MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 22, 2011

nak juga la celebrate fathers day

sumpah aku tak tau ari ahad lepas fathers day..hehee..ntah ktorg ni bukan jenis sambut pon..mothers day ke fathers day ke...mcm xde perasaan je..hehehe...yg penting anniversary & birthday memasing ktorg musti celebrate cukup la kan...xcelebrate tu xbermakna kita tak hargai dia...(nanti la bila2 kot ati terbuka nak celebrate hahaha...tunggu la tahun2 akan datang)

so ni kira celebrate gak la ni..walaupon aku tak tau ari ahad tu fathers day hehe...g makan wendy's kat JJ au2 sebenarnya nak redeem voucher wendy's buy 1 free 1 yang bli kat mydeal aritu. bayar RM9 dapat 2 burger...ok la..save.xamek set pon...amek burger pastu tambah air je medium size tapi medium dia dah supe large..dah la bole refill kembong perot mnm air

oleh sebab masing2 peminat cheese so ktrog amek burger yg sama bole pilih sama ada nak 1/4 Pound Single Burger with Cheese OR Spicy Chicken Sensation Burger
1/4 Pound Single Burger with Cheese
sedap burger ni..kaya dengan cheese
menjilat air lior nampak daddy damia hehehe
baca doa dlu
cer nengok 2 gambo ni..nengok gambo damia ye bukan gambo aku
damia mmg suke wat muke..dia ckp apa tau
nak buat MODEL..hahaha...
elok je kuar wendy's ada kete menan bayo RM3 5minit...sekejapan gile...pusing 2,3 round masa dah time..
muke innocent je kan hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

zura_habib said... [Reply to comment]

xpenah celebrate jugak....tp adala wish cik abg malam buta hari ahad tu huhu

Ummi Aisyah || Cik Yah said... [Reply to comment]

Yang penting camner kite hargai si dia setiap hari..so cute damia

NM02 said... [Reply to comment]

tak pernah try lagik mkn kat sini

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

hb kt suke wendy nie..die kt burger sedap..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

makin lama, makin suek tgk muka dami..sangat comey skrg ni...

watyz said... [Reply to comment]

x selebret pon.konon ye2 nk wat kek. skali adik iman demam terus lupa.. hahaha

Bionic women said... [Reply to comment]

kitaorang pun jenis celebrate kat rumah jer..masak specel skit, itu ajer..

fazilzura said... [Reply to comment]

mmg tau psl fathers day, tp wols smbut dgn aron aziz kt OU hehehe.. cian abah ku kt umah

iduraz said... [Reply to comment]

suka nengok damia amik gambar..even buat memek muka pon, dia cute, leh tu jadi model..hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg murah la tu...tkpe tk celebrates pn tp kita mmg suka p mkn byk ocassion...hehehe

nanna on ym skarng cpt

Mama Gee said... [Reply to comment]

ari tu pi berjaya ade wendy's ni...ajak cik abg tapi takmo lak dia..takut tak sedap....

tapi mmg teringin lee....

ieda said... [Reply to comment]

uishhhh sedap tuu .. ok dah tuu mkn ber3 .. besar gak burger tu dik ! :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best apa..hee..=)..

lama xmkn wendy nie kak..

psl yg hamper tue..dlm email die ckp b4 22july nie kena amik kak..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedapnyer beger tu, meleleh ha nengok dah ler posa nieh :)

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
hehe
sama la kita
wish pon xde haha

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Aisyah || Cik Yah

hehe stuju2!

Nana said... [Reply to comment]

@NM02

jarang makan sini
sebab rasa mcm mahai skit

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

ahh sedap bege yg ktorg bli tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe muke gedik2

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe
xpe
lenkali bole je celebrate

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
hehe ada juga dari xde kan
saya ni langsung
fathers day pon x tau bole

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

wah jeles tau
sambut ngan seth tan

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
hehehe gitu la
tiap kali nk amek gmbr
sure suke wat muke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la murah
separuh harga la ni kiranya

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee

eh sedap la
cuma rasanya mahai skit

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
ahh besar bege dia
jenuh nk abeskan

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehehe bez bile dapat 1/2 price
ok nanti pape inform ek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

adeh sorry la mj
sian dia pose ek

bard bahtiar said... [Reply to comment]

slmt fathers day to your hubby ya..err...hari suami xde ek??

Nana said... [Reply to comment]

bard-heheh ye la kan hari utk isteri pon xde juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...