MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 27, 2011

happy birthday PEA

berjinggut baru nak update bezday anak buah aku ni...asik lupe nak upload gambo...ni dah lama dah 2minggu lepas...wat bezday anak buah aku kecik2 je kat umah mak...xde panggil sape2 pon celebrate ngan family je..

almaklum la..adik badik 10 orang kan..campo ngan anak2 buah seme 13 orang dah meriah xyah panggil orang lain dah, tu la yg beznye adik badik ramai ni..meriah klw wat bezday..

kek yg aku tlg deco kan je..kek ni kakak aku yg wat
hiasan dinding hepi beday tu recylce damia punye aritu
sebeday girl yg xmesra kamera mcm damia heheheh
damia yg suke nak menempel je...dia yg g tiup lilin kat atas kek beday orang
menu nasi kerabu the best in the world ma masak hehe...
klw xkenal meh nak kenal kan aksesori nasi kerabu dari kiri :
sambal tumis, ulam,telo masin,budu & sambal kelapa
ayam goreng
solok lada

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me sgt suka nasi kerabu :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pun suke sgt ngan nasi kerabu, ngan laksam..heheheh

watyz said... [Reply to comment]

wa...bets nye nasi kerabu...

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

walawei,
nasi kerabu,
sedap tue,
hihihihihi:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

adehh..tetiba rindu nasi kerabu mentua..hihi.. eh cousin damia tu mcm muka damia jgk lebih kurang tang mata.

ieda said... [Reply to comment]

eppy bday pia .. semoga jadi anak yg solehah ! .. :)
ermmmm nasi kerabu ya .. pagi2 dah buat akak terliuq .. dah lama tuuu x pekena nasi kerabu nieh huhuhu

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

nasi kerabu mmg best...
ader plok solok lada tuh...
perghhhh... terliyooooo....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah sedapnya menu, cantik kek tu nyam2, damia tak suka tiup lilin kek ek

qemaishak said... [Reply to comment]

Serius terliur tgk nasi kerabu tu..dah la tak breakfast ag ni huhu..

lia said... [Reply to comment]

damia nmpk da besar pakai telinga rabbit tu...

syanasaid said... [Reply to comment]

sedapnye nasi kerabu
lagi2 homemade kan

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nasik kerabu....??? Dah lama tak mkn..hehee

Berseri kek hiasan kaler ijau :)

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

sama la kita heee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
laksam sy kureng skit
nasi kerabu suke

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

aku mmg xreti la buat hehe
mak yg masak tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

oghe klantan
menu wajib ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe sama ke
ntah kita tgk xsama pon
tak lari dah kan
anaka beranak dia juga hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

saya tiap2 mgu mesti bli nasi kerabu kat pasar malam suke sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe solok lada tu paling mleleh hok lain xheran sgt

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

damia sgt eksited tiup lilin
ada ke dia yg tiup lilin kek orang tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
hehehe
sedapp mak yg wat haha

Nana said... [Reply to comment]

@lia
eh yg pakai tlinge rabbit tu
bukan damia la hehe
tu anak buah aku

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe
lg2 mak yg masak
tambah2 la sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

heheh tq..
hias simple2 je

tiefazatie said... [Reply to comment]

kelakar la damia nie..haha

InaAchik said... [Reply to comment]

lamanya x mkn nasik kerabu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...