MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 29, 2011

green lantern - BEZ!


bulan ni memang bulan wayang aku lah...bulan yang paling banyak aku tengok wayang start dari 13 hb mula dengan cite :

1. kl gangster
2. super 8
3. x-men first class
4. kung fu panda

yang terbaru ari sabtu lepas ktorang tengok cite green lantern.kali ni saje amek angin damansara plak..asik2 tengok wayang kat wangsa walk je kan...aritu ktorg tengok kat cathay kat e@curve.aku suka tgk wayang kat sini sebab tempat dia tak havoc, parking pon xmahai RM3 sekali masuk.mulanya amrul nak ajak tengok attack the block, tapi cathay xde plak tayang cite tu..so blasah je la tgk green lantern

memang bezz cite ni serius...cite ni ala2 spesis cite avatar la..sorang manusia biasa di pilih jadi superhero..dalam cite ni hero dia manusia biasa yang keje sebagai pilot..bertepatan dengan ciri2 yang dicari utk mewarisi green lantern, hal jordan (hero) tu seorang yg berani, tu kriteria utama utk dipilih menjadi salah seorang perwira green lantern.

mula2 pahlawan green lantern corps tu mcm tak percaya hal jordan tu bole jadi antara perwira green lantern sebab blom ada sejarah lagi manusia di pilih untuk mewarisi cincin sakti tu, lepas tu dengan keberanian yang di tunjukkan oleh hal jordan yang dah mengalahkan raksasa jahat akhirnya dia diterima baik oleh pahlawan2 green lantern yang lain (yang mana mereka semua datang dari planet yang lain)

dengan memakai cincin sakti tu, hal jordan tu bole buat apa saje atau keluarkan apa saje yang terlintas di fikiran contoh dari sebijik helikopter dia bole tukar jadi kereta..memang gempak hehe...suka tengok cite ni sebab hero dia handsome (bila dia pakai topeng ala2 hitrik roshan plak aku tgk ) & heroin dia pon lawa..pastu cite ni "clean" paham kan apa maksud "clean" haha...bole la bawa anak2 tgk cite ni xde adegan atas katil pon


cathay wat promotion kot skang dengan membeli sekeping tiket wayang..
korang akan dapat free regular cagun fries from popeyes tp hanya valid kat popeyes kat dalam e@curve tu je, kebetulan masa dah abes bayar tiket amrul terjumpe lagi 2 kupon fries ni ntah sape buang hehe..dia pon amek pastu ktorg tuko dapat la 4 set fries
oleh sebab dah banyak sgt dapat fries ni kan ktorg xde la beli popcorn amek air je..
budak baik tgk wayang, aku lupa plak nak bawa shawl yg tutup badan tu sian damia sejuk pakai skirt
wayang yg aku rasa nak tengok lepas ni
1. attack the block (dapat tiket free menang GA deqlis)
2. sekali lagi (asa sam sahizey& lisa surihani)
3. transformer


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

byknya nana tgk wayang bulan ni..hihihi..

juelee said... [Reply to comment]

green latern ni saya dapat tix free, makan kat delifrance set pastu dapat 2 tix free hehehhe

notti netti said... [Reply to comment]

lenkali pergi tengok wayang ngan net jer laa ahahahahah

cikmOt said... [Reply to comment]

uikss...sian hubby aku...beria dia nak nengok transfomers...alih2 tiket pada tayangan pagi dati sold out...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye la..bulan nie memang banyak baca pasal Nana tgk wayang..best..
ye la sekali lagi tu tu mcm sweet jer..

mama tisya said... [Reply to comment]

tk brp suka citer jenis2 gini..avatar pn tk tgk..hehehe

bln busday bln wyg ye..hehehe

atty's said... [Reply to comment]

green latern besh kan..tp super eight tu cam bosan skit..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahh bestnya...ayu banyaknya encik hubby dan anak jer tgk...huhu

cg4dis said... [Reply to comment]

mcm beshhh je...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

heheh tu la pasal
xrekod lg banyak dalam sebulan hehe
hantu wayang btol

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

wah beznye
asik dapat tiket pree je ni
makan pon bole dpt tiket free ek
klw nak tau juga makan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
heheh
bole2
set aje

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

kena beli awal wei
tu cite ramai org nak tgk
mmg aku pon tunggu nk tgk cite tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

heheh
tu sebab dapat tiket fre pon ye juga
kalau tak dalam sebulan 2 wayang je tgk

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

heheh kita suke tgk
cite2 yg ada magik2 mcm ni
tp klw hary poter tu xminat plak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe kak kita memang sama la kak..
kita nye taste memang sama
bg saya
green lantern bez
super 8 plak slow bosan kan?

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

hehe ktorg mmg sama2 kaki wayang
wayang aktiviti wajin klw amrul ada

Nana said... [Reply to comment]

@cg4dis

memang bez
sila la tengok ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...