MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 29, 2011

yeay menang tiket wayang

yeay..suke..suke dapat tiket wayang..sebab aku kan kaki wayang heheh..nasib baik la ari sabtu aritu tak tengok cite ni...dah mmg nak tgk dah..sekali kat cathay kat e@curve xde tayangan cite ni....fuh seb baik xde hehe...kalau tak terpaksa ulang tayang 2 x cite attack the block ni.

alhamdullilah rezeki dari blog deqlis menang 1 keping tiket wayang attack the block sebab aku jadik top referrer :) tq deqlis tunggu amrul balik 2minggu lagi la baru g tgk wayang ni.

tahniah kawan2 lain yg menang..ramai geng2 yg menang juga ni ada mz, ifa,syuhada,nil,fieda tahniah seme ye
kemenangan ke-16 utk june 2011
total 2011 : 123 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

eB ezrin said... [Reply to comment]

tahniah yer :)

:: Mrs.Eady :: said... [Reply to comment]

beb..ko ni asyik menang tgk wyg jek..jeles la niii..hahahaha...btw..tahniah :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ko mmg kaki wayang..sgt seusai ko menang..congrates babe!

mama tisya said... [Reply to comment]

lyn wyg free lg..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

congrate...x nk tgk ngan sue ke..hehhehe

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!

lia said... [Reply to comment]

caya lah....

congrats ;p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! sesuai sgt hadiah nie ngan nana...sbb suka tgk wayang..best!!!
nanti dah tgk, buat review ek...

syanasaid said... [Reply to comment]

nak tgk wayang!!!!
b4 bulan pose ni aku nk amik cuti la tgk wayang secara marathon
hahaa

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tahniah.. wah, dh seri dgn kt la 16 hehe.. pasni bole tgk wayang smpai lebamm..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe mz pon sama..congrats gak

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@:: Mrs.Eady ::

heheh
ala..jgn la jeles..
rejeki bulan bezday agaknye hehee

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahah tu la nye
bulan ni saje 5 wayang aku tengok
tq.

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu la pasal
dah la bln ni saje dah 3x tgk wayang free

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

hehe bole je
tgk skali ngan amrul hehe mau?

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq beb

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la pasla
mmg suke sgt klw dpt adiah tiket wayang ni sebab kaki wayang
ok pasti akan buat review

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe silakan
amek cuti sehari
dating ngan syarul
tinggal iman kejap hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

heheh tu la pasal
dah sama kemenangan ke 16

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...