MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 2, 2011

menang tempat ke-3 Telekung Jersey GA

rezeki lagi alhamdulillah....menang tempat ke-3 Telekung Jersey GA
tahniah juga dekat kak nida menang tempat pertama & anim tempat ke-2 biasa kalau ada contest2 / GA sure nama diorang selalu naik..
penilaian berdasarkan entry kreatif, kreatif ke?hehe..main bedal je ni...rezeki kan..syukur2
kemenangan ke-3 utk jun 2011
total 2011 : 110 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! me byk miss GA sejak balik msia ni..dh tak daya nak tegar2 mcm dulu :P me join ikut mood ajer loni :p

Nida said... [Reply to comment]

Tahniah Nana..

Kak Nida ni pun tak tak aktif macam dulu-dulu... mana sempat je join.. lagi ler sekarang ni dah jadi babysitter.. :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah..damia comey pakai telekung walau bukan saiz dier

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!!

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

calit skit!! hehehehe tahniah!

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

wahhh..kemain gambar..eghheheh

congrats btw! :)

etiey.com© said... [Reply to comment]

tahniah!!!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nan, wah makin banyak menang tu

Nana said... [Reply to comment]

tq semua :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah2...hihi..tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...