MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 3, 2011

makan besarr

ari selasa lepas opis ada wat farewell party utk manager kt opis yang dah nak bersara, jenuh gak nak fikir g makan kat mana last2 ktorg g makan kat Mohd Chan Abdullah kat wangsa maju, tak jauh dari opis.

harga bole tahan gak la...tapi rasa dia aku rasa lagi sedap makan kat kedai2 tomyam tepi jalan tu je kot..bukan la nak kata tak sedap..sedap juga tak kata tekak aku ni masakan kedai ni tak leh lawan kedai2 makan siam.tapi mcm aku cakap la MEE KARI kat sini memang terbaik lah

siakap steam halia sedap juga
tomyam seafood - tekak aku kata O.U.T
kailan ikan masin
Align Center
siakap sweet sour
aku amek menu set daging halia
cer tengok tomyam tu masa ni nasik lom sampai
dah abes makan nasi pon tom yam tu still banyak tu masammm giler xbole blah
sian plak tgk muke org yg nak bersara tu nampak sedey je


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

genkconer said... [Reply to comment]

yummy sedapnya...

jom join segmen genkcorner

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/segmen-kutuk-puji.html

Ena said... [Reply to comment]

lahai... camtu plak.. ciannya..

ZSqueenbee said... [Reply to comment]

nyum nyum..sedapnyeee..lapa plak pewut ni..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak ikan yg kat atas 2..xnmpk rupe

GoJeS said... [Reply to comment]

nana...Mr.Haresh nk bersara ke??

♥Mrs.Eady♥ said... [Reply to comment]

layaaaaaaaaaaaaannn :)

cikmOt said... [Reply to comment]

perghh, kalu bab makan besar...memang terbaik la...hehehe

atty's said... [Reply to comment]

tu kdg kty pun lagi suka makan kedai tomyam biasa je..kan lagi berbaloi..

kalao mahal sodap takpe kan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sedapnya mamam..yum yum...

syanasaid said... [Reply to comment]

geram kan kalo byr mahal2 pastu OUT
nasib ko org belanja kan

Qaseh Ain said... [Reply to comment]

tekak aku pn x berapa kene sgt masakan kedai ni.. ade kedai makanan cina muslim yg lg sedap kat kl tp x igt lak kt mana kedai tu hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

erk,aku xpenah order lak yg tomyam mohd chan nih,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...