MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 7, 2011

hepi birthday DAMIAN

Date : 5th June 2011
Venue : Cangkir Kopi House Kelab Golf Titiwangsa PDRM Kuala Lumpur
Theme : Orange

ari sabtu lepas kami ke majlis birthday adik damia, DAMIAN hehe..nama diorang dekat2 sama dah..tambah N hujung je yang beza.tq tasya sebab jemput kami..sorry sebab lambat confirm..pasai amrul tu keje tak tentu masa..kebetulan ari ahad tu dia on call tu dia baru sms kata bole nak join birthday damian..

birthday damian ni unik skit..sebab apa?ni la kali pertama kami terima jemputan birthday waktu pagi, kira ni waktu breakfast la..sangat happening ok birthday damian...tapi ada satu peristiwa terjadi..bila mana kek garfield damian cair pastu jatuh atas lantai sebelum sempat damia tiup lilin..ades....aku yang tengok rasa nak nanges je...sian tasya....mesti frust giler kan...sayang btol la...lawa tau kek garfield tu...tak tau la mcm mana bole cair.

cangkir kopi house
damia yg nak bawa sendiri adiah damian sungguh2 dia kendong dari kete xmau bagi mama dia bawa
birthday boy yg comeiii
cuppies garfield
kek garfield yg sangat comei..sempat aku snap sebelum cair
kami anak beranak yg tak ikut tema haha..sorry la tasya..tak tau plak tema korang kaler oren hehe...
time tengah nyanyi2 epi beday kek garfield ni mcm dah sedikit condong
tiba2...kepala garfield tercabut jatuh kat bawah...adoi..terkejut tengok..nampak muka tasya frust...saba ek tasya..thn depan wat kek lain plak
tapi tasya maintain cool...teruskan nyanyi epi beday, damian dah nanges ehehe
sayang btol kek ni...
damian tiup lilin
cuppies ni tak tau la berapa ketol damia dok makan..10ketol ada kot..suka btol dia
game utk anak2 tp bapak dia tolong haha...sape tiup plg beso dia lah pemenang..
oleh sebab mr clown suh amrul jadik juri..dia suh pilih belon sape paling beso??
amrul pilih sorang budak lelaki tu, pastu mr clown suh pilih lagi sorang..ate..udah bapaknye jadi juri..mestilah dia pilih anak nye jadi pemenang haha...
so damia pon menang juga..dapat adiah
eh kenapa aku pon dapat adiah?
mr clown kasik teka teki..dalam banyak2 bahagian ayam, bahagian mana paling sedap??
dia roun dari meja ke meja ada yg jawab peha, wings,
sekali masa mr clown sampai meja aku, aku main bantai jawab BULU hehehe..
sekali btol da..jawapan dia bulu..sebab apa??
bila kita letak bulu ayam kt telinga kan sedap rasa dia...ehhehehe
damia dapat bear dalam tu ada gula2
masa clown buat belon aku suh buatkan satu belon bentuk love ada bunga2 utk damia...
sekali dah siap mak aii lawanye belon damia..lepas tu seme pakat nak belon mcm damia juga hehe
bergambar kenangan dengan tuan rumah terasa ketot dok sebelah tasya


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

walau kek cair n jatuh...majlis tetap happening je...huuhuuu....tererr 2 jawab teka teki..klo sue pun mm..haram x tau ...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

part kek tu sgt kesian la plak...
tp cup cake tu buat me meleleha air liur hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

WAH BESTNYA, sayang je kek tu jatuh sian birthday boy, tak pe next time wat kek lain plak, sape yang wat kek tu?

~izan~ said... [Reply to comment]

meriah..tema pun terang2 kalernyer hehe..

cian kek jatuh yer..tp mmg cantik.

takpe2,majlis tetap berjalan lancar dan meriah sgt2 nampak gayanya tu =D

ieda said... [Reply to comment]

aduhhhh sayang kek yg sgt2 cantik .. ermm mcm mana leh jatuhkan .. agaknya sbb berat dan dah nampak condongkan .. kalau akak frsut juga .. ermm x perlah janji semua tetamu happy ..

eppy bday buat damian ! cian lak tgk dia nangis tuu .. terkejut lah tuu ..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..ceria tu..rasanya my sis pun dpt invitation nie...kwan dia katanya, dia da citer..memang heran sbb buat time pagi...
btw kek cantik sgt but sayang pulak sbb patah lehernya...

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh!mmg best gle nie!

notti netti said... [Reply to comment]

kek tu jatuh sebab takde kayu penyucuk kat dalam tu. Macam buat bangunan jugak eheheheheh...tapi cantik la kalo tema orange nie..lawa.

syanasaid said... [Reply to comment]

adoii ttibe aku pn sebak tgk kek jd gitu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

syang gile dowh kek tu..
hadoyai...
sian damian tu..
melalak ...
mak dia lagilah..
mmg frust la.
bak pepatah,ati terbakar sape yg tahu..
kg terbakar,nmpk asapnya..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sian kt beday boy yer... kek dah jatuh... smp nangis2 dia... apepon hepy beday buat damian... jgn nakal2...

xpelah kek jatuh kan... nak wat cmner.. yg penting tetap happening kan??? damia pon suker dpt adiah erk...

mama tisya said... [Reply to comment]

1st time dgr busday party wt pg...meriah walau kek jatuh...lps busday ni la br p event exora tu ek?

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa...sedih nya tgk kek tu jatuh..tp cool je tuan rumah...hu3x..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

heheh tu la
sgt happening
siap ada karoke bagai

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tu la..
kesian btol
ralat tuan umah
xdapat ptong kek
tak sempat..
dah cair kek nye

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
tu la
sayang kek
sampai abes majlis kek tak berusik
adeh..sayang sgt2
xtau la sape yg wat

Nana said... [Reply to comment]

@~izan~

tu la
sgt meriah beday ni
kek tu lawa sgt
seb baik smpt amek gmbr
sebelum kek tu cair

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la
sayang btol kek tu
maybe sebab lama sgt kat luar kot
tp kek tu jenis fondant
xtau la camane bole cair
tp meriah gile la majlis..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

owh yeke..
tuan umah ni kawan sepermainan amrul masa dulu2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
sgt happening
damia la paling sonok

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
nett tgk ada la kayu
masa kek tu jatuh
mmg nampak mcm lidi2 tu
ehehe
alamak tokei kek dah komen sure tau mana silap eheheh

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tu la..
sian tuan umah
mesti ralat

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

tu la pasal..sian
menjerit mak dia mas kek jatuh

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

tu tu kak..
wlpon kek tu jatuh
majlis ttp berjalan lancar & meriah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehehe tu la
pes time g beday time pagi
eh tak silap2
silap date hehe
majlis ni ari ahad
pas event tu
event tu sabtu

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

tu la tuan umah mmg cool la
wlpon kek jatuh
kita tgk nak nages

Mama Kyra said... [Reply to comment]

ala siannya damian..sedih tgk dia ngs..

AIRY's family said... [Reply to comment]

cool nyer rasa bile ramai yg concern pasal kek tu,btw thnx a lot guys!
its ok kdg tu bile kenang blk kelakar pun ada...ape yg pasti mjlis berjalan dgn lancar n hapening masa tu,alhamdulillah..thnx to both nana amrul...owh tak lupa to lil damia too.. ;) tgu for next year nyer invitation lak eh..ihiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...