh
tak sia2
dok seharian
tp sonok la
bukan stakat dapat duit & spa je
mcm2 ilmu dpt

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe
nxt time ada lagi tu

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

tu la nama nye rejeki hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la
seme yg dtg tu mmg dapat rm200
3 yang bertuah je dpt lebey skit

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
heheh
tu la
dah berpeluh2 last2 dapat pakej spa
event yg sgt bez

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la..
makan bez, talk dia pon bez
dapat cash lg tu yg bez hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hahah
mmg lenjan abes2 kete tu
brek sekuat ati smpai kasi bunyi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@*∽ IZAN ∽*
menu seme mmg maveles la...

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahaha
penat yea..
rajin nye huby ayu masak..
bertuah

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
tersangat bez!

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu

ahh ni session yang last katanya
sebelum ni ada 3 sesion pasni dah xde dah..kete inspira plak katanya

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

hehe rezeki ifa

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine

yupp sgt bez

Nana said... [Reply to comment]

@Ilhamny.com
owh yeke..
saya ni eyriqaz kasi nama
dia kata
klw ada luck dapat la
xsangka plak proton call

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

tu la
mrasa gak bawa exora hehe

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

tu la ayriqaz ada gtau submit nama ko..
tp yg dapat aku & ayu je
xpe nxt time ada lg katanya kete isnpira lak

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hehehe
tu la..
rezeki bergolek

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hehe rajin2 la msk website proton

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

aku pon selama ni tgk org g kan
tingin nk g event ni, dpt gak merasa

deqlis said... [Reply to comment]

wah syiok nya nana...dah laa dpt test drive..dpt cash pulak tue...jeles uwaaa....!!! naper tak ajak?? takperlaa bukan rejeki me..huhu.. tahniah2x..

p/s: setahu deqlis klu masuk tv utk tetamu jemputan je yg dpt RM200.Nana leh dpt p test drive...saluttt siott..

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
heheh alhamdulillah
rezeki
saya tau ni pon orang yg ajak
pastu dia nak partner
asben lak keje
mmg xde org lain la
ajak bez pren

Eyriqazz said... [Reply to comment]

saya jealous,saya jealous tak dapat spa...hik3....thanks for coming n memeriahkan majlis..InsyaAllah, in the future kalau ada jemputan lagi, akan diajak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...