MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 29, 2011

nasi lemak ayam kampung

aku memang tak masak ye untuk breakfast...amrul ckp xyah masak makan luar je hehe...tu pasai dapor aku jrg berasap..gas bli pon dekat setahun baru abes haha..harap dok wat kek tu je la luak gas aku..

ari ahad tu amrul ngidam nak makan nasi lemak ayam kampung, memang satu je tempat yg ada juai nasi lemak ayam kampung kat area umah aku ni, kat wangsa melawati, dengan ngan petronas wangsa melawati..

dah lama tau kedai ni since masa keje kat finas tu ada sorang opismate bawa makan kat sini..sampai la skang still g makan kat sini, apa yg special ayam dia goreng panas2..pastu kadang2 beratur panjang gile..tu tandanye sedap la kan..ayam dia memang sedap tapi sambal kureng...so balance la kan..ada sedap & ada yang tak..

nasi lemak ayam kampung sepinggan RM6 kot
meh kasik close up sket ayam kampung dia skang dah kecik la ayam dia xpuas makan
model nasi lemak
sesekali bole la makan nasi lemak..ari2 kang mau kolestrol naik mendadak ni..nak2 santan tu la yang menyebabkan kolestrol kategori LDL (kolestrol kategori jahat gile) naik mencanak2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

adoi sedap tuu .. ayam kg nie x lah muak sgt kan :) kalau akak dekat nie sure hubby suke ajak makan sekali seminggu :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

eheh tempat ni lah yg me mkn tu :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

sodap....cam ya suka makan nasi kukus ayam kampung.....kalau nasi lemak memang kureng sikit tekak ni....

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

model damia wajib ada_ model blog ni ya hik hik

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wlupon byk kolesterol... tp nasi lemak jgk sedap mkn pagi2... hehehe...

~ana~ said... [Reply to comment]

ayam kampung ni mkn la kat mn2 pun saiz dia mmg kecik kan..nyampah..dah la kecik, mahal plak tuh..huh3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...