MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 23, 2011

sape nak hadiah free?

rasanye ramai geng2 yang dah terjebak resigter kat GNC LiveWell Malaysia, tq mamatisya yg inform..sepantas kilat register...untuk 5 ribu orang yang pertama je dapat adiah ni..aku siap register amrul sekali.xyah susah2 nak join GA, contest dapat hadiah free je eehehe...

saper nak barang FREE dari GNC Live Well, boleh LIKE page ini http://www.facebook.com/home.php#!/GNCMalaysia
resgister je isi nama, ic, email,address & phone number korang tu je..xamek masa lama pon...

dah sudah register nanti diorang akan anta email..just print je menda alah ni pegi la redeem kat mana2 branch yg korang pilih tu, aku amek sling beg kaler merah & biru..

ayu arjuna dah pegi amek dah..sama gak mcm aku ayu pilih sling beg

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun register utk myself & mr hubby :)

mama tisya said... [Reply to comment]

eh sama plak entry kita pg ni..ehhehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

entri sama mamatisya..hihi

kita ngan naman pon reg dh amik sling bag..

SyUhAdA said... [Reply to comment]

dah register..heeh~

shidasyakirin said... [Reply to comment]

Thanks bgtau nak register skang :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nk jgk register tp kat opis FB kena block..huhuuu

watyz said... [Reply to comment]

ala..nk jugak..tp opis block fb..xble nk join... huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ah ah..sama la ngan entry amy pagi nie...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

jom jom up entry.
huhuh..
i like!!

fieda said... [Reply to comment]

dh daftar...tq nana..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sama la ngan sue..pun wat tok en asbeen gak..hehehhe

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

dah buat dah...tq nana n erryn...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dah daftar...
dftar utk somi gak...
amik sama mcm nana... heheh..
TQ erk...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe sama2 dapat 2

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hah dah laptg semalam en3 psl wayang pagi ni pon sama

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe tu la pasal..
kebetulan lak

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA

yeah ramai2 kita serbu

Nana said... [Reply to comment]

@shidasyakirin
hehe ur welcome

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
alamak...
try kat umah la

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ceh beria2 blok sekali sms aku kata nk g amek beg gegee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tu la pasal

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hhee
pg ni entry pasal ni saje

Nana said... [Reply to comment]

@fieda

ur welcome

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe dapat la 2 beg free kan

Nana said... [Reply to comment]

@ eden|essey

hehehe bagus2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe nanti update ek
klw dah amek beg

watyz said... [Reply to comment]

ala..syana baik hati tolong aku dptkan weh. hehehe...

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

kt xamik lg..tp,dah print dah..

meaw said... [Reply to comment]

dah daftar dah,hehe..tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...