MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 22, 2011

x-men first class

X-Men: First Class is the prequel to the X-Men series. We go a couple of decades back, to a time when Magneto was Erik (Michael Fassbender), and Professor X was Charles (James McAvoy), and he could walk… We get to see how the mutants were recruited by Charles to help save the humans from the common enemy Sebastian Shaw (Kevin Bacon), a man with a couple of mutants in his charge. Shaw is trying to destroy as many humans as he can because this makes him stronger, and Erik cares more about taking his revenge than helping others.

cite ari khamis lepas...gile la marathon tengok wayang...minggu lepas saje 4 cite ktorg tengok..mula dengan ari isnin KL Gangster,ari selasa Super 8, ari khamis x-men &ari jumaat kungfu panda, yang berbayar hanya cite KL gangster yang lain2 tu seme free sebab dapat tiket free dari nuffnang & GSC sempena birthday...

oleh sebab ari kamis tu cite xmen siaran yg ada kat wangsa walk kul 6.45 petang je..so ktorg decide la pegi tengok kat capsquare mall kat jalan dang wangi...ni la dia TGV yang paling aman damai....sebab apa??tak ramai orang, xyah nak q panjang bli popcorn xyah nak berebut2 masuk dalam wayang...bole kira je berapa kerat orang malam tu....parking pon murah je..RM2, cuma leceh sket kena masuk KL la...bese g wangsa walk tu dekat je ngan umah..xde sesak2..tapi seb baik la ktorg amek tayangan kul 10.30 malam so jalan dah clear time tu...

aku ni bukan jenis layan cite2 macam ni hehe...caya tak kalau aku kata aku tak tengok cite pirate of the Caribbean, lord of the ring, xmen & sewaktu dengan nye?ntah aku xsuke layan cite2 mcm ni...tapi untuk berlaku adil...xkan kita nak tengok cite kita suke je kan...aritu masa tengok super 8 cite yg aku suka..so kali ni kena tanya amrul la..cite apa dia nak tengok...konon2 nak kasi chance la...sekali..sejam cite start amrul bole bantai tido! cesss membazir je orang bawa tengok wayang..sekali tido...hehe...cite ni pon lama duration dia 2 jam lebey...

so far ok la..walaupon aku tak layan cite xmen2 sebelum ni..bagi aku cite ni bez..cuma tak berapa paham sebab dulu tak tengok cite ni hehee....

time ni kul 10.20 malam lengang kan??
bli popcorn pon xyah q aman bahagia je rasa
damia tido...masuk2 je ktorg tros duduk kat couple seat sebab xramai orang dalam wayang ada 18 orang je hehe..so sorang amek 1 couple seat...buat mcm wayang sendiri haha..tp bukan buat wayang ek..ehhehe
kat kaunter tiket tu ada satu balang utk lucky draw..buh je business card dalam balang tu nanti dia akan wat cabutan..sape2 yg bertuah akan dapat 2 tiket free..seb baik aku bawa business card campak je dalam tu..sambil fuh...kanan fuh...kiri harap2 bertuah menang tiket wayang hehe....
sebenarnya dah ngantuk ni hehe..gatai gak amek malam2 rasakan, damia dah lena wat taik mata heee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

aku dah jatuh hati pada mata biru charles xavier...hehehe

lia said... [Reply to comment]

aku x nak tgk sbb bf aku xde kali ni dlm tu hu3...

notti netti said... [Reply to comment]

BEST KE CITER SUPER 8 TU..CER CITER-CER CITER///

mummy_ayu said... [Reply to comment]

rajin tul gie tgk wayang..best la
damia dah zzzzzzzz..baju dora.. :-)

mama tisya said... [Reply to comment]

eh sma plak entry ptg ni tgk wyg...kita pn tk brp suka sgt citer camni tp pirate of caribbean ok lg even tk suka sgt tp bole la..hehehehe

uiks amrul tdo..heheheh

dilazfamily said... [Reply to comment]

layan wayang malam2 erk. sian damia dah tido nak tunggu wayang mula

ieda said... [Reply to comment]

bestnyaaaa dik .. pueh ati ashik tgk wayang nie .. akak nak tgk hubby lak x sekepala huhuh , nak ajak kawan2 masing2 selalu gi wayang ngan hubby masing2 huhuuhu dah nasibbb ekekke :)

ciannn damia sampai tertidurrr di buatnya , keletihan sgt lah tuuu :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best la kak nana nie..tgk wayang je..hihi..cian damia..tdo2 dah nie..hee


psst..ok kak nana..kalu xde sape blh amikkan..ifa bgtau kak nana ek..=)..tq so much kak nana..=)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhhh... slalu jer tgk wayang nana nih...
akak senasib dgn kak ieda tuh...
somi tak bape suker tgk wayang...
geram betol.... huhu...

cian damia... smp tertido dah tuh...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

betoi2 marathon ni..heheheh..sampai ke malam...cantik la shawl nana tu...suke la...hehehhe....nak tgk gak la nnt...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nanti Damia besaq konpom minat nengok wayang macam maknyer jugak..
Akak mmg addict ngan wayang lah.. :)

SyaNa said... [Reply to comment]

aku kalo tgk wayang time ngantok, mmg aku bantai tido
heaven tido dlm econ gelap2
hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hehe tapi tak cukup inchi la wei

Nana said... [Reply to comment]

@lia
alamak sumpah aku tak tau
sebab aku tak tgk dulu2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti

net bole klik kat link super 8 tu
cite dia slow la

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe kata free lagi la rajin hehe
baju dora tu baru bli
dia la yg nak
g uptown nampak je nak bli

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu la pasal
amrul tu geram je
bole bantai tido

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily


dah lama tak tgk wayang lewat2 ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe yeke
kami plak mmg satu kepala
dua2 kaki wayang
kwn2 pon sama
seme gile wayang

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe
bulan ni lagi la coming soon
byk cite bez2
ok nanti pape inform tau

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehehe
xpe kak
nanti bw anak2 lak tgk wyg
saya ni amrul lg suke tgk wyg tu xde masalah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh
tu je tayangan yg available..
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahaha tu la
menurun la gamknye nanti

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
aku penah sekali je tido
tgk midnite cite ghost rider hehe xthn ngantuk

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

amrul tu spesos my hubby--suka tido time tgk movie ish ish ish

Adyshariz said... [Reply to comment]

rajin nana ko maraton tgk wayang, aku ni mmg malas giler...

watyz said... [Reply to comment]

rajin nye la hai...sian damia. mangsa kerakusan mak pak. ekekekekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...