MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 20, 2011

lunch @ pizza hut

ni cite minggu lepas..damia &amrul datang opis ajak pegi lunch..dah tak de idea nak g makan mana dah..last2 g makan kat pizza je...saje nak try menu yg diskaun 50% tu...masa aku g tu ari selasa..so ari selasa dapat la menu spageti dengan diskaun 50%..nila dia 1st time aku try makan pizza sejak diorang wat promo 50% tu...so far kat wangsa maju ni xde la ramai...orang mcm biasa je...mamatisya pernah kata pizza time lunch kat area opis dia memang penuhhh sebab 1/2 price kan

sebelum ni aku pernah g makan spageti kat sini, paling sedap klw nak dibandingkan dengan pizza yang lain...tapi masa try ari selasa lepas...aku rasa rasa dia tak sesedap hari biasa...asal ek?ke sebab murah..so rasa dia pon lari...

pastu dia nye kuah sangat la sikit...bese aku g menimbun kuah dia..+ dia nye meatball ada 2 ketol je...aku rasa seme dia dah kurangkan..sebab separuh harga kan..rasa pon separuh je aku rasa....lagi satu kuantiti dia pun tak sebanyak ari biasa...xpela..kata pon murah..dah lapa kan..tibai je lah..

gini la tiap kali amek gambo damia mmg suka wat muka menurun dari amrul ni hehe

cer tengok muke notee dia
spaghetti bolognese
mountain dew + ice lemon tea

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

aah kuah dia kurang..mmh utk separuh hrga ni..tetiba rsa terliur dhla uasa ganti hari ni..uwaaaaa

lia said... [Reply to comment]

aku mmg perasan kalau amik set murah, mmg la ada jer x kena... nyampahhhh

eB ezrin said... [Reply to comment]

besar nanti musti damia bertambah cantek... mater bundar :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

erkk mula2 aku tgk gbr tu..aku heran gk nape amrul dok blkang tu..ouh style kot..unik sket..pastu tgk kali kedua..ooo ok slh org..ngeee..sori babe:p

KSWSK said... [Reply to comment]

sama la..wa ritu pun mkn spageti dia kuah sket n ada 2 ketoi je meatball..sgt xpuas hati

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

klu g pizza ni xdenye aku nk order spageti weh,mmg dtg sini utk mkn pizza je,hehehe..xpelah,50% off rege,blasah jelah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak..dari ari2 lagi dah ajak en asbeen mkn pizza...x dpt gak...mmm...nnt nk ajak la time gaji..lapar lak tgk ni...

ieda said... [Reply to comment]

huwaaaaaaaaaa akak punn dah lama x makan nie .. huuhu bilelahh leh bawak anak2 semua makan ..
ada promo 50% nie .. huhuh

fazilzura said... [Reply to comment]

xpenahtry lg yg 50% ni psl sini svcs nye lambt cm siput huhuhu

~ana~ said... [Reply to comment]

hr tu pun pernah terbc kat satu blog ni, dia kata, since pizza hut buat promosi less 50% ni, kualiti dan kuantiti mmg out..

~ana~ said... [Reply to comment]

hr tu pun pernah terbc kat satu blog ni, dia kata, since pizza hut buat promosi less 50% ni, kualiti dan kuantiti mmg out..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

pizza hut mmg cam tu la kan...klau murah mesti mcm ade yg xkena..sblom nie pon ade set personal yg murah tu,mmg kurang la rasenye...mmg terase kurang die..

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

Bestnya...dah lama tak makan pizza..huhuhu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me mkn time weekend bayar full price --sama jer mcm nana ie 2 biji jer meatball tu :p

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

tak reti ler nak pi pizza tp makan benda lain.. mesti nak makan pizza gakk... hahahahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..lapar tgk spegeti tu..
lum mamam lunch lagi..

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la pizza kt klcc or pavi mmg penuh la kalo lmbt...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la pasal
rasa kering je
xpuas makan

Nana said... [Reply to comment]

@lia

tu la pasal..
dia kata xde beza
tp mmg ada beza

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe mata beso..
tq eb

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
ahahahahha
adoi lawak la wei
tu apa mana ntah

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK

kan??
sikit sgt kuahnye...
mmg kedekut

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahha
tp spageti dia sedap tau
tu aku oder

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehhe
lama dah xmakan piza nih

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
promo time lunch je kak
mon-fri

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

hehe
ni 1st time try
xpe la...wlpon xsesedap mcm biasa
janji kenyang

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tu la nye
penah gak baca
skang dah rasa sendiri
baru tau

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

kan?
sama la
sebelum ni penah oder set piza murah ada promo apa ntah
tak sesedap mcm biasa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
hehe tp ktorg xmakan piza pon
tuko selera

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
eh yeke
sebab aritu dapat 4bj meatball tau
kuah lak kering je

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
hahaha
cube try dia nye spageti
serius sdap

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehehe
sorry la
wat terlior

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tmpt glamer kan
gitu la hee

tiefazatie said... [Reply to comment]

bese la tue kan sis..baru ingat nk bli guna kupon yg vivapizza tue..maklum la..adik2 ramai..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...