MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 24, 2011

kungfu panda - 1st time bawa damia tgk cite cartoon

ari jumaat lepas cuti..so xde nak buat apa ktorg pegi la tengok wayang...kalau selalu tengok wayang kat TGV, aritu ktorg tengok kat GCS, cheras leisure mall...redeem free ticket movie sempena birthday aku..oleh sebab dapat 1 je tiket free kan..aku dengan jahatnye pinjam IC adik aku yg lahir bulan 6 gak nak tukor utk dapatkan satu lagi tiket wayang free utk kasi amrul hahaha..rancangan jahat

ni la 1st time aku bawa damia tengok cite kartun..& untuk diri aku sendiri ni baru 2nd time aku tengok cite katon kat wayang..ntah la xberapa minat la cite katon hehe...oleh sebab ticket free ni same je kaedah nye mcm tiket nuffnang aritu..hanya cite2 yang dah 2minggu ditayangkan je bole tengok..so ktorg bedal je la amek kungfu panda..memang xde pilihan..dah tu seme movie ktorg dah sapue bersih tengok.tinggal cite ni je blom tengok

memang bezz la cite ni..lawak & sangat terhibur...paling bez ktorg tengok ari keje...wayang xpenuh so selamba badak je duduk kat couple seat masing2 amek satu seat sambil baring2 mcm kat umah hehehe....

just isi je nama, ic seme pastu tunjuk kan ic kat staff GSC tu..tanpa banyak soklan dapat 2 tiket movie free..satu atas nama aku satu lg atas nama adik aku..riso gak takut dia nak tuan punye ic sendiri yg g amek kan...hehe..seb baik diorang xde banyak tanya
nak tau camane leh dapat tiket free ni korang bole tengok entry INI

hadiah ari jadi dari GSC tq GSC

p/s : nak tau tak?damia nanges tengok cite ni..part panda tu kena tinggal ngan mak dia masa baby...tiba2 aku rasa orang tarik selendang aku tengok2 damia dok lap air mata! hahaha....aku tanya dia mia nanges ke??dia geleng kepala...

kuar wayang aku tanya lagi..kenapa mia nanges??

dia jawab : ye la kesian baby dia....mak dia tinggal hahaha.....bagus2 dah paham tengok wayang...kekekeke....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

damia bo9leh geng dgn autie suzi--me pun nangis tau tgk part tu--jiwa sensitif a.k.a spesis cengeng :)
bagus damia dh paham tgk movie--hasil latihan maknya tu hehheh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh baguih sgt tu damia nages...so touching...best dpt anak cam damia..paham maksud n jalan citer tu...agaknyer dier takut diri dier cam2 kot...tp damia mesti tau..mama dier yg da'best kan..hehehhe

mama tisya said... [Reply to comment]

sian tisya tk dpt tgk "KUKU PANDA"...oo damia br 1st time la ye tgk citer kartun...tisya dh byk kali gk la...mmg menghayati..kita pn tk brp suka gk nk tgk citer2 kartun ni tp tgk pd citer gk la..hehehe

watyz said... [Reply to comment]

cam nk try la bawak abg iman tgk wayang. mulakan ngan citer katon kan...

juelee said... [Reply to comment]

damia geng ngan mak ngah die la.. hahha nages part tu.. kami laki bini memang layan katun nak2 lagi kalau walt disney nye ngehngehngeh

Gieyana said... [Reply to comment]

kekek..sabar jer Damia..nk bw Nureen tgk gak citer ni psl diorg ckp best! tp non adoo maso..

Wehh..x berkat ko wt camtu weh..ekekeke

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

heheheh..comel damia... sy bw anak buah sy tgk kungfu panda ari tuh.. xdok diammm.. then adik dia sorg lg xde feeling tgk wyg..hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

hahaa sweet nye damia da paham jalan cerita

adarnadzmie said... [Reply to comment]

best gak ni klu layan cerita kunfu panda weekend ni...

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

hehe.. feeling gak ekk damia..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahahah pandai dia feel cite kartun..sib baik selendang tak tercabut terus hihih

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah sangat2 touching la damia ni....mesti hati lembut kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahahhaha
adeii mz pon nanges ke
mmg bole geng ngan damia eheheheh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheheh tu la
xsangka plak
dia dah faham cite tu ingt dia main tgk je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahaha kuku panda ek
rasanya skang da abes tayangan kot
dload je la eehehe
ktorg bese bwa damia tgk cite ktorg je
xpenah bawa dia tgk cite dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

ha..try la..
aku rasa ok kot
budak2 kan suke katon
sure dia tgk khusyuk je

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahaha mak ngah pon nanges gak ke
kak long xsuke katon
tp along suke la katon

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

ahh mmg bez pon
xnyesal bawa g tgk
eheh

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hehe
damia alhamdulillah
xde wat pangai dalam wayang

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tu la pasal
gelak berdekah2 amrul tgk damia nanges

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
ada lagi ke tayangan nye
rasa mcm dah xde je

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
tu la pasal
klako pun ada

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

selendang hok kaver badan tu eli bukan selendang pakai ats kepala heee

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehe
tak sangka dia bole nanges
lawak btol

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestkan cte nie kak nana..hihi..nasib dh tgk aritue msa blik melaka..=)

comel je damia nangis nie..dh phm la tue..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...