MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 10, 2011

masalah yg melanda bila ke birthday party

aku tak tau la kot anak2 kalian (ceh kalian skema giler haha) mcm damia ke tak??asal g sebeday party...mula2 tu dah hepi2 dah..main belon...makan2 seme...main game...
tiba2 tang kuar clown & maskot mula la...mlalak mcm nampak antu hahaha...

mcm masa birthday anak member dulu kat kfc JJ 1st time g bezday kat kfc melalak2 dia bila kuar si chicky
2nd time masa beday zharfan kat kfc wangsa maju pon gitu juga..elok2 dia main game seme2 sekali bila last part kuar je si Chicky damia tros keras xmau gerak mlalak banjir air mata sebaldi heheh
last year masa g birthday party husein mudrik kat a&qw pon gitu...part last skali kuar je maskot a&w mlalak...takut...
sama juga kesnya kalau sebeday party tu ada mr clown....macam last week birthday damian haiyooo clown tu jauh berbatu2 lagi dia dah melalak....tapi ada hati nak minta belon kat clown..hehehe...
pastu mula la ayat damia

mama jaga la mia....jaga mcm mana korang tau??
dia nak nyorok belakang bumper aku yg lebau ni...xmau clown tu nampak dia..heheh seb baik la bumper mama awak besar damia..bole la sorok awak hahah...
ni la juga salah satu sebab aku xbole lagi nak buat beday party damia kat fastfood...sure melalak nye la kalau kuar si maskot2 ni...tapi apa2 pun aku memang suka bawa damia g birthday party...tu kira mcm hiburan la utk anak2 kita kan...so kepada sape2 yang rasa ada nak buat birthday party anak2 jangan lupe jemput ktorg ek..hahah muke xmalu ko...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

39 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

eh kita pn ingt nk wt entry psl gini...tp dk dlm draf lg...hehehehe..tisya pn sama ngan damia gk takut benda2 mcm chicky,clown or maskot beso2...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

ibu dia tak kisah....
anak takot ke
tak takot ke
tetap nak clown dan mascot..ha ha ha....
sbb ibu dia yang over
anak melalak2...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hikhik..yelah kan budak2 punya pndgn kalo tgk mesti pelik buruk benar tu yg melalak tu..

jgn kta darwisy blk kpg bru ni dia tgk muka neneknya dia ngis2..hahaha..yelah muka org berumor kan..dgn beruban lagi..haihh

lia said... [Reply to comment]

geng Amsyar.... mmg stok takot gler dgn mana2 maskot wakakaaa

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hehehe takut upenya...

InaAchik said... [Reply to comment]

berguna jugak mon... ko lebau kan nok... leh jdkan tempat persembunyian damia. hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

cm anak Suziey plak , siap berpaut berjam2 kt ibu nye.. sian plak , takut mlm2 ngigau kan..

cm akil ok je, myb psl dia dh 4thn , dh beso dh ... lg2 kalau clown tu kasi belon , lg dia suke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

majoriti kids memang mcm nie..tapi adik ayu yg belajar poli tu..sampai sekarang still takut ngan maskot2 mcm nie..mcm mana tu?

eLYies said... [Reply to comment]

damia takut yer?? ye la kan..beso sangat menatang tu

~izan~ said... [Reply to comment]

mmg ramai bebudak yg takot dgn benda2 gini.agaknyer sbb besar sgt kot,biasa tgk gmbr je hehe..meh2 sini dtg besday party anak2 akak meh hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seb baik syawal still kecik x tau pe lagi...wat masa ni wat muka slamber dier je la

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

my zharfan pun time kecik2 memang takutkan maskot hehhehe dh besar baru ok :)

ieda said... [Reply to comment]

haaaa tulah .. kalau ada budak besar ok lah mereka suke buat main .. ini jadi kes bagi budak2 yg baru 2-3 tahun huhuh mau x melalak .. pelik sgt .. biasa tgk tb je huhuhu ..

nanakimie said... [Reply to comment]

hehe,kelakar lah damia neh:)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

bukan masalah damia gi bday party nih..tp mslh maskot2 n clown tulah sape soh dok kat sana...ahahahaha..zara klu clown mmg takut..bukan stakat tkt clown, ngan belon2 clown pon die tak sudi amik..=p..maskot tk tau sbb tk pernah lagi die jumpe maskot2 mcm tuh..rase mesti sespesis damia jugak kot...=p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kih3..dlm berani2 damia tu takut die dgn muke2 clown tu..agaknye sbb nmpk terlalu besar kotkan

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekkee najlaa ms umo dia setahun lebih cenggitu arr mmg melalak cam nak rabak tinge aku, tp skang kool dah besau sket kan

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

heheheh....besar sikit mesti damia dah tak takut :)

munna said... [Reply to comment]

papa husein mudrik tu...classmate munna masa sekolah menengah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe yeke
sama la plak ek
dah lama nk wat entry ni
baru ada masa nk menaip

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
hahah ni ibu dia yg eksited lebey ni
tp sonok
ada clown tu
nampak meriah skit kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahaha
pelik plak darwisy ni ek
jarang2 jumpe nenek bese mmg gitu la
dah besar esok ok la tu

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh yeke
ok la bole geng
klw g sebeday biar dia duk dua2 kt tepi ceruk kan hahah kata takot sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

dari kecik smpai ke beso
xberani2 lg

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hahaha tau xpe
lebar2 ada guna ni hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh yeke
aqeel pon takut gak
tau xpe
riso ngigau jek..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahah adoila
klw dah besar gitu tkt lagi
xtau la
dia fobia kot

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

mmg mlalak2 la
klw jumpe maskot ni

Nana said... [Reply to comment]

@~izan~
tu la
besar semacam kan
tu dia takut tu
ehhhe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh dulu kecik2 dia jrg g beday2
so tak tau
dia start takut dari bila

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh tu la
klw dah beso takut gak
mmg xleh wat beday kt kfc

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

btol2
tp kdg ada gak
yg umur 4,5 thn pon takut ngan clown tu

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie

belon nak..tapi dia xmau g amek sendiri
suh mama dia g amekkan

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hahahah
aritu ramai yg tak takut dari takut
ada la geng damia 2 org tisya takut gak ngan maskot

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

tu la aku rasa gitu gak
beso sgt menatang tu

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
hehe tunggu damia besa skit esk
tgk dia tkt lg tak

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh tu la
hrp2 dah beso ok la xtkt lg kan

Nana said... [Reply to comment]

@munna
owh yeke...kawan sekelas eli rupanye ek

MamaRifqy said... [Reply to comment]

kalau Iqy pon..kompom akan takuT!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...