MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 21, 2011

tengok monyet jumpe oink..oink..

ni la keje ktorang..kalau tak tau nak pegi mana..tak tau nak buat apa...amrul mmg xde keje lain la..bawa ktorg mlawat sedara heehehe....aku rasa dah banyak kali aku cite kat blog dah..pasal melawat sedara2 ni...kot sape2 yg tak tau port ni, korang bole g je belakang Kelab Darul Ehsan, Ampang.situ la portnye

tapi skang ni aku tengok makin happening la kat sini...sebabnye dia dah buat cantik2 dah port tengok monyet ni..siap ada bangku +meja pastu air bukit dia salurkan masuk dalam tangki nampak mcm sistematik skit...kot2 nak basuh kete free datang la sini amek je air bukit yg mengalir tu.

aku ni xberani sangat ngan monyet ni...ye la..memang la nampak jinak...tapi mana nak tau kan..kot tetiba dia serang ke takut gak..nak tengok pon tengok jauh2 je....tapi damia berani langsung xde perasaan takut siap nak pegang2



tengok la tu elok je dok berborak2 ngan monyet tu heee

monyet2 kt sini idop mewah....tiap2 petang ada je orang datang bawa buah aritu ktorg g ada satu orang cina ni bawa buah durian 6 biji kasi monyet2 ni makan..
ni plak monyet tengah makan aiskem oren hehe
relax je lepak ngan sedara haha

tengah2 khusyuk dok bagi makan monyet tetiba sekumpulan babi hutan datang nak join makan sekali..eii...semak je hahaa..orang2 cina kat situ siap usap2 lagi xmo la letak bebanyak gambar oink2 ni..kang kena samak plak blog aku ahhaa...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ooo ada oink2 yer kat situ..geli la plak :p

Ena said... [Reply to comment]

oww... oink2 gitu rupanya..

iduraz said... [Reply to comment]

oink-oink pon ada, geli plk cam tikus..heheh

mizzkechique said... [Reply to comment]

mmg nmpk jinak, tp bila nyet ni dh naik hangen, jd bahaya...takot..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

wahaha,....
sekali ade oink - oink la!!
kah kah kah...
samak weih samak...
*ayat buat aku sengih pagi - pagi buta: relax jer lepak dgn sedara.
*sempat lagi ko yer kenakan 2 beranak tu.
tpi damia arr..seronok nmpk beruk2 tu.
tpi bukan ke dia mmg excited dgn menatang?!
hak yg kucing semalam tu?!
keh keh keh..

amiey lee said... [Reply to comment]

hahahah nana... biar betul ada oink2 hishhh takutttt kang di kejar kang naya aja

Cute MuM said... [Reply to comment]

ish.. gelinya ada oink oink..
tapi uyun tak suka dengan binatang berbulu..
geli..

~ana~ said... [Reply to comment]

ish..geli ar tgk oink oink tu...mcm tu rupa kalau yg dr hutan punya erk...eeee....geli..

SyaNa said... [Reply to comment]

comel la damia ni tak takut ngan monyet
adik aku yg bongsu dulu time kecik2 ade ke nk pegang anjing sbb comel katanye anjing tu

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

wahahahha..kang disondol oink2 tuh nnt..!! hehehe

kak ina kl said... [Reply to comment]

berani ek dekat dengan monyet tu..tak takut ek..

betullah geli tgk oink oink tu..bau mesti harum ek

watyz said... [Reply to comment]

x berbau ke oink2 tu nana???

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

bnyk nye oink2 tu...

Bionic women said... [Reply to comment]

eiii..kalau kat kg ni, orang dah tembak dah..huhu..boleh plak cina tu bermesra2 ek..x kena sodok plak ngan babi hutan tu..

kit apernah gi sini, tapi takut melayan kera tu.huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kira dua dlm satu la nie..
dpt tgk monyet ngan oink oink..
he he he..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

klu airel jgn hrp nak duk dekat gitu...
penakut yg amat... huhu...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha tau xpe
org2 cina situ
siap pegang2

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe xpenah tgk ek

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
haha muncung panjang tu

Nana said... [Reply to comment]

@mizzkechique

tu la pasal..xberani nk pegang2

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

hahah xmo buh banyak2
kang kena samak plak blog aku hehe
mmg dia berani nk pegang ngan berok tu ko tau
riso aku
takut kena kekoh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

tu la
riso gak dah la babi utan sure liar kan
tp elok je
org bg makan dia xkejar pon

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
heheh patut la uyun xsuke kucing

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh ni baru 1st time tgk babi hutan tau
bese tgk kale pink hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahaha adoila
lawak adik ko..

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

takut gak
dia sondol
tp nampak cam jinak je

Nana said... [Reply to comment]

@kak ina kl

monyet2 kat sini jinak...
sebab dah biasa dengan orang
takut tu takut juga
xberani nak pegang hehehe
xde bau plak kak oink2 tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
x
de plak wei
busuk ke bau menatang ni

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥

tau xpe
mcm rombongan je hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women

tu la pasal
heran tgk
babi tu relax je makan
orang siap pegang2 lagi
xde plak dia sondol

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahah pakej

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe airel takut ek
damia ni tak takot langsung

tiefazatie said... [Reply to comment]

scary je nie..ifa tkt..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...