MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 20, 2011

fungsi bear di muka pintu



kenapa bear ni di letak depan muke pintu??

kat umah aku ni sangat banyak kucing2 buangan bersepah2 tak tau mana datang ntah..asal buka pintu berduyun2 la datang minta simpati suh kita kasik makan...tapi dalam banyak2 kucing ada sekor kucing ni yg memang gangster kucing skit hehehe....kita tolak dia keluar..dia bole tahan tangan dia kat dinding hahaha..lawak gile aku tengok degil sungguh kucing ni...kalau aku amek gmbo time kejadian sure korang gelak nengok...

tapi gangster2 kucing ni kan..aku baru tau dia takut ngan teddy bear damia..haha...puncanya aritu kebetulan teddy bear tu ada depan pintu tiba2 aku tgk kucing gangster tu dia kebelakang..dia undur tak berani nak masuk dalam umah pastu aku saje la wat acah2 nak kasi bear tu kat dia..kucing tu bole cabutt hahaha...

so skang ni..dah tau dah kelemahan kucing gangster tu..xnak kasi dia masuk umah letak je bear damia depan muka pintu heheh padan muke ko kucing xbole masukkita orang adik beradik dari kecik memang tak dibenarkan membela kucing...abah aku xkasi...tapi kalau keluarga amrul plak lain..diorang suka membela kucing..kalau mati je hilang ke..diorang carik kucing lain utk nak bela dalam umah...aku suka gak tapi gitu2 je la...
tapi ada sorang penghuni dalam umah aku yg sangattt suka dengan kucing

ni la dia cik damia yg mmg obses ngan kucing...kdg2 tu dia bole sayang kucing







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

ohhh, rupenya kucing takut dgn bear ekk hehe.. baru tau..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SUE PUN SUKE KUCING GAK..ALAMK KUCING BUANGAN 2 COMEY GAK 2...BULU DIER CAM BERSIH JE..NAPE LA DI BUANG..HEHEHEHE....DAMIA LEH LA GENG NGAN SUE YEE...

Cute MuM said... [Reply to comment]

uyun takut kucing..
dania geli tgk kucing..
huhu..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

baru tau kucing takut bear..hihihih

cik dah ganu kiter said... [Reply to comment]

klakor kucing tu..kih..kih..

anak2 suka jgk kucing..siap cium..korek taik idung kucing pun pernah..tp mamanyer jgn hrp nak pegang2..x suke..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

speaking of kucing..
dak ara mmg excited dgn kucing.
tpi setot la lawak..
dia boelh selamba jer ckp ape tau klu nmpk kucing?!
kucing,amik ara ni kucing.ara bising je nih kucing.
ahaha.
tpi yg lawaknya,setot tkut kucing weih!!!

fazilzura said... [Reply to comment]

kt umah zr ado 12 ekor kucing, sume mmg x masuk umh... tp suke pusing2, mmg diorg dok blakang tup2 ado kt depan .. ngada tau.
sume kucing dr entah mana2 tah , tp fmily weols mmg sume kucing..

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

mesti dlm hati kucing tuh..

waggghhhh~! beruanggg!! hahahah..

Bionic women said... [Reply to comment]

hahaha..gangster2 dia ada jugak sentimental value..hahaha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ooo baru tau kucing takut teddybear..
Leh praktis nieh :)

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe
kucing org lain xtau la takut ke tak hehe
tp kucing ni penakot

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe sy suke tp biasa2 je..tp klw dia berak ke kencing
adehh tros xsuke

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehe uyun takut ke??

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe
cuab try
sakat kucing2 lain sama x ngan kcing ni

Nana said... [Reply to comment]

@cik dah ganu kiter
hahah siap korek taik idong ye
damia korek telinga hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hahahhahaha
comei nye setot
kui2....
dia nk takot kan ara tp dia pont tkt kucing

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

sama la kita
xpernah bela
tp berpulu2 ekor belakang rumah

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hehehe
padan muke
sape soh degil

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
hehe tu maknanye
tak ckp gangster lg hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahah
try la
tengok dia takut x

InaAchik said... [Reply to comment]

argh, aku memang anti kucing!

tiefazatie said... [Reply to comment]

haha..kucing ifa rilek je..xmkn saman...manja terlampau..atas katil ifa ada teddy pun die rilek je landing..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...