MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 10, 2011

GSC plak kasi tiket movie adiah bezday

serius ketinggalan zaman aku ni...aku baru tau..kalau jadi member GSC tiap kali bezday GSC akan kasi tiket free kat kita...

tq dekat biqqque yang bagitau..kalau tak sampai skang aku xtau hehehe...semalam dok eksyen2 kat FB dapat tiket nuffnang tu kan..biqque ada komen dia ckp tiap2 taun dapat tiket movie dari GSC adiah beday..so aku tanya la mcm mana bole dapat??

rupa2nya kena register je ngan GSC pastu bila sampai bulan beday korang nanti print je voucher tu..
cara2nye:
pegi kat menu ada tulis offers & event : current offers:
pastu carik GSC BIRTHDAY COUPON
klik kat situ

nanti kuar la page ni
klik je dekat birthday movie coupon utk print kupon tu
kot korang nak bli makanan apa2 klik la birthday treat at glitters, dapat la 20% diskaun
sorang layak dapat 1 keping tiket je, tiket bole di redeem start dari 1hb sampai la 30hb, xkira la beday korang tu berapa haribulan sekali pun bole start redeem dari 1hb sampai la 30hb
bawa je voucher ni g kat kaunter GSC utk tuko ngan tiket

tq biqque sebab bagitau..kalau tak sampai sudah...haram aku tak tau hehee...dah tu aku ni memang regular customer TGV..memang jarang2 sangat g tengok movie kat GSC.mmg cantik la...aku baru register ngan gsc bulan ni, dapat la tiket free yea...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita mmg member gsc tp sebab jrg2 tgk kt gsc tu yg mls nk claim..heheheh..b4 kawin dlu pernh la claim

Ena said... [Reply to comment]

gitu rupanya..
tak pernah taupun.. yelah.. tgk wayang pun jarang2.. tp best jugak kan.. sbb selalu time besday akak & huby cuti.. :D

AYuNG said... [Reply to comment]

haah, mmg ada pun..
tp gsc cuma bg 1jer tiket free..

cikmOt said... [Reply to comment]

ok aku tunggu bulan lapan ni lah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tau tp lupa--bday me dh lepas..rugi2

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah baru tua jugak..tapi memang jarang tgk wayang pun..
so..takde la join

ieda said... [Reply to comment]

waa bagus nie .. akak pun nak regester jugak lah ngan GSC ekekek ..
thanx dikk utk info nie jugak :))

GoJeS said... [Reply to comment]

hihih,,smlm baru jek register GSC saje...ade can la cmni...
tq jugak;)

lia said... [Reply to comment]

aku pon x tau ha3.... tq nana war2 kan menda ni

juelee said... [Reply to comment]

la.. ingat kak long tauu... saya dari belajar tiap2 tahun dapat tix free ni kalau besday hehehhe leh guna sebulan dalam tempoh besday...
dulu best la skang kene pilih movie nak gi tengok kata bawa anak kan..

ninie said... [Reply to comment]

baru tahu...walaupun selalu tgk wayang

wani johari said... [Reply to comment]

bestnya nana dpt tiket free..saya ms br2 dulu selalu g tgk wayang, bila dh br3 n skrng ni br4 mmg x g...huhuhu...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

ha'ah kak nana..kita pon redeem tix free nie very year..hehehe..untung2! skang leh redeem ngan makanan sekali..kalau x slp just diskaun je lar..but still ok for wisely buyer kan.. :P

[-suziey-] said... [Reply to comment]

GSC ler bkn GCS..ekekek:p

amboih ko marathon wayang ler yek..mentang2 amrul ade:p

etiey.com© said... [Reply to comment]

sejak beranakkan eysraf, dah 2 tahun tak tengok wayang! huhuhu... tengok kat umah je lah...

Alin Marlini said... [Reply to comment]

Kak Alin dah dpt hr tu...syok sangat

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu pasal la..
sebab nye seme GSC jauh2 belaka
plg dekat pon kt BTS je & cheras

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehhe
dah tau ni bole la
ngedate time beday hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG

jadila kan
1pon janji pree hehee

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hehe silakan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ala..rugi nye
xpe thn depan ada lg heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehhe
yeke
ala xpe la g amek kasi kt orang tiket tu heheee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehehe
menda free seme nak kan kak

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hehehe
slamat nonton yea

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahhaa
akhirnya jumpe gak geng kekee

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
sebab nye
jrg2 tgk kt gsc..
bese tgv je

Nana said... [Reply to comment]

@ninie
hehe yeke
sharing is caring kan

Nana said... [Reply to comment]

@wani johari
hehehe
saya ni sementara msih ber3 ok la lagi
esok2 dah ber4 payah la kot

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
ala..rugi tau baru tau
dah la kita mgm kaki wayang
ehhe
xpe start thn ni nak redeem

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahah kesilapan
ok dah dibetulkan heheheheheh

Nana said... [Reply to comment]

@etiey.com©

huyoo lama tu
sama la kita dlu lama gak tinggalkan wayang
tp setahun je
damia ngam2 stahun bw dia g tgk wyg egegegege

Nana said... [Reply to comment]

@Alin Marlini
wah bez2
menda free mgm bez kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...