MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 17, 2011

menanti kepulangan si ayah

ni cite minggu lepas...amrul kan sebulan keje kt KL, jadinye rutin aku pon tiba2 bertukar...kena bangun kul 4 pagi anto dia g koje..huwa..rabak mata..xpe sayang punya pasal kan...hehehe...bukan selalu...amrul keje kt KL ni plak sebulan..dah mcm animun aku rasa hehehe...

pastu kdg2 tu aku kena g amek amrul blk keje..bese la..laki bini kena la saling tolong menolong kan...hehe..kalau dia tak de transport nk g koje sape lagi yg nak diharapkan klw bukan bini..ada masa amrul cuti dia plak amek & anto aku g keje...tapi dalam setahun tu bole bilang ngan jari la..bape kali je amrul dapat anto & jemput aku blk keje...

kadang2 kan jeles tau tengok org lain laki dia anto & jemput balik keje..beznye memang tak mrasa la kot aku mcm tu..merasa tu merasa la..tapi time amrul cuti bole la...apa bole buat sorang kt kl sorang kt kluang..redho je la..

gambo kureng berkualiti amek pakai npon
tengok la si anak..setia tunggu bapaknye balik keje..
lama sgt tunggu dia bole jerit
daddy...cepat la balik...hahaha
tengok la tu...kiri salah kanan salah...lambat bebenor tunggu daddynye..(daddy ok..skang dah gedik2 damia nk panggil daddy..gasak la..)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

~izan~ said... [Reply to comment]

mcm2 aksi dah si kecik tu nunggu ayahnya..menonggeng bagai hehe...tak sbr yer sayang =)

eB ezrin said... [Reply to comment]

sweet & touchy... raser bertuah pulak sbb ms dok berjauhan dolo eB blom preggy lagi... kalo x musti berendam air mater biler tgk anak2... salute u sbb tabah :)

Bionic women said... [Reply to comment]

damia xcited seban ayah selalu ada ler tu...
kelakar tgk aksi dia nunggu ayah dia

Macam honeymoon ler kiranya sebulan ni..

cikmOt said... [Reply to comment]

tu gambar anaknya tunggu apaknya...gambar maknya mana...hehehe

abah khalisha said... [Reply to comment]

sabo-sabo..papa keje tu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

hahahhah..damia mmg betoi2 rindu sama daddy dier 2...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweet....nie memang leh menguji kasih sayang..jauh2 nie yg buat rindu, sayang..selalu sms..

Afne said... [Reply to comment]

nana, afne skrg blk lalu sini. jam skit la dr npe tp nk save duit punya psl hehe

qieranna said... [Reply to comment]

nak tag awak

http://asyikbercontest.blogspot.com/2011/06/giveaway-gugu-gaga.html

lia said... [Reply to comment]

serius ker dia panggil daddy? alaaaa2 cute nyer....

owhhhh aku da masuk taraf ko ni, sampai lepas puasa Mr Fallah outstation, sabtu & ahad jer kalau ada huhu3....

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..dekat je dgn rumah ana ni..:) ajmal dan aqil kalau lalu sini, mesti excited sbb boleh tgk mcm2 heli...kecik besar, semua ada..:)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

haha.. sian damia kn tunggu dady dia balik ekk hehe.. xpe, anak dady kan..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

knapa tak taruk gmbr maknya jugak yg setia menanti? hihihihih

ieda said... [Reply to comment]

hahahha si kecik yg x jemu2 menanti ayah .. :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ni namanya cinta hehehh

watyz said... [Reply to comment]

alahai..comel je dia tggu ayah dia..

Nana said... [Reply to comment]

@~izan~
haha dah bosan la tu
tunggu lama sgt

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
em..dah bese gak dulu
berendam air mata eb
lama2 jadi kuat

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
haha tu ler
animum la
sebulan berkepit hehee

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hahah xpe la..
maknye tak bersiap malu nk amk gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
heheh tu ler..
sabo la tu
kwl xsabo dah lama balik biar dia blk sendiri hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

semenjak daddy dia ada kt kl sebulan
mgm xberenggang

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la...
mmg jauh2 ni wat kita makin rindu

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
heheh
tp kdg jem gile sini

Nana said... [Reply to comment]

@qieranna

tq

Nana said... [Reply to comment]

@lia

ahh mmg dia panggil dady dah skang ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
yeke
hehehe
damia tu mmg eksited gak
klw nampak heli
menjerit2 dia

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

dia bangun2 pagi je cari daddy
nanti amrul blk kluang xtau la
mencari smpai dapor la jawbanye

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe xnak la
mak nye muke xsiap ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

xpenah jemu dia tunggu daddy dia..
sanggup tu..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe cinta yg berjauhan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
mula2 tu ok la..
lama2 tu dia menjerit panggil amrul
abes seme org tgk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...