MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 21, 2011

happy beday najwa

buat pertama kali....damia nengok clown xnanges! yea....dah ok heheh..aritu g mjlis sebeday anak jiran...meriah abes...game bukan takat utk anak2 utk mak2 pon ada..siap kena paksa join game hehe aku malas...tros lari balik

makanan tu tok sah cakap la..kate tokei katering, dah mcm menu open house memacam ada...nasi ayam, mee rebus, roti jala, nasi lemak,paling aku tunggu sate je la paling special tuan umah wat sendiri..

game utk budak2 seme anak2 buah aku & adik aku konker...heheh...2org anak buah aku menang main game sebab makcik dia ni ha yg tolong...game dia tiup belon plg beso...damia xleh join sebab game seme utk budak2 5 thn keatas
dapat belon dari clown
mcm xcaya je dia tak takut clown ni..mak aku ckp maybe clown tu xcat abes muka dia..sikit2 je dia cat tu pasal damia tak takot kot, siap minta lollipop kat clown
kek pertama mickey mouse
kek kedua dora, damia eksited tgk kek ni dia kan suke dora
sebeday girl & mama dia
damia eksited lebey bukan bole join game pon tp nk duduk kat clown
sate terbaekk
mcm2 ada..ketat perut



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

mungkin muka clown tu menakutkan kut...tu yang budak2 nangis

SyaNa said... [Reply to comment]

adoii lapar tgk sate tu
bagus damia da tak takut clown
damia kan da big girl :-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

standard la kids..mula2 takut..pas dpt belon & gula2..ok jer..

wah best tu mcm2 ada...kek 2 lagi..

fazilzura said... [Reply to comment]

HAPPY BESDAY NAJWA ..

wahh banyak nye kek dia

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

airel pon takut dgn clown.... tp tgk keadaanla.. klu clown tuh tak usik, airel ok sket....

wahhhh... meriah makanan....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nampak besh sbb ada byk food hehehe

Adyshariz said... [Reply to comment]

wah meriah makanan tu, sama cam anak aku, nmpk clown jer dh ajak balik..huhu

happy birthday najwa..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tudia byk giler hidangan...mmg puas lah makan!

eB ezrin said... [Reply to comment]

happy nirthday dari kami juga :)

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

tu la
tp clown ni cat muke dia sikit je
tu xnampak sgt menakutkan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

bese dia takot wehh
mlalak2 xmau dekat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tu la
dah mcm open house hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

kata tokei katering
tu pasal food dia meriah
hehe
dulu damia takut gak tau
clown ni
heran gak ni tiba2 xtakut

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

siap bole balik umah
dtg makan lagi hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

eheh etq

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..ebstnya..besday knk2 skrg..dasat2..

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

adik saya umur dah 22thn pon still takot clown kak.. hahaha.. x heran dah.. semua gara2 tgk citer hantu clown nama dia IT time kecik2.. kekekeke

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks damia tk takut dh clown..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...