MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 28, 2011

jumpe aaron aziz handsome giler!! C.A.I.R

wah..memang tajam mata korang semua kan??ramai yang bagi jawapan yang btol...walaupon tak de hadiah yang disediakan haha...kepada mereka2 yang menjawab aaron aziz..tahniah kerana mata anda setajam mata helang heheh...

alkisah pas jumpe anje, ktorg nak g tengok wayang kat cathay kat e@curve langsung tak tau yang aaron aziz ada kat situ..masa sampai e@curve tu ktorg dari parking tros naik tingkat atas tak de pon jalan2 kat ruang legar kat bawah tu..tiba2 aku dengar mcm bising2 tengok ada event SSP BSN..nampak la adibah nor jadi pengacara majlis...

dari tingkat satu tu aku nampak satu port ni ramai gadis2 bersesak2 amik gamba jejaka ni..aku pon tengok la btol2...diorang ni amek gambar sape ni???kemain flash tak henti2..sekali aku perhatikan btol2..masyallah!! aaron aziz!!! hehehe...tros aku ckp kat amrul..awak tunggu kejap saya nak turun amek gambo aaron hahaha...layan je la amrul ngan pangai bini dia ni...

sampai je kat bawah aku selit la celah2 gadis2 yg berebut mintak otograp & nk amek gambo aaron...dari jauh aku snap la beberapa keping gambo..& makin lama makin ke depan jarak aku & aaron hanya dalam setengah depa je...

tapi xpela..tiba2 aku malas lak nak amek gambo ngan aaron sebab takut ramai yang makan hati kang..klw aku publish kat blog....hahaha....oleh sebab nak jaga ati kawan2 aku amek gambo2 aaron saje la...kekeke...xlah..sebenarnya sikit je lagi aku nak dapat amek gambo ngan dia...tgh2 dok panggil nama dia tiba2 adibah nor panggil.."dipersilakan aaron aziz untuk naik ke pentas" ala...melepas nak amek gambo ngan aaron...

kat majlis tu aaron ada lelong satu topi dia, topi biasa je kaler hitam..lelongan bermula dengan harga RM200 korang tau tak berapa diorang bida??RM2700 untuk topi kusam aaron aziz...ehehe aku tgk orang tu melayu, pompuan pakai tudung ngan asben dia..gile la...topi aron aziz 2.7k! aaron dok pegang2 dada terharu ada org sanggup bli topi dia dengan harga RM2.7k

ok la kepada peminat aaron aziz aka seth tan sila la jamu mata anda ngan gambo2 di bawah ni...
serius handsome giler dia kat luar..alahai aaron....muka tu bersih je setitik jerawat pon xde







ada gak artis2 lain nyanyi
imran ajmain
lah ahmad
pengacara majlis adibah noor

masa dah amek2 gmbo aaron tu nampak dr. fazlee (penyanyi tu) ngan anak dia..sweet je soping berdua ngan anak tp kecik lg anak dia dok dalam stroller pastu masa g kat wayang plak jumpe ngai yuen(pengacara 3r) dia buat beday anak dia dalam wayang yang gold class tu..pergh hebattt. malam tu tido mimpi aren hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

46 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

amrul lyn je bini die nk p snap gmbr aaron..ehhehe...kena tgk gmbr2 kt umh ler nanti..ehhehe

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi, abis2an le dok sakan2 dgn aaron ye..


tody dia ado shooting kt kolej weols.. stanza cinta rs nye

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best tu ..jumpa aaron..memang encem..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

jeles tawwww....

aaron aziz mmg hensem!

amiey lee said... [Reply to comment]

heheh area sana memang ramai artis yang suka dtg...masa dulu kta suka tgk wayang kt one utama... tgk mid night..selalu terserempak ngan adam..yg bestnye dh la dia lari dri org ramai naik tangga pastu leh plak sama turun tangga ngn kita... nk minta autograph segan sbb hubby ada kt sebelah..kalau tk dh lama minta gmbar berdua hahahahahah

Lelord said... [Reply to comment]

encemmmm arrr, weh gambo ko ngan aaron xde ke beb

LYAfrina said... [Reply to comment]

woowwww...hensem x???
bestnyer..nmpak cam tinggi jer

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

u tak posing dgn aaron ker nana? tak besh aaa :p

lia said... [Reply to comment]

musim demam aron la ni kan ;p

tp hasben i dgn hasben u pon lomantik mcm seth apa... kita dedua dpt munge kan... ;p

ZanaNordin said... [Reply to comment]

pergh..mau tak mimpi
mata bertentang mata ngan seth tan tu...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

owhhh... abg eron... hahahaha...
angau jgk wlupon tgk dlm gambar jerk... huhuhu....

