MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 6, 2011

menang tempat ke-3 MOM & ME SWEET PHOTO CONTEST

alhamdullillah...rezeki damia plak...damia memang jarang2 menang contest hehe...aritu last menang contest basikal.kali ni damia menang tempat ke -3 MOM & ME SWEET PHOTO CONTEST

tq anje & para penganjur contest sebab sudi pilih kita sebagai pemenang....tahniah kat ayu ibu damia sebab menang tempat pertama..memang suke giler gambar korang...pertama kali tgk gambar tu dah bole tau sure menang.

kemenangan ke-6 utk jun 2011
total 2011 : 113 kemenangan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah...mmmg sweet

etiey.com© said... [Reply to comment]

wahhh memang cantik pun aksi dia beranak ni... tahniah!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

mmg muke rezeki la nko nana...
ai mmg 'saspek' abesss aa.. =)

~izan~ said... [Reply to comment]

tahniah,mmg layak dipilih salah satu pemenang..cantik!~

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tahniah.. mmg suwitt picca ni ;)

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

memang sweet pun gambar ni.. congrats!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku pasan gak ko mng nih, tp sure dah ade blogger btau,hehehe,tahniah!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah, alamat kita dah fwrd ke penaja, nanti hadiah dah sampai kasitau kat blog k

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

adesss
tok sah nak saspek2 la hehe
alhamdulillah rezeki beb

Nana said... [Reply to comment]

@~izan~
tq..
mayb sebab latar belakang gmbr ni menarik tu menang kot heee

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
mekaseh yea

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
result ni aku tau sendiri hehe
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
orite..
tq anje

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq..

tiefazatie said... [Reply to comment]

tahniah sis!murah rezeki btol..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah nana...gambar nana ngan damia pun sweet...

gambar ayu tu memang banyak ONG...hehe...tq or the wish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...