MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 8, 2011

majlis kawen ada menu kuew teow kerang

ari ahad mmg pack jadual..pagi ada birthday party, tengahari ada majlis kawen & birhtday party eiyman tapi aku sempat terjah 2 majlis je...majlis birthday party eiyman xdan nak terjah..kalau dekat2 mmg sampai dah..

lepas majlis sebeday damian kat titiwangsa terus gerak balik keramat g kenduri kawan amrul plak, masing2 tak tukar baju..pakai je baju yang g sebeday tu..aku selamba je g kenduri pakai suar jeans..damia lak ngan comot2 baju kena krim cake hahaha...lantok la...kejar masa punye pasal..malas nak balik umah tukar baju, sebabnya lepas majlis ni ktorg berdesup plak amek adik amrul kt kl central anto blk hostel kat kota damansara, tu pasal xdan nak bali2k tukor baju..

perantin berarak, suka lak tengok kaler grey ni lawa

pantin sanding
jrg2 nak tgk amrul tepung tawar ni...ehe..
budak comot yg xmau ikat rambut adeiii serabut tgk rambut dia..nak ikat dia buka
pengantin basi nak sanding lg skali hehe...
ha ni la yang special skit majlis kawen zani ni..ada menu mcm biasa la..nasi minyak sekali sampai kat hujung sekali tengok2 ada kuew teow kerang hehe..pes time jumpe menu ni kat majlis orang kawen..pastu siap ada ayam golek yang dia masak kat situ juga,lupe lak nk amek gambo..
paling bez air dia ada 6 jenis...special btol...
ada air soya, air sirap, air keladi, air oren, air laici & air sarsi...fuh...kembong perut aku asik mnm air je hehehe

khas buat zany yang tau blog aku..ntah mcm mana dia bole search sampai jumpe blog aku..siap tinggal pesan suh datang kenduri kawen dia..hehehe aku ucapkan selamat pengantin baru..semoga kekal hingga akhir hayat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Maya Mayana said... [Reply to comment]

emm baru ni tahu ade menu mcm ni jugak...pose pengantin lama tu kalau damia tlg kipas mesti lg hot :)

Gieyana said... [Reply to comment]

wah special kenduri nie..kaler pengantin tue pon cantik...

Sstengah kenduri kt Penang nie kalau yg da budget lebey siap da stall sate, char kuew teaw n bla bla bla..smpai x larat nk makan nok..hihih

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

menarik gak tuh!

eLYies said... [Reply to comment]

sedap tu keauteow kerangggg..nyum2

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik la color grey tu kan....

mmg kelainan la sedia kan kuew teow kerang kat majlis kawin kan...

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik la color grey tu kan....

mmg kelainan la sedia kan kuew teow kerang kat majlis kawin kan...

mama tisya said... [Reply to comment]

jrg ada menu kuehtiaw kerang time kenduri..pastu byk plak pilihan air ye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahhh rasa nyer cam ni kali pertama ada makanan tue kat umah org kawen..hhehehehehhe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghh mg best ni..siap ade kue tiow kerang..lagi spesel kalau dia masak kt situ n org order..haha..mcm kt gerai plak:p

wei si damia dh ikut ayah dia la posing cenggitu..senget kepala pastu jelir lidah..isk isk isk:p

ieda said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaa ni baru betul2 speciall . x pernah di buat org layie kan .. biasa tu majlis kawin makan nasi je lahh .. :)0 kuehtiaw kerang tuu perghh sedap tuu dik .. sure kenyang gile2 nie :))

akak pernah sekali ke mjalis kawin jamu nasi ayam .. huhuh masa tuu terkulat2 tgk ekekeke

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bdn pegantin ade iras2 bdn aku masa nikah dulu..
tpi aku nmpk lagi beso kot sbb pakai kaler cerah...
klu aku pakai grey mcm pengantin confimr nmpk montok!
auw auw!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

bgs jugak ye ada menu k.tiaw goreng ni..lain dr yg lain..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

air smp 6 jenis tuh... haishh... nih konpem sorg amik smp 6 gelas... abis tuh seme nak rasa... ekekekek....

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh.. sukenya ada kueytiow kerang.. mmg jarang org buatkn..

deqlis said... [Reply to comment]

sedappnya,...macam2x ada..
klu buat maggi goreng kat kenduri kahwin pun sure laku :-)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh memang spesel ada koaw teow goreng :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah mmg lain dr yg ;ain!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...