MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 14, 2011

KFC bagi breakfast free di hari jadi

aku kan pemegang sunriser card KFC, so arini sempena beday aku, KFC kasi free a.m cheezey egg bun set sekali ngan air...just tunjuk je ic & sunriser card ni kat kaunter, tadi g redeem kat drive thru jek....save duit banje arini hik..hik...tq KFC....


ni kali ke-3 makan cheezy egg bun sedapp serius sedapp
meh nak tunjuk dengan jelas dia ala2 benjo la..roti bege+telo...tapi dia ada lapis ngan cheese pastu kat atas roti tu pon ada cheese memang sedapp lembut giler roti dia...
menda free sape tak suke...ye tak?hehehe...
sorry la arini entry pasal bezday jek...di kesempatan ni aku nak ucap tq skali lagi buat kawan2 yang wish kat blog & kat FB bz btol wall FB aku arini bertalu2 dapat wish dari kawan2...tq semua....tq atas doa korang...sayang korang semua!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

dilazfamily said... [Reply to comment]

sedap yer..dahlah lapar nie

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sedap ek? tak pernah try lagi..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki..sedap ke wei burger tu? xpnh mkn bekfes kfc..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Huwaa bestnyer, terliur sudah (Posa arini) hahahaa..
Ari tu besday tak tau plak ada bnyk gift cenggini..huwaaa

SyaNa said... [Reply to comment]

tak sesia ko join sume benda jd ahli kan
berbaloi2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kalau me join now, rugi ah sbb besday me dh lepas :p

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

Wah!!! Bestnya...

MamaRifqy said... [Reply to comment]

wah nana..selalu je dapat bende2 free..jelezz tol laaaaa..

ieda said... [Reply to comment]

waa untung tul nana nie .. busday dpt tiket free mcm2 .. alhamdulillah rejeki sbb nana rajin bertenet nie ..

akak try gak nak daftar GSC tuu ekkek x pandai , mgkin x nak ada rejeki tgk wayang kuut , sbb hubby x suke huhu :)

mama tisya said... [Reply to comment]

ada dpt kupon bfast ni..tp tk pernh lak nk ke kfc try..hehehe..1st time mkn bfast kfc time p sabah aritu kt klia tp time tu amik bubur..tkde lg promo ni

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kita nk beli bekpes kfc..tp kat nilai xde kfc bekpesss!!

huhuhu..kecewa melilau smua kfc kat nilai nie..hampeh betol!!hahahah

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily
heheh menda free mmg sedap saje hhaha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

sedappp sgt..try la
cheese dia emm...lazat

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
heheh ko try nanti ko gtau aku
mmg sedap bege ni
rot dia tu len mcm skit rasa dia

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheheh xpe
thn dpn pulun free gift hehee

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
tu la nye
modal rm5 je..hehe
dapat voucer mcm2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

xpe mz
kad ni valid smpai 2012 hehe
thn depan bole redeem lg

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute

free kan tu yg bez hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

hahah
kena rajin buka website mcm2 ada heee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tu la...ni seme tau kat internet la ni...
la kak GSC tu senang je..register je pastu print voucher tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe yeke
kita start ada kad ni baru la try bekpes kfc

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

tu la
xseme kfc ada bfast kan
meh la KL hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...