MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 28, 2011

jumpa juga kita akhirnya

last minit punye plan ni...sebenarnya ada kirim "sesuatu" ngan anje...sebab berkenan tgk entry anje sebelum ni kan..ni ala2 terpengaruh gak la ni kekeke....dasyat kan penangan blog ni?sebenarnya dah sms ngan anje nak jumpe 2minggu lagi untuk amek "barang" tu...tapi tetiba ntah camane amrul bole ajak nengok wayang kt the curve..tros terpikir anje duduk area subang tak jauh dah ngan the curve

elok2 plan nak jumpe 9hb terpaksa di awalkan plak perjumpaan tu...lokasi pertemuan kat petronas kota damansara...janji kul 3 tapi kul 2.45 aku dah sampai..amrul la..bawa kete mcm plesit...sekejapan je dia pecut dari istana negara ke kota damansara.

comei tau aqish ni....putih kulitnye mcm mama dia juga, ingat nak amek gambo aqish sama damia..nama pon dua2 damia kan..tapi damia tido plak..lepas kekenyangan makan ikan bako kat bakang istana.jadi mama dia je la posing2 ngan anje & aqish

to anje..tq sebab tolong belikan "barang" tu...memang dah lama berkenan ngan "barang" tu..tapi tak tau mana nak carik...tq tau & sorry kalau menyusahkan...& congratz sebab dah dapat keje baru...selamat memulakan tugas di tempat baru ye

alamak mata aqish sebelah tak nampak hehe...
sian aqish mcm terkepit di tengah2 hehe
apa menda "barang" tu?hehe..nanti la nxt entry kita cite lagi ek...entry ni khas utk jumpe kwn blogger je..xleh cite menda lain.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita dh jmpe anje tp balqis tk jumpa lg..hehehe..tau dh bli apa..hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

eh debar lak nk tau,hahahaha

Bionic women said... [Reply to comment]

kita x jumpa lagi anje..
ingat nak jugak jumpa weekend ni.hehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihi tahu dh beli skuter tu kan..kt jualan sini ada jgk..rm60.. ada ben10 dan princess

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

due2 pun sue belom jumpe lagi..nak gak jumpe..hehhehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh ada kat blog anje--skuter!!! heheheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah jumpa dah anje..ayu pun lum jumpa2 gak..tapi ada gak kirim brg tu, so ada alasan yg kuat tuk jumpa..tapi tak tau lagi bila & di mana

ZanaNordin said... [Reply to comment]

phewwittt....
kita bila plak nak jumpa yerk nana..

he hehe..me dah tahu barang apa
tp mmg cute...pink kaler gitewww

ieda said... [Reply to comment]

syoknyaaa .. ermm dulu anje ada ke ktn tapi x dpt nak jumpe sbb masa tuu akak baru kenal anje :)

syanasaid said... [Reply to comment]

lain mcm jek barang ape tu??
inner ek??

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

syoknya.. kt blum jumpe anje lagi..

Em's Family said... [Reply to comment]

comelkan aqish tu.. dah la pandai posing.. ur damia too. dapat anak perempuan seronok tengok depa posing

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dah tau brg ape...
anje awal2 dah wat entry... hehehehe....

cian balqis tuh... psl mamanya dan aunty nana nak bergambo, balqis terkepit kt tgh2... huhu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

laa...ye ke baru first time jumpa??? hehe....ayu anje dah pernah jumpa, nana pun pernah...awal2 dulu..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

heheee... nanti tunjuklah gambaq skuter tu ye :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

HA HA HA, gelak besaq sakan posing mak2nya sampai anak terkepit2...nge nge suka jumpa nana nanti kita jumpa lagik kat event Disney bukit kiara...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
HEHEHEH
damia lom jumpe aqish dia tido lak dlm kete

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahaha
ala brg budak

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
weken ni
kat event disney ke

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh btol2...
wah murah ek

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
insyallah
satu ari nanti ek

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha kantoi

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe cpt la amek
kasi iris & ian racing

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
dulu kita penah jumpe skali
kt ttwangsa
tp kt kluang lom kesempatan lg jumoe
wlpn slalu je trn hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh
nanti lenkali sy g ktn
kita jumpe ek

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe brg utk damia

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe insyallah
1 ari nanti dpt la jumpe tu

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family

ahh aqish comei
pandai posing lak tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ala kantoi ehhhe
tu la sian aqish terkepit hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Damia Aleesya

heheh tu la
mmg baru jumpe je ni
padahal duk bkn jauh pon

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
sabaq na
entry esok2 kuar la gambaq tu hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah2..apaka itu..hehe

Nana said... [Reply to comment]

ifa-hehe tgu esok ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...