cikmOt said... [Reply to comment]

arghhh...cairr...ekekeke

cikmOt said... [Reply to comment]

kak, surelah takde jerawat...dia kan duta L'Oreal...hehehe...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

amrul dan aaron lebih kurang jer masing2 sasa...amboi2 alang2 amik jer lah gambar berdua hik hik

ieda said... [Reply to comment]

aduhhh kalau akak x berganjak lah .. take time sbb bukan senang nak jumpe kan ekkeke :)

dia jaga muke dikk , siap suponseeer layieee :)

SyaNa said... [Reply to comment]

aauuwuuuuuu
hensem nye

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

owhh..bila pulak daku nak jumpa aaron ni?? hehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

yg tkdak jerawat je leh jd duta loreal kan..hihihi.. ensemnyah!!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Hehehe dear, camno lah kalo wife dia tenung hari kn? Sah2!!!! Lebur terus bkn cair lg dah.. Huuhuhuu Seth Tan punya penangan.. ;)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aih..
menjejeh la kawan aku sorang ni jumpa aaron.
wakakakka...
confirm amrul songih korang busuk jo time ekau gi amek gambo.
weih!!
LAIN KALI AMIK LA GAMBO SAMA-SAMA!!
ni aku geram ni.
peluang depan mata.
ko selalu mcm tu kan?!
ala...lain kali jugak,ko tarik jer aaron tu.snap2 dah dapat.
muhahhaa..
jeh..mejejeh,menjejeh..menjejeh..(tiru gaya lagu bujang lapok p.ramlee)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wow! tgk dr dekat tu!!!!!

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg hensem gle nie!adoi la..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

orang ajak turun bawah dia xmau heheh dia suh turun sendiri tu tandanye malas nak layan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
wah aron dtg kolej ek
xamek gambo ke ngan dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu pasal la gadis2 cari tu

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe tu blom amek gmbr ngan dia lg tu
klw tak sure lg jeles kan aahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

tu la damansara kan area artis
eh kita ada amek gmbr ngan adam hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
hehe mesti ko tak baca entry aku tu kan
aku nak amek gmbo ngan dia
skali adibah panggil tak dapat la

Nana said... [Reply to comment]

@LYAfrina
tersangat ensem...
mmg tinggi la dia

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tak sempat mz
ramai sgt org
pastu baru je dah free pengcara dah panggil aron naik atas stage plak

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

hahahah
tula pasal...
tak leh ingt2 sangat xbaik haha
kang dok cair ingt muke dia je

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahahah tu baru tgk gambar kak
lom jumpe face to face lagi

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hehehe
tu la kan
jadi duta mana bole ada jerawat
kang kena tarik balik kontrak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

xsempat la ayu...dah la kita baru je dapat dekat ngan dia
sekali adibah nor panggil dia naik stage
kita lak dah la rush nak tgk wayang xde la tunggu sampai dia turun

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

saya kejar masa kak
kalau saya tak tengok wayang
mmg saya tunggu sampai abes hehehe
tp sebab nak kejar tgk wayang
takut xsempat

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
haha
skang seme dah gile aron aziz

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

ye la kan lupe lak duta loreal hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

ala wife dia xde cair dah kot
dah lama kawen kan sure mcm kita juga...ensem mana pon asben dia lama2 xde la dok cair je tenung kan hehehehe
lain la klw masing2 tgh bercinta tu ye

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

ala wife dia xde cair dah kot
dah lama kawen kan sure mcm kita juga...ensem mana pon asben dia lama2 xde la dok cair je tenung kan hehehehe
lain la klw masing2 tgh bercinta tu ye

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

ayu bukan aku xnak amek..tapi masa tak mengizinkan
aku xleh nak tunggu dia lama2 sebab aku nak kejar time wayang
klw aku xde wat apa time tu
mmg aku tunggu sampai abes

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

tp frust la
xdapat amek gambo sama2

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

hehehe tu la pasal
terpana tgk aron depan2

~miZz_nizZ~ said... [Reply to comment]

aaron tu smart..mcho beb.bdan dahla katang!haha

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wah3x..sonotnye die dpt jumpe abg seth tan kat luar yek..hehehehe

KhaiZa said... [Reply to comment]

waaa.... syoknya dpt jumpa abg besau. Tak perlah... tgk pic2 dia kat atas pun dah OK.
--
kain pasang

Myra Jay said... [Reply to comment]

Topi saja rega smpai ribu.. memang kayo gilos orang yg membeli tuh..
Padahal kalau pakai orang lain tak tau pun tu Aaron punya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...