MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 15, 2011

muffin champion!

nak tau tak apa makanan yg aku makan masa tournament tu sehingga melayakkan aku jadik juara???

ni la dia muffin blueberry yg dibekalkan khas oleh ayu
atau lebih dikenali sebagai muffin champion hahha...

tq ayu..siap bawa muffin panas2 lagi tu....aku try satu masyallah sedapnye wei...tros aku kedekut xkasik org lain skit hahah aku kasik 5 ketol je geng yg ngam dengan aku..yang lain2 aku bawa blk makan kt umah....sedap ayu..moist muffin ko ni...xpuas rasa nak makan wlpon ko bagi berketol2 mmg banyak ada dalam bekas tu aku sorang jek bedal haha
sebenarnya ayu drop kat wangsa walk tu sebab nk amek tiket movie yg nuffnang kasi aritu..dah kebetulan amrul g amek utk aku suh dia amekkan utk ayu skali....tq beb...bak kata ko lah..berkat dok laga2 pipi akhirnya aku juara hahaha....
ni baru kali ke-3 ktorg jumpe, 1st masa gathering kat titiwangsa, 2nd masa gathering kat lake garden..wlpon baru 3x jumpe aku rasa mcm dah 30x jumpe je..ayu ni sempoi kepala dia bole ngam dengan aku hee....pape pun tq ayu..sebab bekalkan makanan utk sang juara hahah...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa pasni nk main boling ko kena cr muffin dia

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

tahniah...kalau mcm tue kena makan muffin bila nak main boling......

eLYies said... [Reply to comment]

tu dia...makan sorang2..hahahaha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ouh..sbb pekena muffin ni lah tu yg juara :p

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ehehe..
ikhlas tu ikhlas.
mmg dgn arapan2 ko jdi champion.
keh keh keh.
sudah up entry.
tq arr.

soalan aku tuk kamoo:adekah aku dah kurang lemak disitu atau masih seperti dahulu?!

ekeke..

watyz said... [Reply to comment]

uish..nmpk sedap jek. nk mintak kompem dh abis kan..

Anum said... [Reply to comment]

http://satanicsoap.blogspot.com/
hai salam perkenalan
nice blog, follow me back

ieda said... [Reply to comment]

dikkk bak mai lah satuuu ... sedapnyaaaaaa nampak kelembutannya dik :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku br bace kt blog ayu tuh..pehh dpt bygkan sedapnye muffin champion tu!

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

EEHEH
rahsia kejayaan tu

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe
tapi kena cari muffin ayu
baru menjadi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
sedapp wei xleh ksi orang hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahaha
muffin ada aura tu

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

heheheh tq la
susah2 je wat muffin utk aku
elok je aku rasa
ko kata xjadi2 tu
sedap je di makan
ye la..dah kecik skit aku nengok

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
haha tinggal bekas jek

Nana said... [Reply to comment]

@Anum

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tu kena minta ngan tuan yg buat muffin hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheh sedap
moist muffin dia

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

menjawab soal balas ko blik: haah.aku idet dgn exersice betul2 la.aku buat zumba,aerobic,brisk walk,angkat weider,senam dgn elliptical.
kira ko ler member yg blogger sorang n exclusive tgk size bdn aku lepas diet.
ehehehe..
3 months diet n excersice aku dah turun 10kg.tpi ade lagi 30kg nak turun.estimate by next year dah achieve ideal weight.
aku aim nak mcm bdn ko.
aci tak?!!
ahahhaa..
kurus sgt takleh la.
laki aku suke montok2 lagi.
hiihii..

Adyshariz said... [Reply to comment]

oo..makan muffin si ayu, baru menang ker? pasni aku nk soh dia bagi resepi la camni..hehe

tahniah sb menang, lama wey x singgah blog ko, bz aa...

p/s : terel tu main boling..

CIK NANA said... [Reply to comment]

Salam kenal.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...