MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 1, 2011

majlis birthday zharfan anak MZ

ari ahad mmg ari di tunggu2 sebenarnya...tak sabar jumpe mz, yang mana selama ni dok borak2 kat alam maya je...tq mz sebab sudi jemput kami sekeluarga...ngam2 kul 12 sampai kt KFC wangsa maju..oleh sebab birthday zharfan ni juga la..aku sanggup g opis ari sabtu sebab nak amek battery kamera yang tertinggal kat opis hehehe...

mula2 tu plan nye nak g berdua je ngan damia.., amrul memang ada kt KL sebab keje sini 3minggu, tapi ari ahad tu pagi2 kul 6 amrul dah kuar g keje..tapi dia ada pesan kul 10 dia balik pastu bole la g beday party....

sekali...baru je nak makan ayam seketol amrul dah kena panggil keje..sian...xsempat pon nak tunggu majlis start, makan pon tercekik2 je...gini la kalau kawen ngan abang askar..dah rupa mcm doktor dah..on call manjang..ada call kena g keje

sebelum nak masuk
damia :
mama cepat amek gambar mia..adeh anak aku..memang menurun la..skit2 nak amek gambo hahaha
masuk2 je tros jumpe ngan tuan umah
sesi bertanya kabar pon bermula..
amrul amek gambo dari jauh alaha..ngape?malu ke hehee
lapo bebenor nampak gaya di damia hehehe
ibu & anak baru perasan sedondon heheh...tu pon mz & mamatisya yg tegur
damia & tisya..damia ngam ngan tisya je...masa main game pon nak pegang tangan tisya
damia yg blur...hahah ye la..baru 3 tahun kan mana reti lagi nak main game, tu pon mama dia yg tolong sebab dia dok minta toys...heheh time game treasure hunt mama dia yg beria2 carik barang utk damia
sebeday boy potong kek
damia mmg xmau dekat ngan chicky ni sebab dia takut..damia lah sorang2nye budak yang melalak sebab takutkan chicky, tisya pon takut juga...
bergambar bersama tuan rumah
seronok kan..kalau g majlis beday mcm ni..anak2 la yang paling sonok..mak2 dia sonok juga bergosip2 hahaha....mz, tq banyak2 sebab sudi jemput kami....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

my pleasure :) nanti kita jumpa lg bila2 yer :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...Damia kamcing dgn Tisya yer...ye la sama2 girl.. :-)

Gieyana said... [Reply to comment]

wahh..mmg happening...:)

eLYies said... [Reply to comment]

wow..meriah...

best friend si damia ngan tisya yer...best!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah2 tisya bukan main lagik dia dok pegang tangan lil ariff ek, bestnya kalo dapat pi tu leh la jumpa nana kan

mama tisya said... [Reply to comment]

sian amrul tk sempt nk mkn byk2..hehehhe..

tp bab bdk2 nk main game tu mmg lawak..ye la yg kecik2 tk brp phm...yg beso2 mcm ank ayu laju plak...hehehehe

sian damia nk adiah tp dpt gk time treasure hunt saper cpt bg duit rm10...tisya pn die kenal damia je cz die dk ingt yg videoclip damia nmpk montot..adeh ank2 gtu la...

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

bestkan dpt jumpe geng2 blogger..

nana menang top referel kat sini..

http://secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com/2011/06/keputusan-first-ga-sempena-ulangtahun.html

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

meriah eh.. lain plk tgk damia kena dukung..biasa gmbr damia berdiri sebelah ibu..

*siap suh amik gmbr tu..hahaha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg meriah...
sonot dpt jmpa geng blogger..
lagik best dpt bergosip.. hahahaha....

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

happening giler...memang best kalau dapat jumpa kawan2 ni...terutama bab gossip2 kan..hehe

sall said... [Reply to comment]

bESTNYA dpt jemputan dari mz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...