MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 16, 2011

hadiah # 4

dah lama rasa tak de entry pasal adiah...skang dah slow skit abg posmen jrg2 dah anta adiah..tak mcm bulan 4 aritu setiap hari mesti ada hadiah..apa2 tq kepada semua penganjur yg dah menepati janji..kalau nk kira banyakkk lagi hadiah2 yg xsampai2..xpela..aku kasi chance..maybe diorg tu seme lupe ke bz ke...

fm sarawak tukar suka sama suka ngan geng pakatan fm suziey tq beb..tunggu ek nanti bebila aku g jalan aku bli utk ko 1 hehe..
vocher JJ & MPH RM10 menang contest PBkerongsang dari lyana pepel (just wish beday je dapat)
jam & towel ikea menang teka percutian ayu arjuna
fm singapore menang GA qema
buku & color pensil menang contest aksi dengan basikal
hadiah contest alam sekitar
hadiah GA lovely felt craft

nak nyelit gak adiah beday heee..
ni adiah mug & kropok ikan dari adik huda staff cawangan Sungai petani..mekaseh huda..love u!
office kasi..beg serbaguna....mcm2 bole taruk dalam ni
adiah dari cik nana alfianaz frame yg comei + seT pinggan & cawan kalerpul dari ikea
shawl dari deah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

tu diaaaaaaaa...


Alhamdulillah...
tompang happy

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

rejeki... fm singapore tu plg best..hikhik..tahniah

eB ezrin said... [Reply to comment]

suker suker suker... ;p
nmpk nana singgah blog eB tadi... tq... eB mskkan nana dlm bloglist yer? ;p
list sbelom nih ilang sbb eB tukar emel baru...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..banyak tu dpt hadiah...best!!

qemaishak said... [Reply to comment]

dah dapat ye hihi..sila tgk FM tu dalam kegelapan ye:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya nana banyak tu dapat hadiah, kita dah lama tak dapat hadiah since ada 3 contest yang balqis meanng senyap tanpa khabar berita

juelee said... [Reply to comment]

byknye adiahhhhh skang dah slow join, attend kelas ada exam kn studi huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

byk tu hehhe
me lagi ler slow...now dok mengharap menang/sangkut mana2 magz /offline contest ajer :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pakatan tetap..everytime aku g holiday nnti aku beli utk ko jgk..

mama tisya said... [Reply to comment]

kita dh lama tk wt entry adiah even tk byk menang tp ada la snap gmbr..bila ntah entry tu nk kuar,..ehhehe

cun la fm spore and mug love tu

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wowieeeeeee..kalu tiap2 hari posmen dtg bwk hadiah, meme best sungguh nana wehhh hihi..hop ado ni pum, sudah byk okeh..kompom posmen pun dh kenal muka uols

Anum said... [Reply to comment]

banyaknya adiah dia dapat
hehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sama gak Myra ada FM yg 1st tu dari Sarawak, siap dapat ngan cungkil gigi lagi :)
BTW, tahniah ye :)

watyz said... [Reply to comment]

uish..jeles la ko dpt banyak hadiah. aku ni xde org pon nk bg hadiah. kalo bg pon aku lupa nk masukkan kat blog ni hah. hehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnyer klu abg posmmen benti hari2 kt umah... ehehehe....
thniah nana... byk dpt adiah erk...

ieda said... [Reply to comment]

wah2 rambang mata akak tgk adiah yg nana dpt .. best nyaaaaaaaaa :))

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la..
dah penuh peti ais

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe ok eb
set
sy pon dh masukkan blog eb dlm bloglist..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak

owh glow in the dark ek
xpasan pon hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

yeke..
kita ni banyak lg adiah lom dpt gak
tp xpela..
klw diorg nak kasi diorg kasi la

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
patut la blog contest sunyi je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
contest offline adiah lg gempak mz..

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hehe ok deal!
aku pon g mana2 bli 1 utk ko gak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheheh
xpe kot2 xde idea nk wat entry
adia2 bole jadi entry penyelamat

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
haha
posmen kena muke mok ambo jah...pasa ambo ado di opis hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Anum
rejeki..

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe sama la
ada pencungkil gg
tp malas nk buh dalam tu kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe
adiah2 ni la jadi entry penyelamat
di kala xde idea

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hhehe tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe dah mcm kedai souvenir dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...